![]() |
سطح سوالات مشترک مهندسی نرمافزار - نسخهی قابل چاپ |
سطح سوالات مشترک - shahryar - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ
آره ۶۲ می شه ۱ چون داره نامساوی رو چک می کنه نه مساوی رو! |
RE: سطح سوالات مشترک - Raman - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ)mahdieh67 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۲ ب.ظ)Raman نوشته شده توسط: سطح نرمال سازی اون سوال به نظر من می شد BCNF . اگه شکلش رو درست یادم مونده باشه. ![]() کلید کاندید x,y است. اولا مقادیر غیر کلید به جزئی از کلید وابسته هستند (p,q,t به x وابسته هستند) که این نشون می ده ۲NF نیست. برای BCNF بودن تو شکل می بینیم که کلید کاندید که x,y است مقدار غیر کلید p رو نمی ده ولی وقتی رابطهها رو می نویسیم می بینیم که p توسط x پوشش داده میشه و z هم تنها توسط y پوشش داده میشه ولی خوب اینم می دونیم که وابسته بودن مقادیر غیر کلید به جزئی از کلید کاندید تو BCNF اهمیت نداره. y-->z , x-->p از این رابطه میشه استنتاج کرد که xy-->p,z پس کلید کاندید کل مقادیر رو پوشش میده. البته بازم می گم این تحلیل من بود و شاید اشتباه ![]() |
RE: سطح سوالات مشترک - parsaNA - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: 62 میشه ۱،یعنی هر جفتشون مستقل از متنن،WW نیست که،طول Wها رو با هم چک میکنه،من سر جلسه انقد هل شده بودم که سر این سوال اصلا بقیه گزینه هاشو ندیدم زدم ۱ رفتم بعدی! حالا بالاخره هر دو مسقل از متن هستند یا نه ؟ |
سطح سوالات مشترک - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ
من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!! |
RE: سطح سوالات مشترک - mehr.iman - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!میشه،چرا نمیشه! بیخیال!،اگه زدی یک خیالت راحت درست زدی. |
RE: سطح سوالات مشترک - parsaNA - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!میشه،چرا نمیشه! ای ول . یه دونه درست ![]() ![]() |
سطح سوالات مشترک - shahryar - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ق.ظ
تو حل تمرینی که خود لینز(پسر خالم رو می گم!!)نوشته گفته w1cw2 به شرطی که w1#w2 باشه مستقل از متن نامعینه. |
سطح سوالات مشترک - saria - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ق.ظ
منم فک میکنم هر دو مستقل از متن هستند بچهها به نظرم سوالای سیستم عامل رو باید تو خونه میبودی یه چایی پررنگ کنارت بعد به همه میگفتی لطفا سکوتو رعایت کنید !!!! چرا؟؟؟؟ چون من قراره ۵تا سوال سیستم عاملو حل کنم ![]() ![]() ![]() |
RE: سطح سوالات مشترک - حامد - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!میشه،چرا نمیشه! مثلا داریم aabbaaabb w1=aabb و w2=aaabb تعداد a های w1 برابر تعداد b های w2 هست و رشته جزو زبانه. حالا اگر با پشته بخواهید پیاده سازی کنید باید مثلا بگید a را در داخل پشته بریز و با b پاپ کن.ولی از کجا معلوم اون b ماله خوده w1 نبوده.اگر بین w1 و w2 حرفی مثل c بود مستقل از متن میشد ولی در این حالت نمیشه. |
RE: سطح سوالات مشترک - Raman - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ
به نظر من که دوتاش مستقل از متن نیست. و بازم به نظر من گزینه ۲ درست است. |
سطح سوالات مشترک - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ
اندازه w1 و w2 برابر بود! یعنی فرم ww که مستقل از متن نیست!! |
RE: سطح سوالات مشترک - mehr.iman - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!میشه،چرا نمیشه! ![]() حالا من اون ماشین تورینگرو سوتی دادم،زدم a^n b^n،فک کنم ۱ و ۳ تابلو بود نمیشه،نمیدونم الانم حالشو ندارم جوابشو درارم،شما کدومو زدی؟ من اومده بودم ۵ تا ریاضی بزنم بعد برم سمت مشترکا،(ریاضیو ۳ هفته خوندم حدودا)محسبات ۴ تاشو بلد بودم ولی وقت گیر بودن از طرفی هم چون فقط همینو خونده بودم نمیتونستم رد شم ازش،۳تاشو زدم یه گسسته هم زدم فک کنم یه محاسباتو اشتباه زدم،اما همین ۴ تاتست کلی وقتمو گرفت،ترسیده بودم نکنه به مشترکا نرسم،به خاطر همین اولین جوابی که در میاوردمو میزدم میرفتم بعدی،ساختمان مثلا ۵۳ رو زدم ۳ دیگه نگا نکردم به بقیه گزینه هاش ببینم غلط هست یا نه،زورم میمومد ساختمان هیچی نزنم،کلی خونده بودم،مخصوصا که دکتر و بچهها میگفتن امسال خوب میدن ساختمانو(واقعا ساختمان میدن)روش حساب کرده بودم به خاطر همین ۳ تاشو درست یا غلط زدم!چقد حرف زدم!حال ندارم بقیشو تایپ کنم دیگه ![]() |
RE: سطح سوالات مشترک - shahryar - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)حامد نوشته شده توسط:خوب دوست عزیز تو این حالت باید این حرف رو به صورت نامعین انتخاب کنیم.(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!میشه،چرا نمیشه! |
سطح سوالات مشترک - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
سطح نرمال سازی ۱ nf میشه کلید اصلی رابطه p , y میشه که صفت ناکلیدی مثل z به جزی از کلید اصلی که y است وابستگی داره که این یک وابستگی نا کامله پس ۲NF نمیتونه باشه |
RE: سطح سوالات مشترک - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)حامد نوشته شده توسط:آقا حامد طول w1,w2 یکسانه یعنی مشخصه کدوم حرف مال کیه! ولی بازم نمیشه با پشته چک کرد.(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!میشه،چرا نمیشه! |