|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: وای بچهها کمکککککککککککککککککک مگه تقسیم نکردید؟؟ بگید از کجا باید بخونیم؟ ------------------------------------------------------------ من هم تموم کردم، هم گروهی های من هم بگم کجا هستن: ۱)na.farzane ۲)ehsan_nekooee ۳)goodzila ۴)alime مخصوصا کاربر baha |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - alime - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: من هم تموم کردم، از من ۷ جزئش موند انشاالله که تمومش می کنم
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - پشتکار - ۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
من فکر کردم نذرتون این بوده که تا آخر ماه کل قرآن دوره شه |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - alime - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: من فکر کردم نذرتون این بوده که تا آخر ماه کل قرآن دوره شه قرارمون که این بود، اما حالا که به هر دلیلی نتونستیم به قول دوستان همهی ماهها ماه خداست لا اقل قولمون رو توی مدت بیشتری عملی کنیم. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - summer_66 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: من فکر کردم نذرتون این بوده که تا آخر ماه کل قرآن دوره شه نذر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کی میتونه تو قسمتی که مربوط به خودش بوده عهد نذر با خدا ببنده. وگرنه کسی که به حساب جیب یه نفر دیگه نذری نمیده!! هدف نزدیک شدن به خدا و کتابش هست. حالا اینجا یه بحث وفای به عهد پیش میاد نه نذر! که اونم ممکنه کسی مشکلی یا گرفتاری براش پیش اومده باشه. خدا میبخشه بنده خدا این وسط چیکاره هست که نبخشه!! شما به عهدی که بستی( دیر یا زود مهم نیست ولی سعی خودت رو بکن در اولین فرصت ممکن انجامش بدی )وفا کن. لازم هم نیست پیمان خودت رو به گردن دیگری بندازی( البته اگه کسی دوست داره همکاری کنه حرفی نیست اما خودت هل من ناصر نطلب!)البته این نظر منه بقیه نمیدونم چه نقطه نظری دارن. به دید من خدا مهربونتر از چیزیه که ما فکر میکنیم اما در مقابل باید توجه داشته باشیم که از مهربونیش سو استفاده نکنیم
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ق.ظ
این وفای به عهد نکته قابل تاملی بود که کاربرsummer_66 گفت.تشکر می کنم ازشون.من خودم هنوز قرائتمو تموم نکردم.فقط بحثی که پیش میاد بحث ثوابش هست.آخه دوستایی که زحمت کشیدن و قرائتشونو تموم کردن.ثواب بیشتری کسب کردن چون حتما شنیدید که خوندن یه آیه از قرآن ثوابی معادل کل ختم قرآن رو داره که این امر فقط در ماه رمضون امکانپذیره و از اونجایی که ما در ثواب قرائت هم شریک هستیم من در همین جا از بچهها حلالیت می طلبم . قول می دم که قرائتمو تمام و کمال انجام بدم انشاالله ولی می افته بعد از ماه رمضون. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - hsh88 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ب.ظ
واسه منم میفته برا بعد ماه رمضان
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ehsan_nekooee - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ق.ظ)alime نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: من هم تموم کردم، الحمدلله من تموم کردم. در ضمن از بانی هم ممنونم که این طرح رو راه انداختن. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - najme60 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ
شرمنده من هم هنوز نتونستم تمام کنم انشاالله تمام می کنم. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
دوستان این تاپیک مربوط به ماه رمضان سال گذشته اس.باتوجه به اینکه هفته آینده ماه مبارک شروع میشه.بیایید از همین الان واسه ختم قرآن برنامه ریزی کنیم.لطفا کسانی که مایلند اعلام آمادگی کنند.در ضمن اگه نظری هم دارید بفرمایید.من همین جا اعلام آمادگی می کنم. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - shobair87 - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)banou نوشته شده توسط: دوستان این تاپیک مربوط به ماه رمضان سال گذشته اس.باتوجه به اینکه هفته آینده ماه مبارک شروع میشه.بیایید از همین الان واسه ختم قرآن برنامه ریزی کنیم.لطفا کسانی که مایلند اعلام آمادگی کنند.در ضمن اگه نظری هم دارید بفرمایید.من همین جا اعلام آمادگی می کنم. من بشدت آماده ام پارسال مانشت منشأ خیر شد. ضمن التماس دعا از همه دوستان انشالله امسال هم من درخدمتم!! |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)banou نوشته شده توسط: دوستان این تاپیک مربوط به ماه رمضان سال گذشته اس.باتوجه به اینکه هفته آینده ماه مبارک شروع میشه.بیایید از همین الان واسه ختم قرآن برنامه ریزی کنیم.لطفا کسانی که مایلند اعلام آمادگی کنند.در ضمن اگه نظری هم دارید بفرمایید.من همین جا اعلام آمادگی می کنم. من مایل به شرکت هستم. ![]() نظرم هم اینه که تقسیم بندی ها مثل پارسال باشه خوبه. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
helma خانم پس خودتون دوباره زحمت تقسیم بندی رو بکشید.
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ق.ظ
من هم اعلام امادگی میکنم و دواطلب میشم . |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ
منم هستم. |