|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: اکی ببخشید من این و چپکی دیدم !! حتی مدیریت؟!!
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ
به نظرم آره. این و با توجه به سالهای پیش میشه گفت . چون وقتی درصد یک درسی از یک حدی بالاتر بره تراز شما تصاعدی بالا میره. |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeed313 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: جون من فقط یکی بگه روزانه قبول می شم یا نه؟ka arman شما احتمالا به والیبال علاقه نداری؟؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
به شرط اینکه البته بقیه هم معقول باشند نه صفر !! بچه ها برای اینکه اعتراضات مفید واقع بشه باید ارجاع بدید به رفرنس.مثلا بگید طبق فلان صفحه ی کتاب رابینز این غلطه یا این درسته. یا اینکه ارجاع بدید به جواب تستهای سالهای پیش توسط خوده سازمان سنجش. و اینکه منسجم باشیم . |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hoseinali - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
سلام بجه ها دلم میخواد گریه کنم مشترک ۱۲ تخصصی ۳۱ معماری ۴۴ زبان ۰ ب نطرتون حتی شبانه دور ترین شهر ایرانم نمیارم؟ من به همه دلداری میدادم حالا بیاین منو جم کنین که از دست رفتم چرا درصده همه با کلیده سازمان بیشتر شد جز من خدااااااااااااااااااااااااااا |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: جون من فقط یکی بگه روزانه قبول می شم یا نه؟ka arman شما احتمالا به والیبال علاقه نداری؟؟
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - lotus - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
سلام یه سوال دارم الان دوستانی که با سرعت نور درصداشونو حساب کردن همگی دفترچه A بودن؟؟؟؟ ![]() یا اینکه با همین کلید درصد گرفتن؟! ![]() یا اینکه گزینه ها رو میدونن تو دفترچه شون چی بوده؟؟؟ ![]() آخه این سواله برام. چون من هیچی یادم نمیاد
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hoseinali - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: نزارید سنجش حقتون رو بخوره . اعتراض بزنید.درصد واسه چی میگیرید باید قعلا اعتراض کنید .باهات موافقم ۴۱ ساختمان فقط ۳ درسته؟؟؟!!!!!! من تو سایت سنجش گشتم کجاش میتونیم اعتراضامونو بگیم یا اضلا اگه بگیم مگه کسی گوش میده |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hoseinali - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)lotus نوشته شده توسط: سلام این سوالو خیلیا پرسیدن و جواب همشون اینه که هممون سر کار بودیمو تنها چیزی که تو دفتر چه ها فرق میکرد کدشون بود وگر ن دفترچه ها عین هم بوده خوشبحال کسایی که الکی خواستن کنکور بدنو از شانسون پیش یکی از قبولی ها نشستن |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - matt2007 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: اگر واقعا سنجش همچین ساختمکان داده ایی را پیدا .کرده که در زمان o(1)قادر به push و pop ور پیدا کردن min است حتما باید به افرادی که برندپان جایزه نوبل را تعیین میکنند اطلاع دهد و امسال شاهد این باشیم که کسی از ایران برنده ی جایزه ی نوبل علوم کامپیوتر شده. داشتن همچین ساختار داده ایی محال است . و هیچ کدام از عبارتها درست نیست .من همون روز بعد کنکور این داده ساختار رو توضیح دادم در سوالات سال های قبل کنکور (فکر کنم ۸۳) چنین داده ساختاری معرفی شده بود با دو آرایه و ... |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: اصلاح کردم دوست عزیز اینجا جای بحث نیست ولی در مورد سوال ٤٢ می توان با ٢ پشته و ٣ پشته ساختمان داده هایی طراحی کرد که ٢ عبارت اول را پشتیبانی نمایند ولی عبارت سوم غیر ممکن است. یعنی ٢ عبارت درست است. در ضمن بنده هم سر کنکور گزینه ١ یعنی صفر عبارت رو زدم ولی درستش همین پاسخ سنجش هست. موفق باشید. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - susan IT - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
درصدای من زبان ۲۴ یا ۳۰ (۲ تا سوالو یادم نیست چی زدم) مشترک ۲۷ یا ۳۰ مدیریت ۷۳ تخصصی ۴۳ روزانه کجا میتونم بیارم؟؟؟اصلا روزانه میارم؟؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - negina - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
مشترک۲۳ تخصصى ١۸ معمارى ۳۶ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - gholizadeh1992 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
mohammad-a »» من زیر صد بشم چشم شیرینی پست می کنم یا نه اومدم تهرون قرار می زاریم به صرف شیرینی و شام ![]() ولی اگه نیم نگاهی به درصدا انداخته باشی متوجه میشی که اوضاع با پارسال فرق کرده مخصوصا تخصصی ها خیلی ها بالای ۵۰ زدن البته یه نکته جالب داره اونم اینه که اونا که مشترک خوب زدن اکثرا شبکه و امنیت هستند ! دقت کردی ؟ من امشبو میرم یه سفر دو روزه ولی بعدش هر اعتراضی داشتین منم می فرستم تا نتیجه بگیره . من پایه هستم ولی شخصا اهل اعتراض نیستم بخاطر بچه ها اینکارو می کنم، زبان تخصصی خیلی سنجش اشتباه زده با پارسه من زبانم حدود ۶۰ میشد! حالا شده ۳۵/ بازم خدا رو شکر |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hamidsho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
علت اشتباه بودن سوال ۷۰ ایتیhttp://www.feslamieh.blogfa.com/post-16.aspx |