یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - farazin - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: دوستان وقتی که می دونین انگلیس قهرمانه دیگه چرا بحث می کنینشوخی نکنید می دونم حقیقت تلخه ولی باید قبول بکنین |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:فکر کنم حقیقت برای طرفدارای انگلیس تلخ باشه.(25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:می دونم حقیقت تلخه ولی باید قبول بکنین(25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: دوستان وقتی که می دونین انگلیس قهرمانه دیگه چرا بحث می کنینشوخی نکنید |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ
به لطف یزدان و یچه ها ایتالیا قهرمان میشه! ایتالیا قهرمان میشه )) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - farazin - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: به لطف یزدان و یچه ها ایتالیا قهرمان میشه! ایتالیا قهرمان میشه ))چشم آب نمی خوره...البته بعید نیس بازم داورها رو بخرن |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ
آخ که چقد حرفهای من درست از آب در میان...همین ۴ تا پست قبلتر بود داشتم از ضربه آزاد های پیرلو تعریف میکردم...جونم بشه این ایتالیا |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ
حملشون خیلی ناهماهنگه! این بالوتلی رو هم که اصلا نمی دونم چرا تو زمینه! بازم به یوونتوسیای تیم که ما رو روسفید کردن! یعنی از دروازه تا حمله یوونتوسیا خوب کار می کنن! یه حملرو گذاشتیم برعهده بقیه تیما ببین چی کار می کنن! |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
بخدا همون دل پیرو رو میاوردن روی ویلچر هم بهتر از بالوتلی و کاسانو بود |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
این ایتالیا با این وضعیت دفاعش با اون وضع حمله اش صعود کنه شانس آورده! |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
واقعا حملشون ناهماهنگ بود! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: واقعا حملشون ناهماهنگ بود!تو حمله که به همدیگه تعارف میکردن. تو دفاع هم یارگیری نمیکردن فقط جلوی شوتا رو میگرفتن! |
یورو ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
همه ی تیم اسپانیا هافبک وسطن! آخه این چه وضعیه! |
یورو ۲۰۱۲ - hamidkhl - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
چه پاس کاریی می کنه این اسپانیا، یه مسی کم دارن امیدوارم اسپانیا و آلمان برن فینال |
RE: یورو ۲۰۱۲ - ریحانه - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: امیدوارم اسپانیا و آلمان برن فینال دقیقا منم دوست دارم همینطور بشه. چه دیدنی بشه! |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
و خداوند فوتبال را افرید.... این اون فوتبالی هست که خدا منظورش بوده ! اسپانیا ممنون به خاطر نشان دادن زیبایی ها.... |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: چه پاس کاریی می کنه این اسپانیا، یه مسی کم دارن این نشانه قدرت ایتالیاست که اسپانیا در بازی با ایتالیا اصلا نتونست پاس کاری کنه و اصلا ایتالیا بهم ریخته بود این تیمو ))))) <واقعا ایتالیا باید به طرفدارایی مثل من افتخار کنه که در هر شرایطی پشت تیمشونن > |