یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - taha_k - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
izadan11 شما کجا قبول شدید؟ و چه گرایشی؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ
کسی از ثبت ناما خبر داره؟؟؟رو سایت دانشگاها که چیزی ننوشته |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - porya11 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ
بچه ها کی شبانه اصفهان قبول شده؟؟؟؟؟؟با چه رتبه ای.....لطفا کسی هست بگه آخه من شبانه رو بعد از صنعتی شیراز زدم که همون صنعتی برام گرفت..... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)taha_k نوشته شده توسط: شما کجا قبول شدید؟هوش بهشتی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - reza6966 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: هوش تبریک میگم به هر دو تاتون |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ۲star - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ
دانشگاه اصفهان - معماری - روزانه رتبه ۱۹۰ البته صنعتی اصفهان بعد اصفهان زدم... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - arian_61 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
من با رتبه ۷۵۶ نرمافزار پردیس دانشگاه تهران توی کیش قبول شدم. کسی میدونه شهریههاش چطوره؟ کسی هست اپنجا دانشجو بوده باشه؟ ارزش رفتن داره؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - porya11 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
کسی شبانه نرم اصفهان نبود؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - taha_k - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:تبریک میگم(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)taha_k نوشته شده توسط: شما کجا قبول شدید؟هوش شما بهشتی رو قبل از علم و صنعت زده بودید؟چرا؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - bermoda14 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
کسی میدونه ثبت نام آی تی دانشگاه شهید بهشتی دقیقآ کیه؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)bermoda14 نوشته شده توسط: کسی میدونه ثبت نام آی تی دانشگاه شهید بهشتی دقیقآ کیه؟؟؟ رتبت و اولویتاتو میشه بگی؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - javad_2020 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ)۲star نوشته شده توسط: دانشگاه اصفهان - معماری - روزانهسلام تبریک میگم همکلاسی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: تبریک میگمممنون من هم نیز تبریک می گم (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ)taha_k نوشته شده توسط: تبریک میگم سپاس قبل از هر چیز از اسمش خوشم نمی اومد بعد شهید بهشتی جای خیلی بهتری از شهره و برا ما که می خوایم خوابگاهی شیم بهتره (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)bermoda14 نوشته شده توسط: کسی میدونه ثبت نام آی تی دانشگاه شهید بهشتی دقیقآ کیه؟؟؟ننوشته ولی شروع کلاسا رو زده ۱۵ شهریور |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - porya11 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
تا هشتم که کارنامه بیاد فکر و خیال دیوونم کرده....... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - gholizadeh1992 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
دوستان واسه ثبت نام حتما به سایت خود دانشگاه محل قبولیتون مراجعه کنید و اگر سوالی داشتین تماس بگیرین. اگر کسی مثل من هنوز مدرک لیسانسشو نگرفته هر چه سریعتر به دنبال تکمیل فارغ التحصیلیش باشه تا دیر نشده . موفق باشین |