![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - pezhman.m-AI - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
یادش بخیر پارسال کنکوریای ۹۳ تو ۱همچین تاپیکی که درصداشون رو میذاشتن، من با خودم میگفتم سالی دیگه من میام و درصدام رو میذارم. مثل چشم به هم زدن بود.. انصافا ۱چیزی میگم نخندید، من تو سوالا ۲تا مشترک شک داشتم، ۲تا زبان تخصصی شک داشتم، ۳تا هم از سوالای هوش. هر ۷تاش غلط بود.... ![]() ![]() ![]() زبان: ۲- ریاضی: ۱۲/۵ مشترک: ۴۰ تخصصی: ۲۰ توکل بر خدا...هرچی صلاحم باشه راضی ام. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)hosein70 نوشته شده توسط: زبان ۰ واقعا دارم امیدوار میشم! ۱۰% از همش که گفتی کم کنی میشه درصدای من ![]() ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - mzamani0637 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
زبان و ریاضی: سفید مشترک : ۳۵ نرم : ۲۳ به نظرتون روزانه جایی قبول میشم؟ اصلجایی قبول میشم؟ ![]() ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)mozhgan-ahmadi نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ)mozhgan-ahmadi نوشته شده توسط: زبان: نمیدونم کلن ۴تا زدم شاید ۶ ۷ درصد بشه اگه توکل کردی نگرانیت بیخوده! منم درصدام یه خورده از تو بیشتره ولی امیدوارم (حداقل به شبانه) |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)hosein70 نوشته شده توسط: زبان ۰بعله خیلی خوب زدین ریاضی هم خوب زدین |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: [quote='m.teymourpour' pid='336903' dateline='1424023682'] سلام دوست عزیز خیلی ممنونم ازتون که به بچه ها روحیه میدین ماشااله درصدهای خوب زیاده هر چی خدا بخواد |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - manifest - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
دوستان راجب سوال ۱۰۳ پایگاه و سوال ۹۱ نظری ندارن ؟ کلید درسته ؟ با احتساب نتیجه ی الان کلید : زبان ۰ ریاضی ۱۴ مشترک ۴۳ فکر کنم البته ده درصد بیشتر هم زده باشم چون یه سریا رو یادم نیومد طبق شماره دفترچم کودوم گزینه دفترچه c شده تخصصی نرم ۵۰ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
ادم بعضی درصدهارو که میبینه نفسش بند میاد!! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)manifest نوشته شده توسط: دوستان راجب سوال ۱۰۳ پایگاه و سوال ۹۱ نظری ندارن ؟ کلید درسته ؟ آره بابا شک نکن! حالا رو ۲سوالی دست گذاشتی که هیچکی شک نداره! خوب خونده بودید؟واسه رتبه چند خوندید انصافا؟! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط:خب با ادغام ۱و۲ و ۱و۳ مجموعه جدید میشه {۲/۳/۱} رابطه ۲و۳ خودش تو این مجموعه هست و نیازی نیس دوباره ادغام بشه. پارسه هم گفته که ممکنه عده ای فرض کنن که مجموعه ها(Ai ها) بعد از ادغام از بین نمیرن و ۲و۳ رو باز یه ادغام حساب کنن(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: وقتی ۱و۲ تا ۱و۹ ادغام میشه، ۲و۳ هم خودبه خود ادغام شده دیگه. ۱و۲ و ۱و۳ که ادغام شه ۲و۳ هم ادغام شده.متوجه نمیشم از کجا به این میرسید که اگه ۱و۲ و ۱و۳ ادغام بشن ۲و۳ هم ادغام شدن؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - manifest - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:واسه زیر ۴۰ ۵۰ ، البته امیدوارم که بیارم .(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)manifest نوشته شده توسط: دوستان راجب سوال ۱۰۳ پایگاه و سوال ۹۱ نظری ندارن ؟ کلید درسته ؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farhud - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: پارسه هم گفته که ممکنه عده ای فرض کنن که مجموعه ها بعد از ادغام از بین نمیرن و ۲و۳ رو باز یه ادغام حساب کننکجای سوال گفته مجموعه ها بعد از ادغام از بین میرن؟ این پیش فرض رو از روی سوال متوجه میشید یا فقط به خاطر شباهت سوال با پارسه که من ندیدمش میگید؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)manifest نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:واسه زیر ۴۰ ۵۰ ، البته امیدوارم که بیارم .(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)manifest نوشته شده توسط: دوستان راجب سوال ۱۰۳ پایگاه و سوال ۹۱ نظری ندارن ؟ کلید درسته ؟ من از خدامه این درصدا زیر۴۰-۵۰ بیآرن ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
ظاهرا دوستان نرم افزار سوال ۱۰۱ رو گزینه ۴ زدن که مشکلی با این سوال ندارن آره؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
ممنونیم از تمام دوستانی که درصداشونو اعلام میکنن خیلی از دوستان درصداشونو نگفتن انشااله امشب حساب میکنن و فردا میذارن |