![]() |
اعلام نتایج وکارنامه - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج وکارنامه - فرناز خانم - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
نه دیگه . امروز سنجشیها یک کنکور داشتن. خسته اند . رفته اند خوابیدن!!! ایشالا فردا یا پس فردا یا شبهای دگر.!!! |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - sal_dovomi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ
بریم بخابیم دیگه. وعده ما فردا شب و پس فردا شب همینجا به صرف حرص و استرس |
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ
من یادمه از این شماره ۲۰۰۰۰۰۰ که واسه شرکت افرا نت هم هست برای نتیجه آزمونهای دانشگاه آزاد استفاده میکردیم! منم پیامک زدم حالا ببینیم چی میشه! اون شماره با فونت بزرگتر شماره داوطلبیه ؟ روی اون کاغذی که سر جلسه روی میز خورده بود ! |
اعلام نتایج وکارنامه - esi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
سنجش خودش دقیق نمی دونه چه روزی میخواد نتایج رو اعلام کنه !!!!! چطوری میشه ۱ روز قبل (که واقعا جز خدا کسی نمی دونه اون روز چه روزیه !!!!!!) نتایج رو اسام اس کنن !!!!!!!!!!!! واقعا عجیبه. |
اعلام نتایج وکارنامه - rascal1364 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ
این شماره (۲۰۰۰۰۰۰) که خدمت دوستان عرض کردم مال سازمان سنجش هستش حالا منبع من کیه, اهمیتی نداره فقط خواستم که بدونید که با استناد به گفته اون وقتی جواب اسام اس اومد بعد از ۲۴ ساعت جواب میاد رو سایت یه اسام اس که ۱۶ تومان قیمتشه راست یا دروغ فک کنم ارزش داره که اونو سند کنید این شماره (۲۰۰۰۰۰۰) که خدمت دوستان عرض کردم مال سازمان سنجش هستش حالا منبع من کیه, اهمیتی نداره فقط خواستم که بدونید که با استناد به گفته اون وقتی جواب اسام اس اومد بعد از ۲۴ ساعت جواب میاد رو سایت یه اسام اس که ۱۶ تومان قیمتشه راست یا دروغ فک کنم ارزش داره که اونو سند کنید |
اعلام نتایج وکارنامه - فرناز خانم - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ق.ظ
واقعا" سنجش هم این ۱۶ تومن رو واسه هر داوطلب هزینه میکنه که جواب بده؟؟؟؟ اگه اعلام نکنن دو سه هزار تومن بدید تا کارنامه رو ببینید خوبه!!! البته بذارید بحساب هدفمند شدن یارانه ها!!! |
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ
فرنیا جان اون سالی که من کنکور دانشگاه آزاد دادم همین شماره برای نتایج دانشگاه آزاد بود هزینه اش رو هم خود شرکت افرا نت میده چون واسش تبلیغه الان هم واسه من پیام تبلیغاتی فرستاده!! حالا این که این شماره واسه سنجش هم هست یا نه رو نمیدونم اما شماره سرکاری نیست!! |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - sina_n - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ
مثله اینکه امشبو باید بیدار بمونیم ![]() ![]() مردم از استرس ![]() |
اعلام نتایج وکارنامه - nika - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ق.ظ
من بیدارم خبری شد خبرت می کنم! |
اعلام نتایج وکارنامه - Helmaa - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ
این موقع شب!!؟؟ همشون الان در خوب خوش به سر می برن. |
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ق.ظ
بچهها برید بخوابید فعلا که خبری نیست .اگه بیدار بشید ببینید نتایج اومده خیلی بهتره تا بیدار بمونید. یادمه کارنامه نهایی کارشناسی رو ساعت ۴ صبح که بیدار شدم گذاشته بودن هرچند اون موقع از نتیجه راضی نبودم اما اینکه شب رو به خاطر نتیجه بیدار نموندم خودش خیلی خوب بود! |
اعلام نتایج وکارنامه - mahdieh67 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ ق.ظ
من شماره داوطلبی رو فرستادم به این شماره ۲۰۰۰۰۰۰/ جواب اومد: تعرفه تماس با امریکا، دقیقه ای ۴۴ تومان می باشد. افرانت: ۰۲۱-۸۱۱۸۱ |
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ق.ظ
ساعت ۶ صبح و ما هنوز در انتظار نتیجه ![]() |
اعلام نتایج وکارنامه - Mile Stone - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ ق.ظ
نه بابا!یعنی شما یکسره بیدار بودید!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - sina_n - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ساعت ۶ صبح و ما هنوز در انتظار نتیجه خیلی نامرد این سازمان سنجش ![]() |