ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - shahab1985 - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
شهریه هرترم ارشد چقدره؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - mohsen.rn - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ب.ظ
سلام ، بچه ها میدونید که شبکه قزوین تا چقدر میاد پایین ؟ ، من با تراز ۵۶۵۰ شانسی دارم آیا ؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - ایزدی - ۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
شهریه ثابت ۱/۴۵۰/۰۰۰ !!! من فکرشم نمی کردم انقدر باشه ! می شه ادم قبول شده باشه ثبت نامم کرده باشه اما بره دوباره تکمیل ظرفیت پر کنه؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - arshad91 - 12 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ
شهریه اش یک میلیون صدو خورده ای فکر کنم با متغییر حدود ۱/۸۰۰ پروژه حدود دونیم میلیون!!!!!! دوست عزیز مهمان میتونید بشید شما درخواستتون بدید شاید قبول کنند |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - wersa - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: معماری تبریزسلام وحید جان می شه لطف کنید درصداتونو بگید دوستان من ترازم توی نرم ۵۳۳۹ هستش و معماری رو نمیدونم ترازم چنده چون انتخاب نکرده بودم؛ درصد گرایش معماریم ۱۰٪ بالاتر از نرمه، حالا راهی هست فهمید تراز معماریم دقیقا چنده؟؟ با ۵۳۳۹ نرم میشه تبریز اورمیه شبستر زنجان قبول شد؟؟ انتخابام هم به این شکل بوده ۱/ نرم - علوم تحقیقات تبریز ۲/ نرم - شبستر ۳/ نرم - علوم تحقیقات اورمیه ۴/ نرم - زنجان ۵/ نرم - علوم تحقیقات زنجان ۶/ معماری - تبریز ۷/ معماری - علوم تحقیقات تبریز ۸/ نرم - الکترونیکی امیدی هست آیا؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - vahid2068 - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ق.ظ)wersa نوشته شده توسط:(11 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: معماری تبریزسلام وحید جان سلام بله خواهش می کنم. زبان ۲۲درصد ریاضی سفید مشترک ۱۵ درصد معماری ۱۲ درصد نمی دونم چجوری باید فهمید ولی خودت باید بتونی یه حدث هایی بزنی.متاسفانه تعداد انتخاب های سخت افزار خیلی کمتر از نرم افزاره و یکم قبولی سخته.ولی در کل امسال هیچی معلوم نیست.امیدوارم هممون موفق باشیم. (۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ق.ظ)bargozide نوشته شده توسط: سلام دوستان دوستان یعنی هیچکس جواب این سوال رو نمی دونه؟؟؟ این برای من هم ضروریه که بدونم.آخه در آستانه ی رفتن به سربازی هستم و خیلی استرس دارم.تراز من مثلا بالا تر از تراز آخرین نفز قبولی توی آشتیانه (البته ترازی که شهریور ماه اعلام شد) حالا یعنی میشه قبولیم حتمی باشه؟؟؟ یا احتمال داره تراز جدیدی که اعلام میشه بالاتر بره؟؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - patmat - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ
با سلام به همه دوستان گلم امیدوارم حال همتتون خوب باشه دوستان با تراز ۶۰۰۰ امکان فبول شدن در واحد مشهد هست؟ یک سوال دیگه هم داشتم ......من الان دانشجوی ترم یک غیر انتفاعی سلمان (مشهد) هستم به نظر شما اگه ازاد قبول شدم برم یا غیرانتفاعی بهتره ؟؟؟؟ با سپاس |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - BufeKur - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ق.ظ)bargozide نوشته شده توسط: سلام دوستان نه بعید میدونم؛ تعداد قبولی های تکمیل ظرفیت اونقدری هست که عملا تراز دانشگاه میاد پایین. البته مثل پارسال پایین نمیاد!! پارسال توی تکمیل ظرفیت اول دانشگاه خوب زیاد بود و خیلی ها توی اون مرحله رفتن، و بعد توی تکمیل ظرفیت دوم هم که دانشگاه ها بهتر شدن و ترازها خیلی اومد پایین. شما در نظر بگیر، پارسال با تراز ۵۸۵۰ توی تکمیل ظرفیت دوم، کامپیوتر تهران جنوب قبول شده! در مقابل امسال دانشگاه های تهران اصلا تکمیل ظرفیت نداشتن و فقط شهریور دانشجو گرفتن، اونم با تراز آخرین فرد قبولی ۶۴۵۰ !! دانشگاه آزاده دیگه... |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - bargozide - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)BufeKur نوشته شده توسط:(12 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ق.ظ)bargozide نوشته شده توسط: سلام دوستان اینطور که معلومه، اگه از اینی هم که هست بالاتر رفت نباید تعجب کنیم ) اگه متوجه می شدیم تعجب داشت. |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Maple - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
سلام به همگی به نظرتون بعد از قزوین برای گرایش شبکه کجا بهترین اولویت هست ؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - shima_24 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
شهریه ثابت این ترم که ۱/۱۰۰ هست نه ۱/۴۵۰ مگه واسه تکمیل گرون تر میشه ؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - jafarir - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
سلام ، یه سوال ؟ با ۵۸۷۳ میشه نرم افزار قزوین تو تکمیل ظرفیت دوم قبول شد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - maskot - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
سلام دوستان سشنبه تکمیل ظرفیت مهلتش تموم میشه کسی می دونه جواب چند روز بعد تقریبا میاد منم ترازم تو نرم افزار ۵۴۹۳ هست و اخرین نفر قبولی مهر ماه تو واحد بابل ترازش ۵۸۰۲ بودش به نظرتون امیدی برا قبول شدن دارم مخصوصا امسال که مهر هم تکمیل ظرفیت نگرفتن الان تعداد متقاضی ها زیاد هست فکر کنم |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - ایزدی - ۱۴ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
به نظرم ب راحتی همه رو قبول می کنن نگران قبول نشدن نباشید |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - wersa - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ق.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ)maskot نوشته شده توسط: سلام دوستان سشنبه تکمیل ظرفیت مهلتش تموم میشه کسی می دونه جواب چند روز بعد تقریبا میاد اینجور که من خوندم گفتن هفته آخر دی ایشالا ک قبولی |