![]() |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - نسخهی قابل چاپ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - mdunicorn - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط: واییی منم الان دیدم، بچهها من سیستم عاملو سفید گذاشتم واسعم ۸/۳-زدهههههههه!!!!!!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!منم سفید زدم ولی دقیقا همین ۸/۳- رو برام زده!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - hamidkhl - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: چرا کسی جوابم نمی ده ؟ رتبه ی خوبیه، هوش علم و صتعت شبانه روزانه خواجه نصیر هم میارین شهرستان هم خیلی از جاها |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - fateme66 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ
بالاخره موفق شدم ببینم،البته خودم ندیدم دوستم زحمتشو کشید رتبه هوش ۶۵۶ از چیزی که فکر میکردم بهتر شده، خدا رو شکر. ولی رفتم برای سال دیگه |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - cormen - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: زبان سفید ---------------------------------------------- بابا این چه وضعیه ؟ زبان:۰ ریاضی:۵۲ مشترک :۴۲ تخصصی هوش:۹ الان من باید از ۲۴۱ بهتر بشم ولی رتبه ام اومده ۳۰۴ این یعنی چی؟دیگه اعصاب برام نمونده ![]() |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - انرژی مثبت - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط:خب ایشون تخصصی رو بهتر از شما زده. با فرض ضریب دروس مشترک ۴ و این که شما حدود ۳ درصد بیشتر زدید می شه ۱۲ و ۱۲*۲=۲۴ تاریاضی بیشتر زدید که می شه ۳۶ تا(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: زبان سفید خب ایشون تو تخصصی ۱۴ درصد بیشتر از شما زدن که ضرب در ۲ می شه ۲۸ درصد !!! راست می گید چرا این جور شده؟!!!!! |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - m-esmaili - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
من هم به همه کسایی که رتبه خوبی آوردن تبریک میگم انشاا... روند موفقیت ادامه داشته باشه واسه همه |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - bbc_sh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)mdunicorn نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط: واییی منم الان دیدم، بچهها من سیستم عاملو سفید گذاشتم واسعم ۸/۳-زدهههههههه!!!!!!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!منم سفید زدم ولی دقیقا همین ۸/۳- رو برام زده!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا یعنی باید چیکار کنیم،؟؟!!! لینک اعتراضات که ارور میداد؟؟ یعنی این رتبمون با حساب -۸.۳ بود؟ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - fateme66 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: رتبه ها درصداتون که خیلی خوبه،شاید تاثیر معدل کمی رتبه ها رو جا به جا کنه. ولی شما حتما اعتراض کن امیدوارم رتبتون اصلاح بشه. |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - cormen - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط:خب ایشون تخصصی رو بهتر از شما زده. با فرض ضریب دروس مشترک ۴ و این که شما حدود ۳ درصد بیشتر زدید می شه ۱۲ و ۱۲*۲=۲۴ تاریاضی بیشتر زدید که می شه ۳۶ تا(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: زبان سفید ------------------------------------------ بهتره یه بار دیگه حساب کنید ریاضی ۳۰=۱۵*۲ مشترک۱۲=۳*۴ سر جمع میشه ۴۲ در برابر ۲۸=۱۴*۲ بابا نمی خوام بهتر شه لا اقل همون ۲۴۰ هم راضی ام باز میشد به روزانه علم و صنعت امید داشت چون پارسال رفیقم با ۲۳۸ هوش علم و صنعت قبول شد |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - a i - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ
علتش معدله . معدل بیش از اینکه فکر میکنیم تاثیر داره . |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - saeedehhhh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
منم ۶۶ گرایش شبکه شدم با این رتبه شریف میشه قبول شد ؟ |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - ghaderiyaser - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: ۳۱ آی تیای ولا... مبارک باشد |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - bbc_sh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)mdunicorn نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط: واییی منم الان دیدم، بچهها من سیستم عاملو سفید گذاشتم واسعم ۸/۳-زدهههههههه!!!!!!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!منم سفید زدم ولی دقیقا همین ۸/۳- رو برام زده!!!!!!!!!!!!!!!!! بچها لینک اعتراض کجاستت؟؟؟ منکه اصلا همچین چیزی نمیبینم؟؟؟ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - delta - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: سلام به همگیتبریک روزانه یزد و دامغان را میارید و روزانه مهندسی دانش تربیت معلم و اقتصادی هم میارید |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - ghaderiyaser - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ
![]() ![]() ![]() |