|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ
دوستهام دیدین چه جالب سوال که تا اخرین لحظه جزشا میزدم واسه نظریه اومد...خخخخخ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sara417 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ
با این جوابای شماها من گند زدم ![]() این همه از سرکار خسته میومدم میشستم پای درس اخرشم هیچی. ای خداااااااااااااا اصلا نرسیدم به سوالات سیستم و ریاضی ها برسم ماشالله وقت زیاد بووود. نمی دونم با خودشون چی فک کردن. ![]() سر تخصصی ۲۰ دقیقه اضافه آوردم، از استرس فقط خوراکی میخوردم فک کنید ی سوال مشترک صورت و ترتیب گزینه ها یادم بود اومدم تو وقت تخصصی حلش کنم شماره سوال یادم نبود من بد شانس ![]()
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
من زبانو ریاضی صفر زدم نابودم عایا؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sara417 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ
والا تا کلید نیاد معلوم نیست عزیزم ولی خوب ریاضی نزدی خوبه ماشالا ریسکی بود سوالاش. من که شجاعانه زدم و گند زدم
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sabafarhadi - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: من زبانو ریاضی صفر زدم نابودم عایا؟ تا اون جایی که من از صحبتهای بچه ها فهمیدم اکثرا فقط ۱ تا ۲ سوال ریاضی رو پاسخ دادن یعنی همه مون تقریبا مثل همیم پس به نظرم جای نگرانی نداره. اما در مورد زبان زیاد مطمئن نیستم
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ
اما تخصصی حدود ۴۵ و مشترک احتمالا ۴۰ تا۵۰ درصد زدم |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - farhad_vr32 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ق.ظ
همگی خسته نباشید دوستان، بلاخره تموم شد امیدوارم جواب تلاشتون رو بگیریدکلا کنکور عجیبی بود، سبک سوالا با سالای پیش فرق میکرد، زبان ۴تا متن داشتو وقت مشترکو ۱۰ دِیقه کم کرده بودن، وقت من تو دفترچه اول خیلی کم اومد!!! تخصصی هم که واسه ۱۶ تا سوال ۱۰۰ دیقه وقت آدمو یاد امتحانای خرداد مدرسه میندازه
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Sanaz123 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)shoaib.narimani نوشته شده توسط: طراحی الگوریتم هوش : سوال الگوریتم هافمن ک ارتفاع درخت رو خواسته بود چند میشد ؟ آره فکر کنم منم همون ۵ بدست آوردم. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Sanaz123 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط: پیشنهاد میکنم که همه برید به سامانه پاسخگویی سنجش و درخواست بدید کلید رو زودتر بدند. دو هفته خییلیی دیره... دوستان صبور باشید. نتایج نهایی بیشتر از ۷ ماه دیگه میاد. اگه ۲ هفته صبر ندارید چطورمیخواید ۷ ماه صبر کنید. خیلی بده که اونایی که تو اردیبهشت میبینن که رتبه شون لب مرز قبولیه باید تا شهریور صبر کنن ببینن اصلا جایی قبول شدن یا نه اما سنجشه دیگه، کاریش نمیشه کرد. سنجش که نظر داوطلبان براش مهم نیست. ما مجبوریم خودمونو با شرایط سنجش وفق بدیم دیگه. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - yagmur0022 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: من هم همین الان اومدم من که دانشگاه تبریز بودم خیلی خوب بود خب رو بولتن کلاسا با شماره داوطلبی مشخص میشد دیگه |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - پوونه - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: من که دانشگاه تبریز بودم خیلی خوب بودافتضاح بودن در مقایسه با دانشگاه آزاد. مشکل دقیقا این بود که میدونستیم کدوم کلاسیم ولی نمیدونستیم اون کلاس کجاست. تو دانشکده شیمی و کلاس ۱۰۷ بودم من. اون دانشکده رو هم که طبیعتا نمیشناختیم یعنی یکی نبود تو هر طبقه که راهنمایی کنه کلاسا رو پیدا کنیم برخلاف دانشگاه آزاد که تو هر سالن چن نفر بودن راهنمایی میکردن. مراقب اسما مراقب بود و اصلا کارت ملی رو کارت ورود به جلسه رو تطبیق نداد که هیچ.. ته کلاس هر کی میخواست حرف میزد هرکی میخواد از جاش بلند میشد خانوم بدون اینکه زحمت بکشه تذکر بده بهشون. تازه سنجاق ته گرد هم ندادن. من رفتم از یکی از بولتن های سالن یه سنجاق ته گرد برداشتم ![]() من اصلا از دانشگاه تبریز راضی نبودم.. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sara417 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ق.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: بچه ها خسته نباشید کلا سنجش در حماسه سازی یدونه استپس من باید حوزه مو ببوسم. دانشگاه فردوسی بودم. همه چی خوب. آب معدنی. لیوان یکبار مصرف. فقط دستشوییش کثیف بود. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - پوونه - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ
چه جالب مثل اینکه واسه همه تو پارچ آب دادن و ویفر دادن انگاری از سنجشی ها یکی اعتراض های چن روز پیش من تو این سایت رو خونده باشه در این مورد انصافا حوزه ما خوب بود همون بدو ورود آب معدنی و کیک بهمون دادن
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - setarehfb - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
سیستم عامل هیچی یادم نمیومد اونو چطور بدست اوردین. نمیتونستم حلش کنم یه جوون مرد پیدا شه ببینیم درست زدیم یا نه ! [/quote] آره فکر کنم منم همون ۵ بدست آوردم. [/quote] |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ۲۲۹۹ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
به نظرم زبان خیلیییییییییییی سخت بود. من خیر سرم زبان به بچه ها درس میدم ولی کلا ۴تا تونستم جواب بدم ![]() ریاضیاتم که ۲بار کل کتاب محاسبات عددی پارسه رو تستاشو زده بودم ولی هیچی نتونستم بزنم ![]() دروس مشترک هم زدم ولی فک کنم همش غلطه ![]() دروس اختصاصی هم ۹تا زدم که اگه نصفشم درست باشه میشه ۲۰% نهایتا ![]() کلا خیلی ناامیدم |