تالار گفتمان مانشت
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahrooz33ce - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ق.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ق.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  بچه ها میشه یه لطفی کنین و بگین با این درصدا من رتبم حدودی چند میشه ؟
زبان ۶۳
مشترک ۳۰
مدیریت ۲۰
تخصصی ۵۴
معماری ۳۷

به نظرتون تهران روزانه یا شبانه قبول می شم ؟Huh

مرسی از جوابتون ... ایشالا خودتون هم نتیجه زحمتتونو ببینین Angel

لطفا یه مسلمون جواب بده ... Sad

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - rahim626 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ق.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ)rahim626 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
به نظرتون من با این درصد ها چه رتبه ای می آرم؟
شبکه های کامپیوتری صنعتی شیراز یا فناوری اطلاعات پزشکی تهران شانس دارم؟
زبان : ۵۱/۱۱
مشترک : ۱۷/۷۷
مدیریت : ۵۵/۵۵
تخصصی : ۴۰/۷۵
معماری کامپیوتر : ۲۲/۲۲
چکار کنم از دست این دروس مشترک
من یه فوق تجارت الکترونیکی از دانشگاه غیر انتفاعی دارم و دیگه نمی تونم تجارت بخونم
جالبه بدونید ۵ ساله ساختمان داده و طراحی الگوریتم درس می دم بعد مشترک ها را گند زدم

کسی نیست نظر بده ؟ فکر نکنم خیلی کارنامه عجیبی باشه

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - saho - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  زبان ۱۱
مشترک ۲۱Sad
تخصصی ۳۳Sad
معماری ۲۷
جایی شبکه روزانه یا شبانه قبولم؟
معدل ۱۷

یکی از بچها که تجربه داره نمیوتنه کمکم کنه؟

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - مورتن - ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ)n.daemi نوشته شده توسط:  زبان:۳۴/۴
مشترک:۳۴/۴
مدیریت:۷۱/۱
تخصصی:۴۲/۵

خب رتبه یک امسال هم پیدا شد. مانشت نمیخواد ترتیب یک مصاحبه رو بده؟؟؟

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sir_ams - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  زبان ۲۸
مشترک ۳۳
تخصصی ۵۰
معماری ۵۰

به نظرتون تو گرایش شبکه و امنیت حدودا چه رتبه ای ممکنه بیارم؟
شما که کنکور رو خوب دادی که!! شکر خدا که خوب دادی
پس چرا میگفتی بد دادی؟

ما که رفتیم برای سال دیگه یا خدمت یا کار
هنوز نمیدونم چکار کنم!!!!!!

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ق.ظ)n.daemi نوشته شده توسط:  دوست عزیز پارسال فقط ۲ سوال سیسبم عامل حذف شد و ۳،۴ سوال دیگه هم کلیدش تغییر کرد. با دیدن سوالات و کلید منتشر شده ی کنکور امسال هم هر کسی که چیزی از آی تی سرش بشه متوجه میشه که ۲ سوال تخصصی غلطه و کلید چند سوال مشترک و تخصصی هم غلطه!!

بله پارسال دو سوال سیستم و یه سوال هوش و ۳(یه دونه گسسته ، یه دونه ساختمان(سوال الگوریتم) و یه دونه نرم(سوال نرخ سود)) مشترک حذف شد و یه سوال هوش و یه سوال طراحی و یه سوال گسسته هم گزینه تغییر کرد.
امسال هم حداقل ۳ سوال تخصصی و ۴ سوال مشترک حذف میشه و حداقل ۴-۵ سوال مشترک تغییر گزینه داده مشیه

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ق.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  لطفا یه مسلمون جواب بده ... Sad
قطعا رتبتون زیر ۵۰ میشه و قطعا شبونه تهران رو میارید
تازه اگه گزینه های مشترک اصلاح بشه که شاید رتبتون بهتر هم بشه

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  یکی از بچها که تجربه داره نمیوتنه کمکم کنه؟

روزانه ی اصفهان رو که حتما میارید

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط:  خب رتبه یک امسال هم پیدا شد. مانشت نمیخواد ترتیب یک مصاحبه رو بده؟؟؟

