اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعتراض به کلید سنجش - saeed.rasouli - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: سوال ۶۴؟ سوال ۶۴ معماری از آن جایی که گفته ۲۵۶ مگابایت حافظه داریم و سطر هامون ۳۲ بیتی هستند. پس میشه ۶۴ مگا سطر ۳۲ بیتی. یعنی ۲۵۶ مگابایت = ۶۴ مگا * ۳۲ بیت = ۲^۲۶* ۲^۵ برای دیکودر هم این طوری باید عمل کنیم : از آنجایی که قطعه حافظه هامون ۴ مگا در ۸ بیت هستند، تعداد قطعات مورد نیاز ۱۶ تا ۴ تا کنار هم می باشد. متاسفانه سوالات به این راحتی رو نمی دونم چجوری غلط حساب کردیم، کنکور امسال کنکور عجیبی بود، نمی دونم واسه من این جوری بود یا همه مثل من بودند ولی واقعاً می تونستم به راحتی درصد های خیلی بهتری بزنم و نمی دونم چرا این جوری شد!!!!! |
سنجش دقت کن!!!! - saeed.rasouli - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ
من نمی دونم چرا دفترچه ها رو از ما می گیرند؟؟؟ حالا که میگیرند، چرا دفترچه ها رو تو سایت نمی زارند؟ یعنی چی می شه اگر دفترچه ها رو بزارند؟ خدایا چرا سازمان سنجش فقط قصد دیوانه کردن ما رو داره؟؟؟ بعدم این چه وضعه سوالاته سوال ۴۰ مبهمه سوال ۴۶ چه دانشی از ما رو می خواد بررسی کنه؟ این که درجه گراف ها رو بدی و ما مثل بچه ها بشینیم نقاشی بکشیم و ببینیم که با کدوم از درجه ها میشه گراف کشید، چه نوع سوال دادن است؟؟؟ بر چه مبنای تئوریکی باید حلش می کردیم؟ سوال ۵۱ اشتباه تایپی سوال ۵۸ کلاک های فلیپ فلاپ ها رو نشون نداده و رسم نشده و سوال ناقص است. سوال ۵۹ ترتیب خروجی را با وجود این که تاکید کرده اما برعکس کرده و سوال ناقص است. سوال ۶۱ خارج از سرفصل است. بعدم این چه وضعه پاسخ نامه است سوال ۴۶ غلط سئال ۱۱۲ سه گزینه صحیح است سوال ۱۱۷ غلط سوال ۱۱۸ غلط تازه من فقط سوالایی که خودم حل کردم رو اینجا ذکر کردم و دوستان اشکالات دیگه هم دارند!! آخه مایی که سر جلسه اون همه استرس داریم، با این همه اشکالات خوب معلوم است که قاطی می کنیم،!!! شما که مرد حذف کردن کنکور نیستید، حداقل کنکور رو درست حسابی برگزاری کنید.!! این همه سال دارند این همه انواع و اقسام کنکور ها رو برگزار می کنند و آخرش باز هم همون مشکلات!!! آخر چند بار !!! تا کی!!! چقدر ما تحمل کنیم!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا با سرنوشت این همه جوون بیچاره که یک سال با کلی استرس و زحمت نتیجشونو توی چند ساعت باید بگیرند این جور بازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// |
RE: سنجش دقت کن!!!! - npour - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: من نمی دونم چرا دفترچه ها رو از ما می گیرند؟؟؟ ۱۰۰ طراحی الگوریتم نرم افزار خیلی ابهام داشت |
RE: اعتراض به کلید سنجش - mohamadmo - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ب.ظ
دوستان دفترچه ها چندتاست؟ شاید ۴ تا A,B,C,D و هر کدام تجزیه شود به رمزهای دیگر ؟ نظر شما چیست؟ |
سنجش دقت کن!!!! - پوونه - ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
برای من همیشه سواله که چرا کنکور کارشناسی انقدر دقیق و حساب شده برگزار میشه اما کنکور ارشد پر از سوالای غلط و بی کیفیته؟! حالا بماند وسط چله زمستون کنکور رو برگزار میکنند و برای بچه هایی که در شهرهای کوهستانی زندگی میکنند استرس سالم (!) و به موقع رسیدن به حوزه ای که تو یه شهر دیگه است اونم تو یخبندان یه موضوع دیگه است. امــــــا با همه چی میشه کنار اومد با سوالای غلط نُچ! خدا کنه سال دیگه که ما کنکور میدیم و حیاتی میشه کنکور واسمون ، این بساط رو شاهد نباشیم و سوالای استاندارد و درست حسابی رو بدن! +پارازیت: دفترچه B رو کسی داره؟ من نتونستم پیدا کنم و تو سایت سنجش هم کلید ها براساس دفترچه a بود. |
RE: اعتراض به کلید سنجش - reza6966 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: سوال ۵۸ باید حذف شهکاملا درسته ... ب نظرت چرا پارسه گفته ۱۲ کلاک؟" پارسه کلاک آخر رو حساب نکرده وقتی که ۱۰۱۱ شد در کلاک بعدی پایه کلیر یک میشود , پس ۰ تا ۱۲ رو میشماره , یعنی فرکانس باید تقسیم بر ۱۳ شود که اصلا در گزینه ها نیست , احتمالا پارسه ورودی اون گیت and رو Q0 Q1 Q3 در نظر گرفته است در صورتی که ورودی ها Q0 Q2 Q3 هست در ثانی اصلا این سوال ناقص است , فلیپ فلاپ های دوم سوم چهارم کلاکی ندارند (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)amir13 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۴سوال ۱۱۴ نیز فکر میکنم بهترین حالت log n باشه راه حل پارسه رو هم ضمیمه میکنم [attachment=15485] با توجه به حل تشریحی درس هوش توسط پارسه , سوال ۱۱۸ نیز دارای ابهام هست دوستان حتما به این سوال اعتراض کنید . |
