تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - pooyaa - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ

بچه های آی تی آیا سوالات با سوالات کنکور آزمایشی سازمان سنجش مطابقت داشت؟؟؟؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - bazardeh - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ

دوستان راهنمایی کنید

سوال ۳۳ ، a∆b همه موارد میشد

سوال ۳۶ توپولوژیکی ۱۶ تا میشد

سوال هوش ذوب آهن با پایین اومدن دما تبدیل به تپه نوردی میشد این گزینه غلط بوده

با تشکر

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:  سیستم حداقل سه تا صفر میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yes

دقیقا ۳ تا میشد نه حداقل

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  بچه های آی تی آیا سوالات با سوالات کنکور آزمایشی سازمان سنجش مطابقت داشت؟؟؟؟
سنجش نه ولی به پارسه آره شبیه بود

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ

[quote='behruz_p' pid='332499' dateline='1423131459']
۲NF پایگاه BCD, AG میشد؟؟اونی که به ۴ جدول تقسیم کرده بود میشد.

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ

من گیج شدم نمیدونم چیکار کردم!!

به مراقب گگفتم باذر بنویسم و ببرم جواب هامو گفت نه مسئولیت داره

الان چکارکینم ?هی تاپییک بزنیم تا اردیبهشت ?!

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - faza - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ

این سوال هوش مصنوعی، شبکه های معنایی و بیزین و ... که تو کنکور آیتی اومده و میاد، تو کنکور کامپیوتر هم ممکنه بیاد؟ داریم؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:  سیستم حداقل سه تا صفر میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yes

دقیقا ۳ تا میشد نه حداقل
من حساب کردم میتونست بیشتر از سه هم باشه

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - itplus - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:  
yes

دقیقا ۳ تا میشد نه حداقل
دقیقاً چرا؟ خود اون دو تا پروسس s0 رو ریلیز میکردن و اون بازم میتونست s0 و s1 رو ریلیز کنه تا بی نهایت ادامه می تونست داشته باشه این روال

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:  ۲NF پایگاه ,ABEFH,BCD, AG میشد؟؟؟

من که ۲ زدمConfused

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:  دوستان راهنمایی کنید

سوال هوش با پایین اومدن دما تبدیل به تپه نوردی میشد این گزینه غلط بوده

با تشکر

هوش میشد گزینه ای که گرادیان صعودی سریع تر از تپه نوردی است. که این گزینه غلطه چون هر دو یه چیزن....

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:  [quote='behruz_p' pid='332499' dateline='1423131459']
چرا ۴؟ ۲NF نمیتونه وابستگی انتقالی داشته باشه؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ

اون ۲ تا پروسس دیگه while { true } نداشتن .. کلا یک بار سیگنال میدادن
ما یه سمافور داریم که مقدار اولیه ۱ داره .. ۲ بار هم سیگنال میگیره
دیگه بیشتر از ۳ نمیتونه بشه

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:  [quote='behruz_p' pid='332499' dateline='1423131459']
چرا ۴؟ ۲NF نمیتونه وابستگی انتقالی داشته باشه؟

اخ اره حق با شماست....

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:  دوستان راهنمایی کنید

سوال هوش ذوب آهن با پایین اومدن دما تبدیل به تپه نوردی میشد این گزینه غلط بوده

با تشکر

۳۶ فک کنم درسته، بقیه رو نمیدونم