![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ConductedClever - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
سلام. درصد هامو گرفتم: زبان هنوز نامعلوم : احتمالا ۵۰-۶۵ ریاضی ۱۸/۷۵ مشترک ۳۰/۸۶ تخصصی ۴۵/۸۳ زود باشید بگید رتبم چند میشه! ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farhud - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تو این سال شک نداشته باشید همون ۹۹ درسته جواب پارسه هم کامل بود شما واسه ۱۰ تا مجموعه با ۱۵عضو مثال بزنید با ۹ تا حواب میدهمن خودم شک دارم ولی چون خیلی با اطمینان صحبت کردین نظرتون درباره این چیه؟ برای ۱ تا ۱۰، مجموعه های ۱و۲ تا ۱و۹ که میشه هشت تا و ۲و۳ تا ۲و۹ که میشه هفت تا. همه شون قابل ادغامن. که محموعا میشه ۱۵ تا نه ۹ تا. درسته؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - str93 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
کسی میدونه نمره کل را چه جوری حساب می کنن؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - arash691 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
زبان : ۰ ریاضی : ۴۷ مشترک : ۶۶ تخصصی : ۶۱ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خالی بستم :-))))))))))) من اصن ارشد ندادم :-)))))))) فحش ندیدن ، گفتم یکم باهم بخندیم ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - salimi1370 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
زبان سفید ریاضی ۶/۲۵ مشترک ۴۷ تخصصی هوش ۵۲ میشه رتبمو تخمین بزنید |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)sntbrz نوشته شده توسط: بچه ها لطفا همه برید برای سوالای ۹۰ ، ۹۷ ، ۶۰ اعتراض بزنین که حذف کنن.البته خوب مطمئنا کسایی که درست زدن این کارو نمیکنن که منطقیه.ولی هر کدوم از اینارو که غلط زدین برید اعتراض کنید.کوتاهی نکنین بذارین حذف کنن.هر سه تا سوال گنگ بود و اطلاعات سوالا ناقص بودن. سوال۹۰ منم یه برداشت دیگه کردم،ولی دلیل نمیشه چون من یه برداشت دیگه ای کردم برم اعتراض کنم و حق خیلی های دیگه رو ضایع کنم! سوال ۶۰ هم غلط زدم ،پارسه حل کرده ولی من که چیزی حالیم نشد! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - sntbrz - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)sntbrz نوشته شده توسط: بچه ها لطفا همه برید برای سوالای ۹۰ ، ۹۷ ، ۶۰ اعتراض بزنین که حذف کنن.البته خوب مطمئنا کسایی که درست زدن این کارو نمیکنن که منطقیه.ولی هر کدوم از اینارو که غلط زدین برید اعتراض کنید.کوتاهی نکنین بذارین حذف کنن.هر سه تا سوال گنگ بود و اطلاعات سوالا ناقص بودن. شما حق کسی رو ضایع نمیکنی.سوال گنگ بوده. منم سوال ۷۲ رو درست زدم.چون سر جلسه ۱۴ رو حساب کردم و دوتا گزینه حذف شد.بعدش گزینه ۳ رو هم به خاطر نداشتن ۷ حذف کردم و زدم گزینه ۴/ولی خوب خیلیا به خاطر اینکه سوال غلط بوده میرن اعتراض میزنن و احتمالا حذف بشه.به نظرم همه این سوالا باید حذف بشن که حق هیچ کس به خاطر نفهمی یه طراح ضایع نشه.اگه بد میگم خدایی بگین. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط:وقتی ۱و۲ تا ۱و۹ ادغام میشه، ۲و۳ هم خودبه خود ادغام شده دیگه. ۱و۲ و ۱و۳ که ادغام شه ۲و۳ هم ادغام شده.(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تو این سال شک نداشته باشید همون ۹۹ درسته جواب پارسه هم کامل بود شما واسه ۱۰ تا مجموعه با ۱۵عضو مثال بزنید با ۹ تا حواب میدهمن خودم شک دارم ولی چون خیلی با اطمینان صحبت کردین نظرتون درباره این چیه؟ شما سوال ۱۰۱ رو چی زدین؟ در کل دوستان گذشته از این سوال خیلی باید سوال ناجور باشه که سنجش سوال رو حذف کنه . مثلا سوال ۷۲ باز من بعید میدونم حذف شه نهایتا اینه که دوتا گزینه درست میزنن یا میزنن حذف با تاثیر مثبت. یعنی کسی که گزینه درست رو زده واسش حساب میشه ولی کسی که غلط زده مثل اینه که سوال رو نزده باشه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - مرتضی صفری - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:من متوجه نمیشم ولی پارسه هم گزینه دوم رو اعلام کرده.بچه ها هم اکثرا گزینه دوم اتفاق نظر دارن.(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط: ۶۳ گزینه یک؟چرا اونوقت!!! |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
والا چی بگم! مثلا همین سوال۹۴ (تقریبا تنها سوال روتین و قابل حل از ط.زبانها) من بدون نگاه کردن بهC با یه استدلال درست و با رد گزینه به جواب درست رسیدم ولی اصلا دوست ندارم به خاطر احتمالا اشتباه طراح یا حتی تایپی این سوال بپره! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - sntbrz - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: والا چی بگم! مثلا همین سوال۹۴ (تقریبا تنها سوال روتین و قابل حل از ط.زبانها) من بدون نگاه کردن بهC با یه استدلال درست و با رد گزینه به جواب درست رسیدم ولی اصلا دوست ندارم به خاطر احتمالا اشتباه طراح یا حتی تایپی این سوال بپره! خوب دیگه منم همینو میگم.همه این سوالای گنگ باید حذف شن.دلیلی نداره که حتما تعداد سوالا زیاد باشه.مهم تعداد سوالای درسته. البته من اینم درست زدم که اینو میگما.درست از نظر کلید |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:سوال ۶۰ که گزینه سنجش با پارسه فرق داره. کاش همون گزینه پارسه رو زده بود! هرچند من خودم چون امسال دیگه چندان نخوندم تعریف ایستای صفرویک قاتی کردم(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)sntbrz نوشته شده توسط: بچه ها لطفا همه برید برای سوالای ۹۰ ، ۹۷ ، ۶۰ اعتراض بزنین که حذف کنن.البته خوب مطمئنا کسایی که درست زدن این کارو نمیکنن که منطقیه.ولی هر کدوم از اینارو که غلط زدین برید اعتراض کنید.کوتاهی نکنین بذارین حذف کنن.هر سه تا سوال گنگ بود و اطلاعات سوالا ناقص بودن. بنظرم گزینه یک میشده (۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: والا چی بگم! مثلا همین سوال۹۴ (تقریبا تنها سوال روتین و قابل حل از ط.زبانها) من بدون نگاه کردن بهC با یه استدلال درست و با رد گزینه به جواب درست رسیدم ولی اصلا دوست ندارم به خاطر احتمالا اشتباه طراح یا حتی تایپی این سوال بپره!این سوال حذف نمیشه خیالتون راحت. |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farhud - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: وقتی ۱و۲ تا ۱و۹ ادغام میشه، ۲و۳ هم خودبه خود ادغام شده دیگه. ۱و۲ و ۱و۳ که ادغام شه ۲و۳ هم ادغام شده.متوجه نمیشم از کجا به این میرسید که اگه ۱و۲ و ۱و۳ ادغام بشن ۲و۳ هم ادغام شدن؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - mozhgan-ahmadi - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ)mozhgan-ahmadi نوشته شده توسط: زبان: نمیدونم کلن ۴تا زدم شاید ۶ ۷ درصد بشه توروخدا یکی یه چیزی به منم بگه ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - hosein70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
زبان ۰ ریاضی ۳۵/۳۷ مشترک ۴۲ تخصصی نرم۴۱/۶۲ معدل ۱۶/۲۰ بچه ها امید به دانشگاه تهران یا علم و صنعت در گرایش نرم و الگوریتم به نظرتون هست؟ |