RE: سنجش دقت کن!!!! - علیپور - ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: من نمی دونم چرا دفترچه ها رو از ما می گیرند؟؟؟ هر ساله همین کارا رو می کنن هر سال هم از سال پیش بدتر میشه باید کنکور رو حذف کنن امضا ندارم انگشت هم نمی زنم، چون انگشتم کثیف میشه |
RE: اعتراض به کلید سنجش - simis1 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط: بچه ها میگن سال ۸۸ یک سوال از بی تری داده بودن به دلیل خارج بودن از سرفصل دکتر قدسی حذف کردن! سوال ۵۰ رو اعتراض بزنیم ؟!! موافقم (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ)b.kiani نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: سوال ۹۶ نه گزینه ی ۲ هست نه ۳ به نظر منم ۵۳ ۴ درسته |
RE: اعتراض به کلید سنجش - ali_nemo - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:راه حل با توچه ب کتاب آقای یوسفی(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: سوال ۶۴؟ صورت سووال گفته ۲۵۶MB*32BIT=2^8*2^20*32BIT پس با توجه ب اینکه گفته مازول های ۴MB*8BIT داریم پس میایم و ۲۵۶/۴=۶۴ و باتوجه ب اینکه مازول های هشت بیتی هست باید ب عرض ۳۲ بیتی تبدیل کنیم ک باید ۶۴*۴ و ۸ *۴ کنیم ک میشه ۲۵۶MB*32=2^8*2^20*32 ک صورت سوال تعداد سیگنال رو ساخته ک میشه ۲۸ حالا بگین من کجا اشتباه کردم؟ |
RE: اعتراض به کلید سنجش - Samy - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: منم با اینا مشکل دارم: در مورد ۴۰و۴۶ باهاتون هم عقیده ام. نرم افزار رو چون سفید زدم نظری ندارم (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ)arshin.r نوشته شده توسط: سوال ۱۸ زبان رو هم زده ۱ ولی میشه ۴ آره ۱۸ گزینه ۴ درسته فرمول محاسبه درصد اینطوریه: (تعداد پاسخهای صحیح * ۳ - تعداد پاسخهای غلط) / تعداد کل سوالات *۳ |
سنجش دقت کن!!!! - amirid - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ
من به خاطر ۱۱۹ خیلی ناراحتم، یعنی حتما باید حذف شه! کروشه های باز و بسته اصلا توش برابر نیستن، اشتباه تایپ شده. ۶۱ تو سرفصل هستش ولی سوال ۵۰ نیست |
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - Good! - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
دوستان تو همون سیستم پاسخگویی باید ثبت نام کنیم و اعتراض کنیم؟با هویت واقعی؟؟!!! بنظر منم سوال ۱۱۷ گزینه دو میشه ینی N,O. معلومه که M نباید هرس شه! |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:راه حل با توچه ب کتاب آقای یوسفی(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: سوال ۶۴؟ عزیز دل برادر ، تو چکار به کتاب یوسفی داری؟!؟!؟! من نمی دونم چرا ما فقط مطالب رو حفظ می کنیم و همش طوطی وار مطالب رو میگیم!! من خودم این تست رو اشتباه زدم و هواسم نبود ولی برای تحلیل کردن باید یکمم فکر کنی و نه این که کپی برداری کنی!! کل حافظه ۲۵۶ مگابایت است. نه ۲۵۶ مگابایت در ۳۲ بیت. چرا ۲۵۶ مگابایت رو در ۳۲ ضرب می کنی؟ باید تقسیم کنی. ۲۵۶ مگابایت حافظه داریم که هر سطری ۳۲ بیت است. پس بنابراین حافظه به شکل ۲^۲۶*۳۲ بیت است. موفق باشی |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - misagh01 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)amateurobot نوشته شده توسط: دفترچه تخصصی- نرم افزار با شما موافقم. (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط: بچه ها میگن سال ۸۸ یک سوال از بی تری داده بودن به دلیل خارج بودن از سرفصل دکتر قدسی حذف کردن! سوال ۵۰ رو اعتراض بزنیم ؟!! بله اعتراض بزنید من هم زدم. |
سنجش دقت کن!!!! - sepehr . kh - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
وااااقعاااا موااافقم... دروووود بر شما آقای رسولی... ۵ ماه نشستیم خوندیم، اینم نتیجه زحمتمون!!! من فقط شاخه هوش را زدم. بخداااا این سوالای طراحی الگوریتم چی اند؟؟ فقط باید طرز فکر طراحا بفهمی، تمام گزینه ها میتونند درست باشند... مثلا سوال ۱۱۵، خب گزینه ۳ کاملا درسته، هیچکدام معنی نداره؟؟!!!! یا سوال ۱۱۲ بنظرم گزینه ۲ درست... این امتحان سرنوشت خیلی از جوناست، واقعا اینقد سرنوشت ما براشون اهمیت داره؟؟ |