![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - zibaziba - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
یعنی میشه همونجایی که می خوام قبول شم؟ ![]() کجای حرفم ایراد داشت که دوستان منفی دادند بهم؟ ![]() |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - sahar121 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
والله این انتظارم قشنگه، و خیلی هم همراه با استرس و لذته...چون واس خودتون خیال پردازی میکنید ..که خدایا اون لحظه جواب اومد اسم کدوم دانشگاه رو میبینم!! وای خدایا اگه نباشه اسم اون دانشگاه چی!!.. اگه اسم همون دانشگاه باشه...چند متر باس بپرم هوا.. چقدر جبغ بکشم..همون جا باس بگم خدااااا جون مچکرم! مامااااااااااااااااااان. یا نه به دوستو خونواده بگم ای بابا اون جایی که میخواستم نیاوردم...قیافه ناراحت بگیرم دوباره بعد یه چند ثانیه یه جیغ بکشم بگم شوخی کردممممممم قبووووول شدم!!! اینا فکرایی بودن که من دو بار برای کنکور قبلیم بهشون فکر میکردم و خدا رو شکر هر دوبار موفق و پیروز بودم...و شادیم رو از خدا گرفتم... بالاخره حواب می یاد.. بعد جواب گرفتنا.. این روزای شیرین.. اون لحظه دیدن جوابا رو تا سالها بعد هم لذتشو مزه مزه میکنید تو خلوتتون فتو جمع برای دوستانتون وقتی تعریف میکنید.. چون من شیرینی این فکر و خیال که مجا قبول میشم کجا نمیشم.. و جواب اون لحظه و حتی ،۴،۵ روز بعد شیرینی اون جوابو هنوز گاهی اوقات مرور میکنم.. چون خیلی شیرینه... وقت خواب اصلا تو پوست خودتون نمیگنجین!! میگین اااااه عجب حالی میده .. تو خیابون انقد شادید که میخواین ملت بدونن شمام شادین با همه مهربون میشید.. خاظرات شیرین مثل روز گرفتن قبولی دانشگاه،روز ازدواج،خواستگاری،به دنیا اومدن بچه،رفتن به مسافرتی که منتظزشی و ... این روزا،تداعیشم تا ابد به آدم لذت میده.. مطمئنا همه شما یکی دو تا رو تجربه کردید و هنوزم اون حس قشنگو دارین حس میکنید وقتی مرورو بشه... حالا این هفته برای من اصلا انتظار معنی نداره در اون حد بالا!!! (کاش قبول شم) ![]() ![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - leila_h2009 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
امیدوارم همه اونی که میخان رو قبول شن |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - k_111 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: چه غلطی کردم از سهمیه شاگرد اولی استفاده نکردممگه همه شریف میزنن مطمئن باش اگر ۱۶ هم میشدی قبول هستی |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - MSZ - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: چه غلطی کردم از سهمیه شاگرد اولی استفاده نکردماتفاقا اگر با سهمیه میرفتی با توجه به چیزایی که پارسال شریف در مورد سهمیه ای ها نشون داد ممکن بود ثبت نامت نکنن چون هنوز این احتمال وجود داره که امسال شریف اونایی که سهمیه شاگرد اولی دارن رو ثبت نام نکنه... هنوز که رئیس دانشگاه همون پارسالیه هست... |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - leila_h2009 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
خدا کنه هر کی با هر سهمیه ای میخاد حق بقیه رو بخوره این بمونه تو گلوش ، خدا نگذره ازشون |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - shahram_sis - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ
لعنت به سنجش که این همه بی برنامه اس. یکی از دوستان هم دانشگاهیم،امروز تو فیسوبکش زده کجا قبول شده!!!!!!!!!!!!از پرسیدم چطوری؟گفت تو سنجش آشنا دارم،اون برام نگاه کرده.میخواستم سرمو بکوبم به دیوار ![]() چرا وقتی نتیجه ها آمادس،حتی تاریخ دقیق اومدن نتایج هم اعلام نمیکنن و یه عده جوون باید ۱ هفته هر روز صبح sanjesh چک کنن؟!!! |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - k_111 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: واسه یک لحظه فکر کنید این آقای توکلی مثلا داییتونه!! امشبم قراره بیاد خونتون!! اگه گفتین ازش چی باید پرسید؟!! چه حالی میده!!!چون اون موقع فامیلمون میشه نمیتونم به خانوادش فحش بدم ![]() |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - m_gh - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)shahram_sis نوشته شده توسط: لعنت به سنجش که این همه بی برنامه اس. واقعا؟!!مگه میشه!! ![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - maysamac - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
این نتایج دقیقا کی میاد؟ اصلا میاد؟! |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - MSZ - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)shahram_sis نوشته شده توسط: یکی از دوستان هم دانشگاهیم،امروز تو فیسوبکش زده کجا قبول شده!!!!!!!!!!!!از پرسیدم چطوری؟گفت تو سنجش آشنا دارم،اون برام نگاه کرده.آقا این دوستتون میتونه به فامیلشون بگه نتیجه ما رو هم نگاه کنه لطفا؟ |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - Fardad-A - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ
آقا نیما من خیلی بدبینم . یک نفر زیر ده را که میدونم هوش زدن. حتما" بیشتر هم هستند . پس کلا" حرفای منو نشنیده بگیرید. شما شریف قبولی برادرم.حرفای منو نشنیده بگیرید. بعد شما هم قبولند. |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - pouri_sb - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ
برا ثبت نام چیا باید همراه داشته باشیم؟ یدونه فرم صفحه آخر دفترچه راهنمای ثبت نامه، اینو می دونم(البته اگه دانشجو بودین موقع کنکور) ![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - kevin - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)shahram_sis نوشته شده توسط: جه ها آمادس،حتی تاریخ دقیق اومدن نتایج هم اعلام ندوستتوت داستان به هم بافته اگر راست میگه ازش بخواین ببینه شما کجا قبول شدین |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - prosperous - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ)kevin نوشته شده توسط: دوستتوت داستان به هم بافته اگر راست میگه ازش بخواین ببینه شما کجا قبول شدینواسه سراسری یکی از دوستای من گفت نتیجه رو، بهش گفتیم کشکی میگی! دقیقا همون شد! شیمی نصیر قبول شده بود، رتبه ۱و۲ نبود که بگی شریف قبول بوده و میدونسته! اونم گفت آشنا دارم، بعدش که گفتیم مال ما رو هم بپرس گفت نمیشه!! |