|
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - e2000 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
این نظریه ناقوس چقدر غلط و نیافتادگی داره ! |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:(22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: معماری چه خوبه از وقتی براش مدار منطقی رو گرفتم خیلی کتابه منطقی ای شده همش سرش به کاره خودشه.دوتاشونو میزارم یه گوشه با هم Xor و Xor (جیک ,جیک ) کنن یعنی ریز پردازنده هم براش بگیرم؟۲تا؟
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - Mänu - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:لایه پیوند خیلی مهمه، خوب بخونش که یاد بگیری کلا مسئله حل کردن رو تو لایه پیوند یاد میگیری ۹۱ ۹۰ هم سوال اومده ازش(21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟این چند سال اخیر تقریبا سوالی ازش مطرح نشده ولی خوندنش ضرر نداره الان که تابستونه بخون زود تموم میشه زیاد سخت نیس |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - neda_software - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
سلام بچه ها شما تا اینجایی که خوندین تخمین میزنین که تا اخر شهریور چندتا از درس هارو میتونین تموم کنید؟ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: معماری چه خوبه ن،زبان ازش بهتره ![]() من زبان خوندم خوشم اومد |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:دوتا دوتا؟؟؟؟؟؟!!!!!! ۴تـــــــــــــــــــــــــــــــا؟(23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: از وقتی براش مدار منطقی رو گرفتم خیلی کتابه منطقی ای شده همش سرش به کاره خودشه.دوتاشونو میزارم یه گوشه با هم Xor و Xor (جیک ,جیک ) کننبه به چشمم روشن جناب اردشیری، دیگه از شما همچین صحبتی توقع نمی رفت نه دیگه انقدرم بچه خوبی نشده ۴تا سرش شلوغ میشه وقت نمیکنه بیاد با هم بازی کنیم یادش بگیرم (۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:اونم خوبه(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: معماری چه خوبه همه خوبن |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
به در میگید که دیوار بشنوه؟ فعلا امسال باید درس بخونید از زن خبری نیست
|
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - مهربان مادر - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ
سلام دوستان... خوش ب حالتون ،ماشالله به این همه امید و انرژی ![]() کسی نیس که واسه پیام نور بخونه( آزمونش ۱۴ شهریور ) ؟؟؟ اگه از پیامنور نا امید شدم (ینی قبول نشدم!!!) به امید خدا واسه کنکور بهمن منم پایم.. هیچوقت فک نمیکردم رفتن به پیامنور واسم رویا بشه ولی شد...پناه بر خدا ***براتون بهترینها رو از خداوند مهربون خواستارم*** |
Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ق.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ)neda_software نوشته شده توسط: سلام بچه ها شما تا اینجایی که خوندین تخمین میزنین که تا اخر شهریور چندتا از درس هارو میتونین تموم کنید؟سلام با وضعیت جاری تخمین من نمیدونم چرا هی میافته واسه سال اینده ! |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mcse2010 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ)مهربان مادر نوشته شده توسط: سلام دوستان... خوش ب حالتون ،ماشالله به این همه امید و انرژی اخه پیام نور هم شد دانشگاه!!!! بچه های فنی مهندسی که نباید پیام نور بخونند. |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - neda_software - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ)neda_software نوشته شده توسط: سلام بچه ها شما تا اینجایی که خوندین تخمین میزنین که تا اخر شهریور چندتا از درس هارو میتونین تموم کنید؟سلام متاسفانه مثل من
|
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ
بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!) |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!) تو قسمت سوالات درسی دنبالش بگرد بحث راجبش زیاد هست |
پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:آخه یکی میگه RBFSبهتره یکی میگهSMA*!!!(24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!) ![]() فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!)sma* حافظه کمتری میگیره به اندازه ای که بهش اخصاص بدن |