|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - pooyaa - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
بچه های آی تی آیا سوالات با سوالات کنکور آزمایشی سازمان سنجش مطابقت داشت؟؟؟؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - bazardeh - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ
دوستان راهنمایی کنید سوال ۳۳ ، a∆b همه موارد میشد سوال ۳۶ توپولوژیکی ۱۶ تا میشد سوال هوش ذوب آهن با پایین اومدن دما تبدیل به تپه نوردی میشد این گزینه غلط بوده با تشکر |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: سیستم حداقل سه تا صفر میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟yes دقیقا ۳ تا میشد نه حداقل |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: بچه های آی تی آیا سوالات با سوالات کنکور آزمایشی سازمان سنجش مطابقت داشت؟؟؟؟سنجش نه ولی به پارسه آره شبیه بود |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
[quote='behruz_p' pid='332499' dateline='1423131459'] ۲NF پایگاه BCD, AG میشد؟؟اونی که به ۴ جدول تقسیم کرده بود میشد. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
من گیج شدم نمیدونم چیکار کردم!! به مراقب گگفتم باذر بنویسم و ببرم جواب هامو گفت نه مسئولیت داره الان چکارکینم ?هی تاپییک بزنیم تا اردیبهشت ?! |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - faza - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
این سوال هوش مصنوعی، شبکه های معنایی و بیزین و ... که تو کنکور آیتی اومده و میاد، تو کنکور کامپیوتر هم ممکنه بیاد؟ داریم؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:من حساب کردم میتونست بیشتر از سه هم باشه(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: سیستم حداقل سه تا صفر میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟yes |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - itplus - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:دقیقاً چرا؟ خود اون دو تا پروسس s0 رو ریلیز میکردن و اون بازم میتونست s0 و s1 رو ریلیز کنه تا بی نهایت ادامه می تونست داشته باشه این روال(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: سیستم حداقل سه تا صفر میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟yes |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: ۲NF پایگاه ,ABEFH,BCD, AG میشد؟؟؟ من که ۲ زدم
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: دوستان راهنمایی کنید هوش میشد گزینه ای که گرادیان صعودی سریع تر از تپه نوردی است. که این گزینه غلطه چون هر دو یه چیزن.... |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: [quote='behruz_p' pid='332499' dateline='1423131459']چرا ۴؟ ۲NF نمیتونه وابستگی انتقالی داشته باشه؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
اون ۲ تا پروسس دیگه while { true } نداشتن .. کلا یک بار سیگنال میدادن ما یه سمافور داریم که مقدار اولیه ۱ داره .. ۲ بار هم سیگنال میگیره دیگه بیشتر از ۳ نمیتونه بشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: [quote='behruz_p' pid='332499' dateline='1423131459']چرا ۴؟ ۲NF نمیتونه وابستگی انتقالی داشته باشه؟ اخ اره حق با شماست.... |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: دوستان راهنمایی کنید ۳۶ فک کنم درسته، بقیه رو نمیدونم |