تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hamedfayez - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ

پیشنهاد میکنم که همه برید به سامانه پاسخگویی سنجش و درخواست بدید کلید رو زودتر بدند. دو هفته خییلیی دیره...

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - milad12321 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ

دوستان کلا چکا کردید چی پیش بینی میکنید؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saeed313 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ

از همین جا یه خسته نباشید خفن به بچه های کامپیوتر می گمSmile
ان شاءالله که نتیجه ی خوبی بگیرید، نتیجه ای که متناسب با تلاشتون باشهSmile

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.raz - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)niloo6 نوشته شده توسط:  نه به سوالای it که اینقدر ساده و مسخره بود
نه به این سوالای کامپیوتر که به زور میشه حل کردم.
اینا به کنار ، حوزه ما سالن اجتماعات چهار را ادبیات شیراز بود
صندلی ها دسته نداشتن Sad و مراقبین لطف کردن تکه های مقوایی که از کارتن ها جدا کرده بودن رو به عنوان دسته صندلی به ما دادن.
اینقدر بهم سخت گذشت که چهار زانو نشستم
بازم اینا به کنار ، فاصله بچه ها از هم ۷۰ سانت هم نمیشد ، خیلی ها که تفریحی اومده بودن سر جلسه با هم حرف میزدن
انگار نه انگار جلسه کنکوره!
و بدتر از اونا : مراقبین محترم که نه تنها بقیه رو ساکت نمیکردن ، یکی باید خودشونو ساکت میکرد که باهم حرف نزنن. Undecided
منم تو همون سالن بودمSmile

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mahyamk - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ

خیلیییی بد دادممم
مشترک و تخصصی خوب بود
وقت خیلییی کم بود
زبان نرسیدم کم تست زدم
ریاضیی سخت حل میشد ۳ تا زدم همش!!!!!!!! افسوس بابت اینهمه امار و ریاضی مهندسی و محاسبات خوندن
حداقل ۶ تا باید میزدم Huh ای کاش وقت بود....
واقعا فازشون چی بود وقت مشترک کم کرده بودن Sad
ینی بشینم واسه سال دیگه بخونم ExclamationExclamation

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pezhman.m-AI - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ

سلام و خسته نباشید به همه...
به نظرم دیگه سرزنش خودمون و این صحبتا فایده ای نداره...
از طراحان محترم سازمان سنجشم بیشتر از این انتظاری نمیره...!
ایشالا که به رتبه ی دلخواهمون برسیم.
ولی انصافا کاش این یکی دو روزی که انقد به خدا نزدیک شده بودیم مستدام باشه.

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Sakura - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ

همه خسته نباشید، ایشاا... نتیجه زحماتتونو ببینیدSmile

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - yasaman2014 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ

چی شده دیگه قبل شروع کنکور قرآن پخش نمی کنند!!!!!!!!!!!
نکنه فقط واسه حوزه ی ما اینطوری بود؟!

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nazanin2020 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)yasaman2014 نوشته شده توسط:  چی شده دیگه قبل شروع کنکور قرآن پخش نمی کنند!!!!!!!!!!!

برا ما ک پخش نمیکنن. فقط آبمیوه ندادن Cool

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sntbrz - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ

انصافا نامردی کرده بودن طراحها
تو الگوریتم هر دو بخش برنامه سازی پویا و روش های حریصانه کم تعدادترین سوالارو تو سال های قبل داشتن ولی امسال از جفتشون سوال داده بودن.اونقد تست های سالای قبل از این دو فصل کم بود که من ترجیح دادم نخونم.
PL که ۳ تا سوال تخصصی از ۳ تا زبون مختلف داشت.کاملا بی سابقه.
نظریه اکثر سال ها ۱ DFA ، یه ماشین پشته ای ، یه تورینگ میدادن ولی امسال هیچکدومو ندادن.مریضن اینا؟
محاسبات هم کلا غیر استاندارد بود.زبانشم که واقعا سخت بود.
سیستم عامل هم که بچه ها میگن مال آی تی پارسال بوده (نمیدونم چرا فقط تست های کامپیوتر پارسالو زدم؟)
نمیدونم دیگه چی بگم؟
واقعا عقده ایا اعصابمونو خراب کردن.
تو ۳تای آخر پارسه دوتاشو زیر ۲۰ شدم و یکیشم یک رقمی و کلی امیدوار بودم.امروز اونقد اعصابم خورد بود که ۵۰/۵۰ هارو شانسی میزدم.

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - yasaman2014 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)yasaman2014 نوشته شده توسط:  چی شده دیگه قبل شروع کنکور قرآن پخش نمی کنند!!!!!!!!!!!

برا ما ک پخش نمیکنن. فقط آبمیوه ندادن Cool

قبلا پخش میکردند امسال فقط قرآن پخش نکردند!
آبمیوه چیه آبم ندادندConfused

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.raz - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ

حوزه ما که پخش کردند
من موندم سنجش چه برتری نسبت به وزارت بهداشت داره
پول ثبت نام که یکیه ولی
امتحان ارشد وزارت بهداشت کیک و آبمیوه و آب معدنی تو یه جعبه میدن بهت و از همه جالبتر دفترچه سوالات هم مال خودته!
ولی سنجش یه بیسکویت ۲۰۰ تومنی میده دفترچه هارو هم برمیدارن که باز بری هزینه کنی و دفترچه رو بگیری!

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.teymourpour - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ

گفتیم کنکور تموم میشه جو مانشت آروم میشه، ماشااله طوری شده آدم جرات نمیکنه بیاد.
تا اعلام نتایج هیچی نمیشه گفت. یادمه بحث های این تیپی پارسال رو میخوندم و بچه ها واسه خودشون یه چیزی استدلال کرده بودن و به جواب رسیده بودن اما جواب سنجش چیز دیگه ای بود. حتی کلید اولیه هم معمولا غلط زیاد داره.
الان تا حدودی میشه فهمید چکار کردیم، ولی خیلی خودتون رو اذیت نکنین و یه کم صبور باشین

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - explorer - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ

من که کلا آخرین کنکور عمرم بود
چهار گوشه اتاقمو بوسیدم بعد از ۲ سال وسایلمو فردا جمع میکنم Big Grin
خوشحالم که همه تلاشمو تویه دوسال کردم
میدونم دیگه از این بیشتر نمیتونم
الانم تا زمان کلیدها در تعطیلات به سر میبرم
دیگم حوصله نیگا کردن به جوابهای خودمون رو ندارم Big Grin
وضع مالی خیلی خرابه
دیگه باس به فکر جیب بود Big Grin
یا علی

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nazanin2020 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ)yasaman2014 نوشته شده توسط:  قبلا پخش میکردند امسال فقط قرآن پخش نکردند!
آبمیوه چیه آبم ندادندConfused

ای وای ببخشید اشتباه نوشتم. میخواستم بگم برا ما پخش کردن. Cool اینا اثرات کنکوره Big Grin