رکوردهای مانشت - نسخهی قابل چاپ |
رکوردهای مانشت - yaser_ilam_com - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۲۳ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۲:۱۲ عصر بوده است |
رکوردهای مانشت - uniquegirl - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۲۵ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۲:۱۵ صبح بوده است. |
رکوردهای مانشت - yaser_ilam_com - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۲۹کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۲:۱۶عصر بوده است |
رکوردهای مانشت - uniquegirl - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۲۹ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۲:۲۰ صبح بوده است. بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۳۴ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۲:۲۴ صبح بوده است. |
رکوردهای مانشت - انرژی مثبت - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
یشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۴۰ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۲:۲۸ صبح بوده است. و این داستان ادامه دارد .... بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۴۸ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۲:۳۲ صبح بوده است. |
رکوردهای مانشت - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ
باید سرور رو ببینید. به طور همزمان یهو ۱۰۰ تا درخواست در ثانیه میاد. جالبه که سرورمون اونقدر قوی شده که راحت جواب این پیک ترافیکی عجیب رو بده |
رکوردهای مانشت - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ق.ظ
رکورد سال دوم انجمن مانشت: تعداد اعضای جدید: ۱۵۰۰۰ نفر (۱۵ هزار نفر) تعداد بازدید صفحه: ۳۵۰۰۰۰۰ بازدید (۳/۵ میلیون بازدید) بقیهاش رو هم وقت نشد حساب کنم |
رکوردهای مانشت - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ق.ظ
۳,۲۰۷ کاربر فعال در ۲۴ ساعت گذشته |
رکوردهای مانشت - انرژی مثبت - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۶۵ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۰:۳۷ صبح بوده است. فکر کنم همین جور زیاد بشن خدا رو شکر که سرور می کشه اگه یه وقت کم اورد بگید ما غیر کنکوریها نیایم که بقیه راحت تر بیان |
رکوردهای مانشت - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۹۶ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۰:۴۶ صبح بوده است. ۳,۲۳۴ کاربر فعال در ۲۴ ساعت گذشته (۷۳۷ عضو, ۶۹ نامرئی و ۲,۴۹۷ مهمان). |
رکوردهای مانشت - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ
روی ۳۰۰ نفر همزمان برخط سرورمون کم آورد. آمار فکر نمیکنم از ۳۰۰ بتونه بیشتر بشه. |
رکوردهای مانشت - انرژی مثبت - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۹۶ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۰:۴۶ صبح بوده است. داره به ۳۰۰ نفر میرسه!!!! پس من به نوبه خودم اف می شم که کنکوریها راحت تر بتونن بیان! اگه میدونید ممکنه کم بیاد یه اطلاع بدید بقیه دوستان غیر کنکوری هم یکی دو ساعت دیگه بیان. |
RE: رکوردهای مانشت - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ
یه اسکرینشات از حال و روز سرور مانشت |
رکوردهای مانشت - uniquegirl - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۳۱۵ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۱:۰۲ صبح بوده است. تبریک میگم دکتر. از ۳۰۰ گذشت |
رکوردهای مانشت - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ
الان که نگاه میکنم این سیستم بالاترین رو برداریم و یه خرده جستجوها رو بهینه کنیم تا ۵۰۰ هم میتونیم جواب بگیریم باید رو پیکهای ترافیکی برخی قابلیتهای سایت رو برداریم. |