تالار گفتمان مانشت
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - نسخه‌ی قابل چاپ

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - abbassep - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ

بچه ها واقعا یعنی هر کی رتبش خوب نشه دیگه تحویلش نمی گیرید
۱۰ باره دارم می گم یه نظر بدین دیگه! اه
امیدی به پیام نور یا غیر انتفاعی هست
زبان : ۳۷
ریاضی : ۲۷
مشترک :۲۲
تخصصی : ۲۳

نرم افزار : ۷۵۹

خیر سرم نشستم زبان و ریاضی خوندم که یه کم جلو بیافتم سر جلسه اول این دو تا رو زدم مشترک از دستم پرید باور کنین ۵ سوال رو راحت می تونستم بزنم وقت نشد. من که الان داغونم

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - neilabak - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ

سلام دوستان
من روی It سرمایه گذاری کردم .ولی به قبولی نرم بیشتر امید دارم .اصلا میشه امید داشته باشم یا دارم توهم میزنم؟؟ Huh

IT:گرایش ۱و۴: ۴۰۶
گرایش ۲و۳ :۳۸۸

نرم:۴۰۱
هوش:۴۲۴

امیدی هست نرم یا هوش شبانه شهرستان و کجا؟؟
و اصلا میشه دوتا رشته رو انتخاب رشته کرد؟یعنی هم It و هم نرم؟

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - ghaderiyaser - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط:  بچه ها واقعا یعنی هر کی رتبش خوب نشه دیگه تحویلش نمی گیرید

بخدا من نمیدونم تا راهنمایت کنم... دوستان این رفیق مارو راهنمایی کنید

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - cormen - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط:  بچه ها واقعا یعنی هر کی رتبش خوب نشه دیگه تحویلش نمی گیرید

بخدا من نمیدونم تا راهنمایت کنم... دوستان این رفیق مارو راهنمایی کنید

-------------
من پارسال با ۷۰۰ نرم افزار پیام نور تهران قبول شدم شماهم پیام نور قبولی

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - Fardad-A - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ

دوستان عزیز شما هم در بخش کارنامه ها برای خودتون تاپیک ایجاد کنید تا دیده بشید. طبیعی است که کسی فکر نکنه اینجا هم کارنامه و درصد و رتبه هست. اونجا نظرات دیگران را خواهید داشت.

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - bbc_sh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط:  بچه ها واقعا یعنی هر کی رتبش خوب نشه دیگه تحویلش نمی گیرید

با توجه به ظرفیت پارسال فکر کنم مجازی قبول بشید

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - m.tafaghodi - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ

اینقد نشستیم تا رتبه ها بیاد...
آخرشم = ضد حال !!!
۱۸۳ هوش شدم.کجا میتونم برم؟؟؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - Barsom - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ

سلام بر همه دوستان
من IT شرکت کردم و ۲۰۰ شده رتبم گرایش ۲و۳ و ۴۳۹ گرایش ۱و۴ حالا اصلا رتبه برام مهم نیست چون قبول نمی شم ولی یه چیز عجیب اینه که قرار بود موقع اومدن کارنامه جواب اعتراض ها رو بدن که آیا نتیجه داده یا نه،نتنها این اتفاق نیفتاده اصلا اعتراضات بررسی نشده و حتی سیستم عامل که من ۲ سوال رو پاسخ دادم ولی برام -۱۶/۶۶ زده اگه هردو سوال هم غلط میشد، میشد -۱۱ درصد نه -۱۶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه درصدا داره یه توضیح بده برام

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - Fardad-A - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ

دوستانیکه اینجا رتبه اعلام میکنند محبت کنند در بخش کارنامه ها ، رتبه و درصدهاشون را در یه تاپیک مجزا بذارند تا جواب سوالاتشون داده بشه.
خب اینجا که کسی جواب نمیده.

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - bbc_sh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ)Barsom نوشته شده توسط:  سلام بر همه دوستان
من IT شرکت کردم و ۲۰۰ شده رتبم گرایش ۲و۳ و ۴۳۹ گرایش ۱و۴ حالا اصلا رتبه برام مهم نیست چون قبول نمی شم ولی یه چیز عجیب اینه که قرار بود موقع اومدن کارنامه جواب اعتراض ها رو بدن که آیا نتیجه داده یا نه،نتنها این اتفاق نیفتاده اصلا اعتراضات بررسی نشده و حتی سیستم عامل که من ۲ سوال رو پاسخ دادم ولی برام -۱۶/۶۶ زده اگه هردو سوال هم غلط میشد، میشد -۱۱ درصد نه -۱۶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه درصدا داره یه توضیح بده برام
بچه من فکر می‌کنم که ۲تا از سوالای سیستم عاملIT رو حذف کردن

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - fatemeh_t - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ

من رتبه ۱۰۳ آی تی شدمجایی قبول میشم؟
اول که رتبه رو دیدم خیلی خوشحال شدم ولی الان میبینم که خیلی رتبه خوبی برای آی تی نیست.
سیستم عامل دو تا جواب داده بودم ولی نوشته سفید

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - abbassep - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ

فرداد جان اگه لینکشو هم بدی ممنون می شم
فقط یه سوال از خود شما دارم مگه پیام نور چه تفاوتی با مثلا شبانه داره که هیچکی نرفته
راسته که می گن طول دورش بیشتره؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - shahrzad sara - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ

سلام به همه دوستان
بچه ها من خیلی خراب کردم رتبم شده تو گرایش ۱و۴ ۱۱۹۰ میدونم عمرا جایی بیارم ولی به نظرتون امکانش هست غیرانتفاعی بیارم؟ یا اصلا انتخاب رشته نکنم؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - bashir - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ

سلام
نرم افزار ۲۴۶
اندکی می تونم به روزانه امیدی داشته باشم؟؟؟؟

هوش ۴۷۰
؟؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - تینا - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ

بچه ها کسی هست که هم مهندسی کامپیوتر و هم مهندسی فناوری اطلاعات شرکت کرده یاشه؟ واسه من تو کارنامه رشته امتحانی اولم رو زده فناوری اطلاعات در حالی که این رشته رشته دوم و شناورم بود مال شماهام همینطوریه؟؟؟؟؟لطفا جواب بدین مرسی