|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
خانم مدیر من که میدونم طرف کیه ولی شما دسترسیش رو ببند چون من میدونم گوش نمیده کلا عادت داره خودشو متفاوت نشون بده (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: چقدر بچه ها نقشه دارن برا روز اعلام نتایج تو یه زمینه ما میتونیم کمک کنیم، شما شمارت رو بزار دوشنبه ما قول میدیم همه بپرسیم که احساس خلوتی نکنید |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: جمله اولتون در مورد من بود!!! نه دیگه من که نوشتم خانم مدیر. اونی که زیر نقل قوله واسه شما بود |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: نه دیگه دوستانو به زحمت نمیندازم خودم میام اینجا میگم رتبمو خواهش می کنم بالاخره کمکی بود که از دست ما بر میومد
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Fot30 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
سلام از برو بچه های قدیمی مانشت masuod67,AI,Riemann,izadan11.... نیستید؟ یاد آزمونای پارسه بخیر... منتظر اعلام نتایج هستم و شما بریزید مانشت با رتبه های تک رقمی شادمون کنید. موفق باشید. |
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam parvini - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
من خواب دیدم رتبه ام شده ۱۴۹ تو خواب با خودم تمرین میکردم رتبه امو با ذوق و شوق به مامانم بگم که یکم دلگرم بشه ولی خودم نمی دونستم کجا قبول میشم |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ
بچه ها ایشالا دوشنبه همه خوشحال باشیــــم ![]() همه تک رقمی - دورقمی - دیگه سه رقمیم اگه قراره بشه زیر دویست باشه لاقل! ولی همه خوشحال و ذوق زده ایشالللااااااااااااا
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ
داستان چیه؟؟؟!! چرا همه افتادن تو لوپ؟ یه نفر در میون بچه ها میان میگن ایشالا همه خوشحال باشیم دوشنبه و .... جناب bahman_com123 که سر حرفشون موندن از اول آقا جان دوشنبه میاد و میره اینقدر استرستون رو تابلو نکنید روز مبادا سوژه میشه بر علیه تون استفاده میشه آ، از ما گفتن |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - explorer - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
جالب میشه اگه بچه های اینجا با هم هم دانشگاهی یا هم کلاسی بشن
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam parvini - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)maryam parvini نوشته شده توسط: من خواب دیدم رتبه ام شده ۱۴۹ جریان چیه اینا کین منفی میدن با خوابم مشکل دارن یا خودم ![]() عجب
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - bahman_com123 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: داستان چیه؟؟؟!! چرا همه افتادن تو لوپ؟ سلام ایشاالله که همگی موفق بشیم میگم منفی ندین ،همگی منفی میدن... یکی سپاسی... ![]() ![]() (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)maryam parvini نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)maryam parvini نوشته شده توسط: من خواب دیدم رتبه ام شده ۱۴۹ دیروز ۲۵ بودم الان شدم ۱۴ راست میگی قضیه چیه همگی دارن منفی میدن
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - zahra2012 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: جالب میشه اگه بچه های اینجا با هم هم دانشگاهی یا هم کلاسی بشن قبلن دوستان من اینو تجربه کردن خیلی شیرینه
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
شاید باورتون نشه ولی من میدونم کی داره منفی میده، طرف خیلی تخصه انصافا همه جا همینجوریه
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - zahra2012 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
واوووو منم کلی منفی گرفتم ![]() مسئولین رسیدگی کنن لطفا ![]() میشه لطف کنید به من مثبت بدین جبران بشه ممنون
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - zahra2012 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: شاید باورتون نشه ولی من میدونم کی داره منفی میده، طرف خیلی تخصه انصافا همه جا همینجوریه به نظرم فردی که خودش منفی نداره هست چون کسی نمیتونه به خودش مثبت یا منفی بده البته اگر یک باند تشکیل نداده باشن
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: مانشت دوباره شلوغ شد!از تعداد منفیا میشه فهمید تا اینجا ۸ نفرن! دوستان کجایین پس شما ها مثبت بدین خنثی شه اینا ضایع شن!
|