تالار گفتمان مانشت
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - mdunicorn - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:  واییی منم الان دیدم، بچه‌ها من سیستم عاملو سفید گذاشتم واسعم ۸/۳-زدهههههههه!!!!!!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
منم سفید زدم ولی دقیقا همین ۸/۳- رو برام زده!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - hamidkhl - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:  چرا کسی جوابم نمی ده ؟
من ۲۴۱ هوش شدم به نظرتون کجاها میارم ؟ اصلا میارم ؟
تورو خدا کسی جواب بده من دارم پس می افتم ............

رتبه ی خوبیه، هوش علم و صتعت شبانه
روزانه خواجه نصیر هم میارین
شهرستان هم خیلی از جاها

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - fateme66 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ

بالاخره موفق شدم ببینم،البته خودم ندیدم دوستم زحمتشو کشید

رتبه هوش ۶۵۶

از چیزی که فکر میکردم بهتر شده، خدا رو شکر.
ولی رفتم برای سال دیگه

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - cormen - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:  زبان سفید

ریاضیات:۳۷/۵۰

دروس مشترک :۳۹/۷۴

دروس تخصصی معماری کامپیوتر:سفید
دروس تخصصی هوش مصنوعی:۲۲/۹۲

دروس تخصصی نرم افزار :۱۷/۷۸

رتبه ها
نرم :۳۴۳
هوش : ۲۴۱
اینم کارنامه من

----------------------------------------------
بابا این چه وضعیه ؟
زبان:۰
ریاضی:۵۲
مشترک :۴۲
تخصصی هوش:۹
الان من باید از ۲۴۱ بهتر بشم ولی رتبه ام اومده ۳۰۴ این یعنی چی؟دیگه اعصاب برام نموندهAngry

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - انرژی مثبت - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:  زبان سفید

رتبه ها
اینم کارنامه من

بابا این چه وضعیه ؟
الان من باید از ۲۴۱ بهتر بشم ولی رتبه ام اومده ۳۰۴ این یعنی چی؟دیگه اعصاب برام نموندهAngry
خب ایشون تخصصی رو بهتر از شما زده. با فرض ضریب دروس مشترک ۴ و این که شما حدود ۳ درصد بیشتر زدید می شه ۱۲ و ۱۲*۲=۲۴ تاریاضی بیشتر زدید که می شه ۳۶ تا
خب ایشون تو تخصصی ۱۴ درصد بیشتر از شما زدن که ضرب در ۲ می شه ۲۸ درصد !!! راست می گید چرا این جور شده؟!!!!!

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - m-esmaili - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ

من هم به همه کسایی که رتبه خوبی آوردن تبریک میگم
انشاا... روند موفقیت ادامه داشته باشه واسه همه

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - bbc_sh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)mdunicorn نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:  واییی منم الان دیدم، بچه‌ها من سیستم عاملو سفید گذاشتم واسعم ۸/۳-زدهههههههه!!!!!!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

حالا یعنی‌ باید چیکار کنیم،؟؟!!! لینک اعتراضات که ارور میداد؟؟ یعنی‌ این رتبمون با حساب -۸.۳ بود؟

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - fateme66 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:  رتبه ها
اینم کارنامه من

بابا این چه وضعیه ؟

درصداتون که خیلی خوبه،شاید تاثیر معدل کمی رتبه ها رو جا به جا کنه.
ولی شما حتما اعتراض کن امیدوارم رتبتون اصلاح بشه.

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - cormen - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:  زبان سفید

رتبه ها
اینم کارنامه من

بابا این چه وضعیه ؟
خب ایشون تخصصی رو بهتر از شما زده. با فرض ضریب دروس مشترک ۴ و این که شما حدود ۳ درصد بیشتر زدید می شه ۱۲ و ۱۲*۲=۲۴ تاریاضی بیشتر زدید که می شه ۳۶ تا
خب ایشون تو تخصصی ۱۴ درصد بیشتر از شما زدن که ضرب در ۲ می شه ۲۸ درصد !!! راست می گید چرا این جور شده؟!!!!!

------------------------------------------
بهتره یه بار دیگه حساب کنید
ریاضی ۳۰=۱۵*۲ مشترک۱۲=۳*۴ سر جمع میشه ۴۲ در برابر ۲۸=۱۴*۲ بابا نمی خوام بهتر شه لا اقل همون ۲۴۰ هم راضی ام باز میشد به روزانه علم و صنعت امید داشت چون پارسال رفیقم با ۲۳۸ هوش علم و صنعت قبول شد

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - a i - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ

علتش معدله . معدل بیش از اینکه فکر میکنیم تاثیر داره .

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - saeedehhhh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ

منم ۶۶ گرایش شبکه شدم
با این رتبه شریف میشه قبول شد ؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - ghaderiyaser - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  ۳۱ آی تی
۸۳ شبکه
۵۱۲ نرم افزار
۴۰۰ و خورده ای هوش
کلا رشتم آی تی بود..
به نظرتون امیر کبیر قبول میشم..خیلی بد شدم..دوستام همه بهتر شدند
ای ولا... مبارک باشد

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - bbc_sh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)mdunicorn نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:  واییی منم الان دیدم، بچه‌ها من سیستم عاملو سفید گذاشتم واسعم ۸/۳-زدهههههههه!!!!!!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

حالا یعنی‌ باید چیکار کنیم،؟؟!!! لینک اعتراضات که ارور میداد؟؟ یعنی‌ این رتبمون با حساب -۸.۳ بود؟

بچها لینک اعتراض کجاستت؟؟؟ منکه اصلا همچین چیزی نمی‌بینم؟؟؟

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - delta - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط:  سلام به همگی
من علوم کامپیوتر شدم ۱۶۶
نمیدونم خوبه یا بده
تبریک روزانه یزد و دامغان را میارید و روزانه مهندسی دانش تربیت معلم و اقتصادی هم میارید

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - ghaderiyaser - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ

AngryAngryAngryاگه زیر ۱۰۰می بودم ، دانشگاه کارشناسی ۱۰۰تومن میداد. افسوس