![]() |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - مورتن - ۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
زبان ۶۲/۲ مشترک ۷۱/۶ معماری ۵ این سه تا بصورت دقیق پایگاه داده ۴۰ - ۵۰ سیستم عامل ۲۰ - ۳۰ مدیریت ۵۰ - ۶۰ هوش ۳۰ - ۴۰ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - JEYBUY - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: زبان ۶۲/۲ مشترک ۷۱/۶ معماری ۵ این سه تا بصورت دقیق اگه می شود جواب سئوالاتی که زدید را بگذارید |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - snowly1 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ
خب دوستان الان که سوالات دستمون هست میتونیم به یکسری از سوالات خودمون جواب بدیم: جواب سوالات ۲۲_ ۲ ۲۳_ ۳ ۲۵_ ۱ ۲۶_ ۴ ۳۰_ گزینه ؟ دکتر مقسمی در یک تستی گفته: بیشتر زمان در الگوریتم کروسکال مربوط به مرتب سازی یالها است پس اگر e تعداد یالها باشد این الگوریتم از مرتبه o(eloge) است تعداد e بین دو کران روبه رو می باشد n-1<e<n(n-1)/2 فقط دوستان خودش نوشته کوچکتر مساوی که من علامت کوچکتر گذاشتم وگرنه خود استاد نوشته کوچکتر مساوی و من نمیدونستم کدوم دکمه میشد. N(n-1)/2 برای گراف کاملا پر و n-1 برای گراف کاملا خلوت (درخت) است پس اگر e نزدیک به کران پایین باشد یعنی گراف نسبتا خلوت بوده و یال کمی داشته باشد الگوریتم کروسکال از مرتبه روبه رو است o(eloge)=o(nlogn) پس با توجه به این توضیح و ذکر این نکته تو سوال که گفته (m>n-1) در نتیجه جواب میشه (m^2 logn) در نتیجه جواب گزینه ۳ ۳۲_ ۲ ۳۶_ ۲ ۳۸_ ۳ ۳۹_ ۳ ۴۰_ راجب این سوال که مثالش در کتاب دکتر حقیقت هم هست اونجا ذکر شده که حداکثر تعداد خطاهای قابل تشخیص برابر d=D-1 و حداکثر خطای قابل تشخیص c=D-1/2 البته حد پایین D-1/2 اما در این سوال ذکر شده به چه تعداد کد نیاز داریم الان اگر بین مثلا R1 و R2 فاصله همینگ برابر ۴ باشه باید حداقل کدمون برابر ۵ باشه که بشه تشخیص داد که خود دکتر حقیقت هم گفته اگر فاصله دو کد برابر ۵ باشد تعداد خطاهای قابل تشخیص برابر ۴ است و همچنین برای تشخیص خطا بین R1 و R2 فاصله باید نصف باشد تا قطعه کد نا معتبر به R1 نزدیک باشد برای مثال اگر ۲ خطا رخ بدهد فاصله اش با R1 برابر ۲ و با R2 برابر ۳ خواهد بود در نتیجه باید طول کد نصف باشد که بنظر من طبق این توضیحات جواب میشه گزینه ۴ ۶۱_ ۴ ۶۴_ ۴ ۶۵_ ۳ ۶۶_ ۲ ۶۸_ ۴ ۷۱_ ۴ ۷۲_ ۲ ۷۳_ ۲ ۹۱_ ۴ ۹۲_ ۴ ۹۴_ ۴ ۹۵_ ۴ ۹۷_ ۲ ۹۹_ ۳ ۱۰۳_ ۳ ۱۰۴_ بهترین حالت در FCFS زمانی است که پردازشهایی با زمان انفجار کم ابتدا وارد شوند و بدترین حالت زمانی است که کارهای با زمان انفجار زیاد در ابتدا وارد شوند (البته برای حالتی که زمان ورود یکسان باشد) ۱۰۷_ در این سوال هم حالت بهینه p1,p3,p2 را از FCFS که برابر p1.p2.p3 است کم میکنیم و جواب بدست می آید ۱۰۹_ یک RR راحت است بدون CS بین پردازشها و به راحتی حل میشود ۱۱۳_ ۲ ۱۱۴_ متوسط زمان پاسخ SRTF بهتر است پس گزینه ۳ ۱۱۸_ ۴ ۱۲۰_ ۳ راجب سوال ۳۰ و ۴۰ شک دارم اگه کسی جواب دقیقش رو میدونه بگه و یا اگر با توضیحات من موافقه موافقتشو بگه کسایی که سوالات دیگه رو جوابشون رو میدونن بگن تا با هم به یک جواب کلی از سوالات برسیم که هم برای خودمون و هم برای دیگران مفید خواهد بود پس هر کسی جواب هر سوالی رو که میدونه بگه. |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - H-Arshad - 28 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
برای نخستین بار در دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات: کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات گرایش شبکه های کامپیوتری راه اندازی می شود خبرگزاری آنا: رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات از پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات گرایش شبکه های کامپیوتری و در مقاطع دکتری تخصصی مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت در نیمسال اول۱۳۹۳ خبر داد. |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - مورتن - ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: برای نخستین بار در دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات: یعنی اول رشتشو گذاشتن بعد خبرش اومده؟؟؟؟ خب من شبکه علوم تحقیقات تهران زدم دیگه |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - H-Arshad - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط:(28 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: برای نخستین بار در دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات: این یعنی من خبر سوخته فرستادم روی سایت ![]() |