تالار گفتمان مانشت
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ

نه دیسک که اصلا نمیشه چون افزایش سرعت خاسته بود .
یا نهان میشه یا کارت خان این رو از چندین نفر پرسیدم که میگم .

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  اقا سوال فول ادر منطقی چی زدین؟

من فول ادرو نزدم ولی یه سوال بود راجع به فلیب فلاب جوابش srمیشد؟

سئوال این بود که کدوم فلیپ فلاپ حالت ۱۱ رو نداره یا براش تعریف نشده که جواب فلیپ فلاپ RS میشد

(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  من اونو فیلیپ فلاپ d زدم

اون یک سئوال دیگه بود که می گفت کدوم فلیپ فلاپ وقتی از حالت ۱ به ۰ میره بدون حالت بعدی (t+1) نمیشه ازش استفاده کرد (یا حالتی براش تعریف نشده )که فلیپ فلاپ D میشه .
نا فلیپ فلاپ t میشد چون اکاهرش نوشته بود فرمولش Q t+1 =Q t باشه ک این فرمول فلیپ فلاپ T میشه .

برادر میشد فلیپ فلاپ D چون در این فلیپ فلاپ حالت خروجی مستقل از حالت ورودی هست همیشه(در حالت طبیعی)
و فلیپ فلاپ SR با وضعیت ۱۱ به حالت نامشخص میره.

خوبه خودت میگی مستقل از حالت ورودی , حالت ورودی یانی حالت قبلی که این تعریف فلیپ فلاپ d میشه ولی این میخاست مستقل از حالت بعدی باشه این تعارف دقیقا مخالف d میشه یانی هر گزینه ای بشه d نمیشه چون اگه d میشد باید میگفت مستقل از حالت قبلی

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ

یه سوالم در مورد RUP مهندسی نرم افزار اومده بود خصوصیت یا مزیتش و خواسته بود من گزینه ی که پیکربندی بود زدم فکر کنم درست باشه

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - bahar_engineer - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ

بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط:  بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟

من هوش بودم

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط:  بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟

من هوش بودم
من نرم افزاربودم

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط:  بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟

من هوش بودم
من نرم افزاربودم

نرم افزار کجا؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  
نه دیسک که اصلا نمیشه چون افزایش سرعت خاسته بود .
یا نهان میشه یا کارت خان این رو از چندین نفر پرسیدم که میگم .

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:  من فول ادرو نزدم ولی یه سوال بود راجع به فلیب فلاب جوابش srمیشد؟

سئوال این بود که کدوم فلیپ فلاپ حالت ۱۱ رو نداره یا براش تعریف نشده که جواب فلیپ فلاپ RS میشد

(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  من اونو فیلیپ فلاپ d زدم

اون یک سئوال دیگه بود که می گفت کدوم فلیپ فلاپ وقتی از حالت ۱ به ۰ میره بدون حالت بعدی (t+1) نمیشه ازش استفاده کرد (یا حالتی براش تعریف نشده )که فلیپ فلاپ D میشه .
نا فلیپ فلاپ t میشد چون اکاهرش نوشته بود فرمولش Q t+1 =Q t باشه ک این فرمول فلیپ فلاپ T میشه .

برادر میشد فلیپ فلاپ D چون در این فلیپ فلاپ حالت خروجی مستقل از حالت ورودی هست همیشه(در حالت طبیعی)
و فلیپ فلاپ SR با وضعیت ۱۱ به حالت نامشخص میره.

خوبه خودت میگی مستقل از حالت ورودی , حالت ورودی یانی حالت قبلی که این تعریف فلیپ فلاپ d میشه ولی این میخاست مستقل از حالت بعدی باشه این تعارف دقیقا مخالف d میشه یانی هر گزینه ای بشه d نمیشه چون اگه d میشد باید میگفت مستقل از حالت قبلی

دوست عزیز سوال دقیقا چی بود؟
ورودی‌ها مستقل از حالت بعدی باشه?
یا
حالت بعدی مستقل از ورودی‌ها باشه؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - mortezaa - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ

(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط:  سلام مانشتی ها
دوستان به نظر شما کنکور رشته کامپیوتر امسال چطور بود؟

من فقط گرایش نرم زدم.
دوستان پایگاه داده یه سوال در مورد کاتالوگ سیستم گفته بود ، جوابش چی میشد؟ من گزینه ۴ زدم.
که اگه گفته باشه کاتالو گ با چی قابل تغییر است میشه DDL.ا

ساختمان داده درجا بود ،زدم درجی
ساختمان داده گفته بود kتا گره nتایی چقدر برگ داره میشد n منها n منهای یک تقسیم بر k . که منه تیزهوش غلط زدم.
کاااااش بیشتر میخوندم. ۱ماه آخر از کارم استعفا دادم نشستم خوندم.
امیدوارم شهر مورد نظرم قبول بشم.مثل همه مانشتی ها

در مورد سوال کاتالوگ سیستم جواب فقط توسط دستورات DDL قابل تغییر است . گزینه صحیح می باشد

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ

بچه ها سوال تعداد درخت پوشا سوال گسسته بود یا ساختمان ؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - masoomeh_s - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  بچه ها سوال تعداد درخت پوشا سوال گسسته بود یا ساختمان ؟

سلام سوال گسسته بود.

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ

من نمی دونم کیا می گن می شه کارت خوان
یک سری به معایب و مزایای افلاین اسپولینگ کتاب حقیقت بزنید تا بفهمید کارت خوان نمی شه

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:  

من هوش بودم
من نرم افزاربودم

نرم افزار کجا؟
تهران شمال

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ

بچه ها این سول تعداد درخت های پوشای گسسته گزینه ی ۲ به توان n-2 هم داشت ؟؟؟
آخه شک کردم که به جای n به توان n-2 اون رو زاده باشم ؟؟
داشت تو گزینه ها یا نداشت آیا ؟؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ

کسی از دوستان سوال گسسته که در مورد اجتماع اشتراک بود رو زده؟
من گزینه یک یعنی تهی رو زدم؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط:  کسی از دوستان سوال گسسته که در مورد اجتماع اشتراک بود رو زده؟
من گزینه یک یعنی تهی رو زدم؟

جوابش m یعنی مجموعه مرجع میشد .