بدون شک بین ۱ تا ۵ میشید

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - ali123321 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ

مشترک ۳۳
تخصصی ۵۰
معماری ۵۰

به نظرتون تو گرایش شبکه و امنیت حدودا چه رتبه ای ممکنه بیارم؟

آخ آخ آخ...... نامرد.....!! Big Grin رتبه ما یکی دیگه رفت بالا تر!! از من خیلی بهتر زدی!!! من امسال تخصصی رو مفت از دست دادم!!! مخصوصا که از خیر بیزین گذشتم!! ۲ تا سوا ۶ امتیازی رو از دست دادم!!! کاش خونده بودمش Sad یه سوتی بدی هم تو پایگاه دادم. گفته کدام غلطه من دیدم کدام درسته!!! آخ که اگه ۳۰ دقیقه دیگه وقت زیاد کرده بودند.. فقط یه دور دیگه می کردیم....... Confused در هر حال فکر کنم یه جای توپ قبول شی. مبارکت باشه. حتما زیاد زحمت کشیدی.
در صدای من:
زبان احتمالا ۳۰
مشترک ۳۶
تخصصی ۳۳
معماری ۴۷
برو بچ نظرتون چیه؟! من به دلیل شرایط کارم فقط می تونم فقط مشهد و تهران انتخاب کنم. کاش این فردوسی خراب شده امسال یه تکونی به خودش بده رشته it رو بیاره!!

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - saho - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ

[

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  زبان ۱۱
مشترک ۲۱Sad
تخصصی ۳۳Sad
معماری ۲۷
معدل ۱۷

[/quote]
واقعا؟؟؟
خدا از دهنتون بشنوه
من خدا خدا میکنم شبکه یزد قبولشم

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  [

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  زبان ۱۱
مشترک ۲۱Sad
تخصصی ۳۳Sad
معماری ۲۷
معدل ۱۷

واقعا؟؟؟
خدا از دهنتون بشنوه
من خدا خدا میکنم شبکه یزد قبولشم
[/quote]
من خودم دانشحوی دانشگاه اصفهانم
روزانه ی اصف رو با ۱۳۰ ۱۴۰ میشه آورد و خب فعلا با این درصد مشترکتون یه کم جای بحث وجود داره ولی چون بدون شک خیلی از سوالات مشترک تغییر میکنه و یا حذف میشه و شما هم درصدتون بالاتر میاد

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahrooz33ce - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ

حسام خان وزیریRolleyes مرسی ایشالا همه هر چی می خوان قبول شنAngel

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - fatima1537 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ

لطفا نقل قولهای طولانی نکنید بچه ها.ممنون

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - ساجده_سادات - ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:  بدون شک بین ۱ تا ۵ میشید

میشه مال منو هم بگید:
مشترک :۱۲ تا ۱۵!!!
تخصصی:۴۵ تا ۵۰
مدیریت:۲۰
معماری:۱۰ تا ۱۲
البته مشترک ها به نظرم ۲-۳ سوالی که زده اشتباهه
اما به هر حال با این درصد امیدی هست به روزانه؟مثلا یزد؟

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - fatima1537 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ

مشترک ۳۳
تخصصی ۵۰
معماری ۵۰
شماکه خوب دادید.تبریک میگم

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - MSZ - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  زبان ۲۸
مشترک ۳۳
تخصصی ۵۰
معماری ۵۰
شماکه خوب دادید.تبریک میگم

والا به نظر خودم اصلا جالب نیست...
به نظرتون با این درصدا حدودا چه رتبه ای رو ممکنه تو گرایش امنیت و شبکه بیارم؟

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - fatima1537 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ

دوستان نقل قول طولانی نکنید.یکی دو جمله باشه که منظور رو برسونه کافیهSmileممنون

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  به نظرتون با این درصدا حدودا چه رتبه ای رو ممکنه تو گرایش امنیت و شبکه بیارم؟
من تابحال آی تی ندادم بیشتر به درصدها و رتبه های مهندسی آشناهستم . ولی درصدهاتون جزء درصدهای خوبه