تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - e2000 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ

این نظریه ناقوس چقدر غلط و نیافتادگی داره !

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ

(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  
(22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  معماری چه خوبه
همین!

آره شعورش از پارسال بیشتر شده Big Grin

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

بچه خوبی شده کاش زودتر براش زن میگرفتم سر به راه شده

اخهی چه خوب من خیلی موافقمBig Grin اتفاقا دختر خوب هم سراغ دارم براش، چرا راه دور بریم همین ریزپردازنده‌ی خودمونBig Grin
آخ جون عروسی تو مانشتTongue اگه کمکی برای متن کارت دعوت‌ها و مراسم خواستید روی من و دوتا دوستام حساب کنیدBig GrinTongue

از وقتی براش مدار منطقی رو گرفتم خیلی کتابه منطقی ای شده همش سرش به کاره خودشه.دوتاشونو میزارم یه گوشه با هم Xor و Xor (جیک ,جیک ) کنن
یعنی ریز پردازنده هم براش بگیرم؟۲تا؟Big Grin

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - Mänu - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ق.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟
کتاب دکتر حقیقت تقریبا ۲/۳ش لایه فیزیکی و پیونده؟؟دی:

فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk
این چند سال اخیر تقریبا سوالی ازش مطرح نشده ولی خوندنش ضرر نداره الان که تابستونه بخون زود تموم میشه زیاد سخت نیس
لایه پیوند خیلی مهمه، خوب بخونش که یاد بگیری کلا مسئله حل کردن رو تو لایه پیوند یاد میگیری ۹۱ ۹۰ هم سوال اومده ازش

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - neda_software - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ

سلام بچه ها شما تا اینجایی که خوندین تخمین میزنین که تا اخر شهریور چندتا از درس هارو میتونین تموم کنید؟

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ

(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  معماری چه خوبه
همین!

ن،زبان ازش بهترهTongue
من زبان خوندم خوشم اومد

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ

(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  
(23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  از وقتی براش مدار منطقی رو گرفتم خیلی کتابه منطقی ای شده همش سرش به کاره خودشه.دوتاشونو میزارم یه گوشه با هم Xor و Xor (جیک ,جیک ) کنن
یعنی ریز پردازنده هم براش بگیرم؟۲تا؟Big Grin
به به چشمم روشن جناب اردشیری، دیگه از شما همچین صحبتی توقع نمی رفتAngryAngry دو تا دو تا!!!! AngryAngry
نخیر اون که شما می‌بینید که با مدار منطقی روابطشون حسنه است من باب اینه که ایشون پدرشون هستندAngel Big Grin
دوتا دوتا؟؟؟؟؟؟!!!!!! ۴تـــــــــــــــــــــــــــــــا؟
نه دیگه انقدرم بچه خوبی نشده ۴تا سرش شلوغ میشه وقت نمیکنه بیاد با هم بازی کنیم یادش بگیرم

(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  
(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  معماری چه خوبه
همین!

ن،زبان ازش بهترهTongue
من زبان خوندم خوشم اومد
اونم خوبه
همه خوبن

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ

به در میگید که دیوار بشنوه؟
فعلا امسال باید درس بخونید از زن خبری نیستSmile

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - مهربان مادر - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ

سلام دوستان... خوش ب حالتون ،ماشالله به این همه امید و انرژیShy
کسی نیس که واسه پیام نور بخونه( آزمونش ۱۴ شهریور ) ؟؟؟
اگه از پیامنور نا امید شدم (ینی قبول نشدم!!!) به امید خدا واسه کنکور بهمن منم پایم..
هیچوقت فک نمیکردم رفتن به پیامنور واسم رویا بشه ولی شد...پناه بر خدا
***براتون بهترینها رو از خداوند مهربون خواستارم***

Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ق.ظ

(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ)neda_software نوشته شده توسط:  سلام بچه ها شما تا اینجایی که خوندین تخمین میزنین که تا اخر شهریور چندتا از درس هارو میتونین تموم کنید؟
سلام
با وضعیت جاری تخمین من نمیدونم چرا هی میافته واسه سال اینده !

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mcse2010 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ق.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ)مهربان مادر نوشته شده توسط:  سلام دوستان... خوش ب حالتون ،ماشالله به این همه امید و انرژیShy
کسی نیس که واسه پیام نور بخونه( آزمونش ۱۴ شهریور ) ؟؟؟
اگه از پیامنور نا امید شدم (ینی قبول نشدم!!!) به امید خدا واسه کنکور بهمن منم پایم..
هیچوقت فک نمیکردم رفتن به پیامنور واسم رویا بشه ولی شد...پناه بر خدا
***براتون بهترینها رو از خداوند مهربون خواستارم***

اخه پیام نور هم شد دانشگاه!!!!
بچه های فنی مهندسی که نباید پیام نور بخونند.

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - neda_software - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ق.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:  
(23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ)neda_software نوشته شده توسط:  سلام بچه ها شما تا اینجایی که خوندین تخمین میزنین که تا اخر شهریور چندتا از درس هارو میتونین تموم کنید؟
سلام
با وضعیت جاری تخمین من نمیدونم چرا هی میافته واسه سال اینده !

متاسفانه مثل من Sad

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ

بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!)

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!)

تو قسمت سوالات درسی دنبالش بگرد بحث راجبش زیاد هست

پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  
(24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!)

تو قسمت سوالات درسی دنبالش بگرد بحث راجبش زیاد هست
آخه یکی میگه RBFSبهتره یکی میگهSMA*!!!

فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  بچه ها کسی میدونه RBFS و SMA* کدوماشون پیچیدگی حافظه ساده تری دارن؟؟؟(البته فک کنم باید با نظر گرفتن حافظه محدود جواب داد!!)
sma* حافظه کمتری میگیره به اندازه ای که بهش اخصاص بدن