ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
نه دیسک که اصلا نمیشه چون افزایش سرعت خاسته بود . یا نهان میشه یا کارت خان این رو از چندین نفر پرسیدم که میگم . (۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:نا فلیپ فلاپ t میشد چون اکاهرش نوشته بود فرمولش Q t+1 =Q t باشه ک این فرمول فلیپ فلاپ T میشه .(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا سوال فول ادر منطقی چی زدین؟ خوبه خودت میگی مستقل از حالت ورودی , حالت ورودی یانی حالت قبلی که این تعریف فلیپ فلاپ d میشه ولی این میخاست مستقل از حالت بعدی باشه این تعارف دقیقا مخالف d میشه یانی هر گزینه ای بشه d نمیشه چون اگه d میشد باید میگفت مستقل از حالت قبلی |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ
یه سوالم در مورد RUP مهندسی نرم افزار اومده بود خصوصیت یا مزیتش و خواسته بود من گزینه ی که پیکربندی بود زدم فکر کنم درست باشه |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - bahar_engineer - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط: بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟ من هوش بودم |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:من نرم افزاربودم(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط: بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:من نرم افزاربودم(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط: بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟ نرم افزار کجا؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:نه دیسک که اصلا نمیشه چون افزایش سرعت خاسته بود . دوست عزیز سوال دقیقا چی بود؟ ورودیها مستقل از حالت بعدی باشه? یا حالت بعدی مستقل از ورودیها باشه؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - mortezaa - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط: سلام مانشتی ها در مورد سوال کاتالوگ سیستم جواب فقط توسط دستورات DDL قابل تغییر است . گزینه صحیح می باشد |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
بچه ها سوال تعداد درخت پوشا سوال گسسته بود یا ساختمان ؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - masoomeh_s - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: بچه ها سوال تعداد درخت پوشا سوال گسسته بود یا ساختمان ؟ سلام سوال گسسته بود. |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ
من نمی دونم کیا می گن می شه کارت خوان یک سری به معایب و مزایای افلاین اسپولینگ کتاب حقیقت بزنید تا بفهمید کارت خوان نمی شه |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط:تهران شمال(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:من نرم افزاربودم(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط: بچه ها کیا هوش مصنوعی امتحان دادن؟ چند نفریم؟ |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ
بچه ها این سول تعداد درخت های پوشای گسسته گزینه ی ۲ به توان n-2 هم داشت ؟؟؟ آخه شک کردم که به جای n به توان n-2 اون رو زاده باشم ؟؟ داشت تو گزینه ها یا نداشت آیا ؟؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
کسی از دوستان سوال گسسته که در مورد اجتماع اشتراک بود رو زده؟ من گزینه یک یعنی تهی رو زدم؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط: کسی از دوستان سوال گسسته که در مورد اجتماع اشتراک بود رو زده؟ جوابش m یعنی مجموعه مرجع میشد . |