گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ
میبینم که همه منتظر بسته شدن تاپیکن امیدوارم یه روز نیاد که حسرت بخوریم کاش تاپیک تیر مرداد ..... دیر تر بسته میشد |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ
شهریور که تموم شد ایشالا مهر میترکونم کسی نتونه باهام رقابت کنه:-P برای همه دوستان آرزوی موفقیت و شادی دارم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Onix - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
سلام بچه ها این تاپیک که هنو بازه! من الان از کتابخونه اومدم، خوپ بود : OS, AI تازه شمم یه ساعت دیگه دارم میرم کلاس هیپ هاپ!دل همتون بسوزه!!! D: |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
تاپیک مهر ماه کجاس؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mänu - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بچه ها اینجا که همه دنبال حاشیه هستن من فعلا به اینجا نرسیدم یادم رفته ولی دختر خوب اگه سوالاتو تو قسمت سوالات مربوط به همون درس بپرسی خیلی بهتر و زودتر و کامل تر جواب میگیری |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ
بازه همچنان! یعنی کی باورش میشه من امروز ۶ ساعت و نیم درس خونده باشم؟ :ی |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ
اگه گذاشتن ما آخرین کامنت باشیم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
سلام تاپیک مهر کجاست پس من امروز هوش و زبان تخصصی خوندم موفق باشید پست اخرم من دادم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)Onix نوشته شده توسط: سلام بچه ها هَپ هاپ چیه؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هاتف - ۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
از همه کسایی که همش دوست داشتن آخرین پست باشن و نشدند بابت تاخیر توی قفل این موضوع پوزش می طلبیم. حدود ۹ موضوع برای گروه درسی مهر توسط شما و دوستانتون ایجاد شده که من اولین شون رو باز و باقی رو حذق میکنم. ادامه ی کارتون توی موضوع جدید پی بگیرید. به امید موفقیت همتون. |