![]() |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - zari_shamsa - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۶ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: من هم تهران جنوباینجور که مشخصه همه تهران مصاحبه دعوت شدند اونم تهران جنوب احتمالا متمرکزه |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - elsatan - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ
۲۶ تیرماه تهران جنوب انتخاب چندم شما بود؟ به نظر محل مصاحبه هست نه محل پذیرش |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - msaif - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ)elsatan نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۴ ب.ظ)zari_shamsa نوشته شده توسط:۲۶ تیرماه ببخشید تاریخ مصاحبه شما کی است |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - karnameh90 - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ
بله . گویا محل مصاحبه کامپیوتر و برق تهران جنوب است. |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ
۲۱ تیر، ساعت ۱۳:۳۰، تهران جنوب. راستی دوستان بیاین در مورد مصاحبه تبادل اطلاعات کنیم. واسه قبول شدن تو واحدهای تهران یا قزوین، رزومه در چه حدی باید داشته باشیم؟ من که ۵ تا مقاله کنفرانسی دارم که ۲تاشون خیلی معتبرن. ولی هنوز مقاله ژورنالی ندارم. چون تازه ترم ۴ هستم و هنوز دفاع نکردم. البته درحال نوشتن مقاله ISI هستم، اما به مصاحبه آزاد نمیرسه. نمیدونم چیکار کنم. |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - msaif - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: بله . گویا محل مصاحبه کامپیوتر و برق تهران جنوب است. با توجه به تعداد دعوت شدگان به مصاحبه فکر کنم انجام مصاحبه چند هفته ای طول بکشد |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - karnameh90 - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: ۲۱ تیر، ساعت ۱۳:۳۰، تهران جنوب. با این وقت کم صلاح نیست وقت برای مقاله بگذارید. سعی کنید سریعتر دفاع رو جمع کنید چون این مسئله خیلی مهمه و باید حتما تا تابستون دفاع کنید. |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - mohsen_m - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ
یعنی چی همه رو تهران جنوب زدن ؟ پس چرا توی کارنامه اونایی که قبول نشدن هر دانشگاه رتبه ی آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه به صورت جداگانه داره ؟ |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - karnameh90 - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)mohsen_m نوشته شده توسط: یعنی چی همه رو تهران جنوب زدن ؟ پس چرا توی کارنامه اونایی که قبول نشدن هر دانشگاه رتبه ی آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه به صورت جداگانه داره ؟ برای من هم جای سواله. یعنی چی اینکه هر واحد تراز و رتبه داره ، بعد میگن سراسریه و واحد ملاک نیست... کاش کارنامه ها رو میدادن تا این همه ابهام نباشه |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۲ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: ۲۱ تیر، ساعت ۱۳:۳۰، تهران جنوب. اگه آب ببندم به پایان نامه، همین الان هم میتونم دفاع کنم اما فایده ای نداره ![]() ![]() ![]() چنتا سوال بپرسم وارد چالش شیم با هم تبادل نظر کنیم ![]() ۱-روز مصاحبه چه مدارکی باید با خودمون ببریم؟ ۲-کسی خبر از کیفیت مصاحبه و سوالاتی که انجام میشه نداره؟ ۳- از دید اساتید، ترتیب اولویت واحدها چه جوریه؟ بعد علوم تحقیقات چه واحدهایی به ترتیب بهترین هستند؟ |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - karnameh90 - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ
من اطلاعات قابل استنادی ندارم. اما شنیده ها حاکی از اونه که ۱/برای افرادی که دانشجو هستن کمی سخت گیری دارن علی الخصوص اگه نشناسنشون و حساسیت وجود داره . چون ممکنه قبول کنن و درسشون تموم نشه. البته چند سال پیش یکی از دوستان من قزوین قبول شد و در مصاحبه هم نمره خوبی آورد و نمیشه حکم کلی صادر کرد. ۲/کیفیت مصاحبه خوبه و استایدی مثل دکتر محسن زاده ، دکتر رشادی ، دکتر سید جوادی و خادم زاده و دیگر اساتید در جلسه حاضر هستند و سوال می پرسن از همه چیز. از انگیزه گرفته تا سوال از دروس ارشد. مدارک رو توی سایت نوشته. در مورد واحد خیلی اطلاعی ندارم. |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - karnameh90 - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ
ترتیب دعوت به مصاحبه بر اساس چی هست؟ واحد ، نام، رتبه؟؟؟ (۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: ۲۱ تیر، ساعت ۱۳:۳۰، تهران جنوب. حرف اول نام خانوادگی شما چیه؟ |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - msaif - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۴ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: من اطلاعات قابل استنادی ندارم. اما شنیده ها حاکی از اونه کهاساتیدی که نام بردید استادان واحد علوم و تحقیقات هستند اما مصاحبه در واحد تهران جنوب است کسی استادان واحد تهران جنوب را می شناسد |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)mohsen_m نوشته شده توسط: یعنی چی همه رو تهران جنوب زدن ؟ پس چرا توی کارنامه اونایی که قبول نشدن هر دانشگاه رتبه ی آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه به صورت جداگانه داره ؟ شما کارنامه قبول نشده ها رو دیدی؟ رتبه آخرین افراد دعوت شده چنده؟ (۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: ترتیب دعوت به مصاحبه بر اساس چی هست؟ واحد ، نام، رتبه؟؟؟ محمد.م هستم ![]() |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - karnameh90 - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۴ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)mohsen_m نوشته شده توسط: یعنی چی همه رو تهران جنوب زدن ؟ پس چرا توی کارنامه اونایی که قبول نشدن هر دانشگاه رتبه ی آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه به صورت جداگانه داره ؟ پس به ترتیب الفبا نیست. چون من س هستم و ۲۲ تیر |