|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - h.pourjam - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ
۷۵ نرم افزار شبانه آموزش محور شریف |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - amjb - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)p.beyzaie نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ)amjb نوشته شده توسط: سلام من با ۳۵۲ معماری شبانه دانشگاه اصفهان قبول شدمسلام تبریک میگم همکلاسی سلام دوستان همکلاسی کلا همگی مبارکتون باشه
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - sana123 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)MEHDI_M نوشته شده توسط: سلامسلام ضمن تبریک به همه دوستانی که امسال قبول شدن، یه پیشنهاد دارم، اگه به ستونهای این جدول درسهای کنکور هم اضافه بشه و هرکسی درصدهاش را وارد کنه، واسه هر کسی که قبول شده ۱ دقیقه وقت صرف میشه ولی منبع مناسبی جمع آوری میشه که به کسایی که می خوان تو کنکور سال دیگه شرکت کنند دید مناسبی میده بازم تبریک بازم ممنون |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - chahianm - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ
رتبه یک نرم چرا اضاف نمیشه؟ اصلا رتبه های زیر بیست کوشن؟ |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - Amoojan - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
بنده خدا یه تاپیک زد رفت!
|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - bu-ali-student - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
خدارو شکر با ۱۹۶نرم شبانه الگوریتم تهران قبول شدم |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - behzad20 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ
۷۰۴معماری و۱۹۸۴نرم افزار غیرانتفاعی زاگرس کرمانشاه گرایش نرم افزارقبول شدم |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - ۲star - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ)amjb نوشته شده توسط:منم تبریک میگم به همه دوستان همکلاسی.(05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ)amjb نوشته شده توسط: سلام من با ۳۵۲ معماری شبانه دانشگاه اصفهان قبول شدمسلام تبریک میگم همکلاسی چه باحال ۴ تا از همکلاسیا مشخص شدن...کس دیگه ای نیست تو مانشت که معماری اصفهان قبول شده باشه ؟ |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - javad_2020 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)MEHDI_M نوشته شده توسط: سلامسلام ممنون از زحماتتون لطفاً یک بار دیگه این فایل رو آپلود کنید فایل خراب است و باز نمی شود با تشکر |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - izadan11 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: رتبه یک نرم چرا اضاف نمیشه؟رتبه ی یک نرم افزار فکر کنم زد شیراز |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - npour - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
چشماتون قشنگ میبینه ولی من شبانه شهیدرجایی ام، روزانه اش سهمیه فرهنگیان محترمه
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - M*Gh - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ)reza_saleh نوشته شده توسط: سلام . یه سوال اگه امکان داره کمک کنید. اگه کارنامه نهایی بیاد و جای دیگه هم بیاریم آیا امکان انتقالی وجود داره یا نه. ممنون از همه دوستان. لطفا راهنمایی بفرمایید.چند سال قبل که این امکان وجود داشت، الان هم به احتمال زیاد طبق قبل باشه. البته دانشگاه مقصد یکسری شرایطی داره که باید شما انجام بدید. به نظرم برای اطمینان خاطر هم که شده ، به اون دانشگاهی که مدنظرتون هست ممکنه قبول بشین، تماس بگیرید، و جزئیات را از خودشون سوال کنید. موفق باشید. |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - javad_2020 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:نه تو یک تاپیک زده که زده شریف(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: رتبه یک نرم چرا اضاف نمیشه؟رتبه ی یک نرم افزار فکر کنم زد شیراز |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - ۸۷۱۲۱۱۲۷ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
تبریک به همه انشالله دکترا منم با ۱۶۰ روزانه الزهرا قبول شدم |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - chahianm - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
واقعا؟چه جالب |