گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ)ssjj نوشته شده توسط: نه قصد من تبادل نظر بودمگه آدم چند بار باید تو زندگیش به چالش کشیده بشه از مهد کودک تا حالا همه دارن ما رو به چالش میکشن. تو شیرمون آب قاطی می کردن میگفتن می خوایم به چالش بکشیمت. حالا هم شما دوست عزیز. شما دیگه چرا. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 16 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ
مرسی.
تصمیم گرفتم که طبق برنامه پارسه اول مقسمی رو بخونم .چون حجمش کمه و پارسال هم چند بار خوندمش راحت جلو می رم. بعد جزوهی رانکوهی رو می خونم . بعدش کتاب تست رانکوهی. اگه تونستم سوالات کتاب رانکوهی رو جواب بدم که موفق شدم وگرنه باید برم یه کتاب جدید بگیرم پارسال کامل رو مقسمی مسلط بودم . تو کلید اولیه هم درصدم بالای مثبت ده بود . بعد تو کارنامه دیدم منفی شده! هنوزم نمی دونم چطور شد! امسال خدا می دونه چه خوابی واسمون دیدن . اینهمه رو پایگاه وقت می ذاریم اونوقت کاملا آسون می دن که همه بتونن بزنن . اما می رن سراغ یه درس دیگه تا غافلگیرمون کنن از اون کتابی و مبحثی سوال می دن که هیچ کس سراغش نرفته |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 16 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ب.ظ
دقیقا این حرفتون درستهها هر سال یه درسی رو به صورت تصادفی انقدر سخت میدن که به قول قدیمیها سوالاش تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه اون از سال پیش پایگاه که بسیار سخت بود که هنوز کسی نفهمیده سال قبلش سیستم عامل و درسالهای پیش هوش و..... این یه رسم مثل اینکه هر سال یه درس رو افتضاح در میارن سوالاتشو خدا رحم کنه به ماها |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ
باید لیست درسایی رو که تو کنکورهای گذشته سخت بودن رو تهیه کنیم و بعد یه رابطه منطقی بینشون پیدا کنیم و درس دشوار امسال رو حدس بزنیم این تنها راهه |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: باید لیست درسایی رو که تو کنکورهای گذشته سخت بودن رو تهیه کنیم و بعد یه رابطه منطقی بینشون پیدا کنیم و درس دشوار امسال رو حدس بزنیم آخه مشکل اینجاست که می شینن فکر میکنن که ما چه احتمالی می دیم بعد عکس اونو انجام می دن آخه این چه کاریه ؟! مث همه جا سوال استاندارد بدین بذارین اونایی هم که خوندن و نخوندن فرقشون مشخص شه . یا انقدر آسون می دن که همه بزنن یا اونقدر سخت که هیچ کس نتونه! بهترین کار اینه که همهی درسها رو سعی کنیم کامل بخونیم بعد توکل کنیم به خدا و نذر کنیم که امسال دیگه باهامون شوخی نکنن |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ ب.ظ
سال پیش رتبه هاتون چطور بود شما؟ من بار اول کنکور میدم واسه همین خیلی نگرانم |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ
اره بستگی به تلاشت داره حالا بعضیا در دراز مدت و بعضی در کوتاه مدت تلاششون نتیجه میده |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: سال پیش رتبه هاتون چطور بود شما؟ من بار اول کنکور میدم واسه همین خیلی نگرانم رتبهی من دور و بر ۵۰۰ شد. درصدهامو که با کارنامهی رتبه های زیر ۱۰۰ مقایسه می کردم . همشون بالاتر و خوب بود جز پایگاه. همونطور که گفتم پایگاهم منفی شد. رتبهی من یک نمونهی واقعیه از اینکه درس های ضریب یک چقدر مهمن . پس عبرت بگیرید این درسها رو خوب بخونید و سر جلسه اگه از سوالی مطمئن نبودین به هیچ وجه جواب ندین. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - uniquegirl - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ب.ظ
بچه ها، من یه سوال دارم کارنامه نفر اول کنکور پارسال آی تی رو از کجا میشه پیدا کرد؟ البته نگشتم دنبالش... آخه وقت نکردم اگه توی مانشت هست میشه لینکشو بذارید؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - kadoos - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ب.ظ
دوستان برای تست مهندسی نرم افزار چی پیشنهاد میکنید؟ کتاب پارسه تست نداره. |
RE: رتبه ۵۰۰ - si.mozhgan - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: با رتبه ۵۰۰ فکر میکنم مجازی قبول میشدید؟ بله اما مجازی نمی خوام. (۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: دوستان برای تست مهندسی نرم افزار چی پیشنهاد میکنید؟کتاب پارسه که تست داره. سپاهان ارشد (یا ارشد سپاهان؟!)هم خوبه.تستهای کنکورهای سال گذشته و تستهای تالیفی داره . مطالب رو هم خوب خلاصه کرده.واسه جمع بندی یا مرور می شه خوند. |
RE: سیستم عامل - ssjj - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: دوستان من سیستم عامل رو از کتاب دکتر حقیقت پارسه میخونم. این کتاب هم خوب توضیح داده و کامل هستش و همونطوری که دوستان گفتند جوابگوی کنکور ارشد هستش. به نظرم از بچه هایی که کلاس سیستم رو رفتن باید بپرسین چه استادایی سیستم رو درس میدن توی تهران؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - fe_atash - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ ب.ظ
سلام دیدم تو صفحات قبل راجع به پایگاه داده حرف میزدید من امروز شروع کردم به خوندن پایگاه داده...تو دانشگاه هم هیچی گوش نکردم و زمینه ای از اون موقع ندارم الان از رو کتاب مقسمی میخونم...خیلی خوبه و خوبم متوجه میشم و رد میشم اما جزوه روحانی رانکوهی رو که خوندم خیلی با مقسمی فرق داره: -S و کلا سنگین تره |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
این شبکهی حقیقت خیلی کند پیش می ره!! هر چقدر می خونم تموم نمی شه تقریبا یه هفته مونده به آزمون. دارین خوب می خونین؟ من این چند روز نتونستم خوب بخونم . تنها علت هم اینه که حسش نیست! همون تنبلی. همهی مباحث رو تموم کردین؟ نزدیک آزمون شده استرس گرفتم. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - shahrzad sara - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان من هنوز از همین ۲۵ درصد اول خیلی نخونده دارم ازمون ثبت نام نکردم ولی با برنامه میخواستم بخونم تا آزمونای سال پیش را بزنم ولی حالا با این شرایط نمیدونم اون هفته را بذارم دوره همین قسمتایی که خوندم یا اون هفته را باز ادامه بدم به خوندن چیکارکنم خیلییییییییییییییش مونده |