گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatima.sr68 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ
سلام دوستان. برای استفاده از تخفیف ٢٠ درصد ازمونهای تسلط سنجش به سایت shop.baban.ir یا azmoon.baban.ir مراجعه کنید. مراحل ثبت نام را با دقت انجام دهید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. پس از حداکثر ٢٤ ساعت یک رمز به ایمیل شما ارسال میشود که با ان رمز در سایتsanjeshserv.ir ثبت نام نهایی را انجام دهید. توجه : اگر مایل به ثبت نام هر ٨ مرحله هستید بهتر است به azmoon.baban.ir مراجعه کنید (ازمون تعاونی سنجش هر سال برگزار میشه ولی مشکلش این بود که جامعه اماری کمی داشت. امسال این مشکل حل میشود. از نظر کیفی هم سوالات مطلوب هستند. هزینه کمی هم دارند.) دکتر یوسفی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: سلام دوستان. برای استفاده از تخفیف ٢٠ درصد ازمونهای تسلط سنجش به سایت shop.baban.ir یا azmoon.baban.ir مراجعه کنید. مراحل ثبت نام را با دقت انجام دهید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. پس از حداکثر ٢٤ ساعت یک رمز به ایمیل شما ارسال میشود که با ان رمز در سایتsanjeshserv.ir ثبت نام نهایی را انجام دهید.دوست عزیز تاریخ آزمون های جامع سنجش کی هست؟ Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatima.sr68 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۲ ب.ظ
دوست عزیز تاریخ آزمون های جامع سنجش کی هست؟ [/quote] مرحله اول تسلط : ۱۳۹۴/۰۸/۲۲ ، ۲۵ درصد اول مرحله دوم تسلط : ۱۳۹۴/۰۹/۱۳ ، ۲۵ درصد دوم مرحله سوم تسلط : ۱۳۹۴/۱۰/۱۱ ، ۵۰ درصد اول مرحله چهارم تسلط : ۱۳۹۴/۱۱/۰۲ ، ۲۵ درصد سوم مرحله پنجم تسلط : ۱۳۹۴/۱۱/۳۰ ، ۲۵ درصد چهارم نوبت اول جامع تسلط : ۱۳۹۴/۱۲/۲۱ ، ۱۰۰ % مطالب نوبت دوم جامع تسلط : ۱۳۹۵/۰۱/۲۷ ، ۱۰۰ % مطالب نوبت سوم جامع تسلط :۱۳۹۵/۰۲/۱۰ ، ۱۰۰ % مطالب |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - payam7 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ ب.ظ
سلام من هم معماری کامپیوتر کنکور میدم اولین سالی هست که شرکت کردم آزمون ماهان شرکت کردم تو تابستان هم کل درسا رو یکبار خوندم ولی تسلط کافی ندارم بیشتر جهت آشنایی بود (: !!!! الان دارم دوره میکنم کتاب هم رفرنس دارم هم کنکوری (پارسه - مدرسان - راهیان - پوران - ماهان ) اگر شبکه بیاد زیرمجوعه کامپیوتر گریزی هم به اون خواهم زد (: امیدارم همه مانشتی ها رتبه ۱ باشن |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۲ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:مرحله اول تسلط : ۱۳۹۴/۰۸/۲۲ ، ۲۵ درصد اول(29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:دوست عزیز تاریخ آزمون های جامع سنجش کی هست؟ مرحله دوم تسلط : ۱۳۹۴/۰۹/۱۳ ، ۲۵ درصد دوم مرحله سوم تسلط : ۱۳۹۴/۱۰/۱۱ ، ۵۰ درصد اول مرحله چهارم تسلط : ۱۳۹۴/۱۱/۰۲ ، ۲۵ درصد سوم مرحله پنجم تسلط : ۱۳۹۴/۱۱/۳۰ ، ۲۵ درصد چهارم نوبت اول جامع تسلط : ۱۳۹۴/۱۲/۲۱ ، ۱۰۰ % مطالب نوبت دوم جامع تسلط : ۱۳۹۵/۰۱/۲۷ ، ۱۰۰ % مطالب نوبت سوم جامع تسلط :۱۳۹۵/۰۲/۱۰ ، ۱۰۰ % مطالب [/quote] میشه فقط آزمون جامع سومش رو ثبت نام کرد؟ Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:میشه فقط آزمون جامع سومش رو ثبت نام کرد؟(29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۲ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:مرحله اول تسلط : ۱۳۹۴/۰۸/۲۲ ، ۲۵ درصد اول(29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:دوست عزیز تاریخ آزمون های جامع سنجش کی هست؟ Sent from my SM-N9005 using Tapatalk [/quote] تو سایت سنجش زده بود میشه هرکدوم رو شرکت کرد.یک.دوتا ... محدودیتی نداره (۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ ب.ظ)payam7 نوشته شده توسط: سلام دم شما گرم یه دور خوندی.ایشالا همه تک رقمی بشیم دور هم.اما نمیزارن بشه دیگه |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nobody90 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام مطمئن هستید؟؟ پس چرا انقدر باید لغت بخونیم ؟ وقتی فقط ۵ تا سوال ازش میاد؟!! بهتر نیست درک مطلب ها و متون انگلیسی خونده بشه یا سوالات سال های قبل تا تسلط بیشتر شه تا هی لغت بخونیم و هیچی به هیچی واقعا هم خوندن لغت کار سختی هستش |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام خوب شما اگه لغات رو یاد نداشته باشی حتی سوالات رو هم نمیتونی متوجه بشی.لغات یجورایی پایه و اسا به نظر من |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - boof - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:سوال از لغات ۱۰ تاست نه ۵ تا(29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - payam7 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)boof نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:سوال از لغات ۱۰ تاست نه ۵ تا(29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام ۵ سوال گرامر هست ۱۰ سوال لغت ۱۵ سوال هم درک مطلب و... در واقع شما لغات رو برای جواب به ۲۵ تا سوال باید بخونید |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسیه مرادی - ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ق.ظ
سلام به همهی بچههای پر انرژی منم هستم از ۱ مهر شروع میکنم فعلا درسهای مشترک رو میخونم تا تکلیف شبکه و امنیت مشخص بشه واسه همتون آرزوی موفقیت دارم. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ق.ظ)آسیه مرادی نوشته شده توسط: سلام به همهی بچههای پر انرژیسلام دوست عزیز موفق باشی.. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 95 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
سلام تکلیف شبکه مشخص نشده؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسیه مرادی - ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ)hosein 95 نوشته شده توسط: سلام سلام هنوز نه ولی به احتمال خیلی زیاد زیرگروه کامپیوتر میشه |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - harika-z - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
سلام.منم شروع کردم.چون کار میکنم تاظهر. زودتر شروع کردم.فقط سیستم عامل مشکل دارم نمیفهمم.یه کتاب خوب وساده کسی سراغ داره؟ |