گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بازم منهاتن نفهمیدمدقیقا کجاشو نفهمیدی دوست عزیز؟ بچه ها که توضیحاتشون خوب بود . شما تصورتو از این موضوع بگو و توضیح بده کجاشو متوجه نمیشی شاید بهتر بتونیم کمکت کنیم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - m@hboobe - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
فکر کنم بخاطر اینکه من نیومدم گزارش تحویل بدم تاپیک بسته نشده شاید من از همه کمتر باشه مطالعه ام نمیدونم والا!! پایگاه داده بطور کامل گسسته فکر کنم ۲ یا ۳ فصل خوندم آمار تا نیمه فصل سوم متغییر تصادفی توام نظریه تا ماشین های پشته ای ساختمان داده ۲ فصل! دیگه هرچی فکر میکنم یادم نمیاد بریم که مهر ماه رسیده و به حساب کتابا و تستا برسیم این چند روز اول مهر هم یکم برنامه قبلیم ادامه داره و بعد از اون با آزمونا هماهنگ پیش میرم ادمین این بخش هم لطف کنه این تاپیک ببنده دیگه ظهر هم رسیده شهریور ماه باطل شد ) |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
سلام دوستان من عازم کتابخونه واسه کشتار سیستم + طراحی هستم البته با روش مز مز ایشالا که هرچه زودتر هم گروه مهر از طرف مدیران محترم تایید بشه و کوچ کنیم به گروه مهر یا علی تا ساعت ٨ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
صرفا جهت آخرین کامنت |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
سلام سلام بابا جدی نگیرید یه اصطلاح دیگه نژاد پرستی کدومه بابا عذر میخوام خب شهریور که جدی نخوندم ولی خب خلاصه آمار اینه ساختمان داده ۱فصل هوش ۳فصل سیستم عامل ۲فصل ساختمان گسسته ۱فصل همین ایشاالله مهرجبران میکنم مز اول:۱- هوش ۲- گسسته ۳-سیستم عامل۴-نرم افزار میکشمشون فقط نگران ازمونهای پارسه هستم همش ۴تا درس میرسم اگه ۱هفته زمان ببره آخرین کامنتم من گذاشتم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sellena - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
چع باحال هنوز بسته نشده |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - unicornux - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ
D : |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - pourmeh - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
این دیگه آخریه |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara_sb92 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
پیش به سوی موفقیت ............. بوی مهر آمد خودش هم اومد پس کجاست این گروه مهر ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هاتف - ۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
حالا میخواید با آرامش برید درس تون رو بخونید شب بیایید تاپیک رو بسته و مهر رو باز ببینید خوشحال بشید؟ همیشه حاشیه گرم تر از متن بوده |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - soha1 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
هنوز بسته نشده که!!!!!!!!!!!!! احتمالا چن روز به شهریور اضافه شده .............. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: D : سعید یه اصطلاح انگلیسی معروف هست میگه : I AM READY & THERE IS NO WATER بریم ببینیم مهرماه چه خبراااااااا |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ
بچه ها اینجا که همه دنبال حاشیه هستن سوال که میپرسم کسی جواب نمیده و بیشتر به فکر بستن تایپیک هستید منهاتن از درک من:تو بازی پازل ۸، عدد۵ تو خونه ۲امی قرار داره خب؟ فاصلش تا به جاش برسه چقده؟خب من میگم الان تو خونه ۲ هستش تا بخواد به خونه ۵ برسه ۳ تا فاصله هستش!ولی اینطور نیس!!!!!!!!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
میبندمش |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sajaddandy - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ
اینایی که هی کامنت میزارن میگن آخرین کامنت رو من میزارم!...همونایی هستن که توی فیسبوک به "کامنت اولی" مشهورند D: دی اکتیو کردن اومدن اینجا D: |