![]() |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - نسخهی قابل چاپ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - hanieh18 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: دوستان نظرتون رو بگید درباره انتخابهامرتبتون چند شده؟؟؟ انتخاب کنم اینا رو قبول می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان نظری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - maryam deilamirad - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
دوستان لطفا راهنمایی کنید ترازم ۵۴۵۰ نرم افزار اگه به این ترتیب انتخاب رشته کنم امیدی هست مازندران بابل امل سمنان شاهرود زنجان مرکزی بوشهر کیش قشم |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - banou - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
نمیشه از جایی تراز این دانشگاههایی که واسه تکمیل زدند رو پیدا کرد؟مثلا تراز قبولی پارسالشونو؟و اینکه اصلا دانستن تراز پارسال ممکنه کمکی در انتخاب بکنه؟تشکر |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - ahmad77 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ)maryam deilamirad نوشته شده توسط: دوستان لطفا راهنمایی کنید اره خوبه ولی به نظر شما پردیس علوم تحقیقات مازندران از واحد بابل بهتره من موندم کدومشون بهترن که انتخاب کنم از ۳ انتخاب اول شما؟ |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - پری - ۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
سلام بچه ها دوستم با تراز ۶۹۷۹ هوش علوم تحقیقات قبول نشده الان میخواد انتخاب کنه به نظرتون الان چکار کنه و چه شهری رو انتخاب کنه با توجه به اینکه استان خوزستان هستش و شاغله به نظر شما کدوم رو اول انتخاب کنه قزوین یا بوشهر رو |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - anelica_10 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
بومی گزینی چه قدر تاثیر داره؟؟واسه خانوما؟؟؟؟؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - maryam deilamirad - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ)maryam deilamirad نوشته شده توسط: دوستان لطفا راهنمایی کنید نه فکر کنم بابل بهتر باشه شما درست می گید فکر می کنید با این تراز جایی قبول شم |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - hanieh18 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: دوستان نظرتون رو بگید درباره انتخابهامرتبتون چند شده؟؟؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - aarash - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)پری نوشته شده توسط: سلام ایشون همون انتخاب اولش، تهران قبول میشه. هر جای دیگه هم بزنه قبول میشه مطمئن باش |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - byb - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ
اینم انتخابای من: ۱/نرم افزار البرز ۲/نرم افزار قزوین |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - happyfeat - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)پری نوشته شده توسط: سلام ایشون به احتمال زیاد همون تکمیل انتخاب اصلیشون قبوله |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - nini naz - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
کسی میتونه به منم کمک کنه تراز ۵۴۰۰ انتخاب قبلیم بروجرد بوده الان میخوام اینطور انتخاب کنم پردیس بروجرد کرمانشاه کردستان همدان مرکزی لرستان ساوه به نظرتون امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mona.rahatkhah - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ
منم تجارت شرکت کرده بودم.نمیدونم این چه وضعیه واقعا.الان همه گرایش های آی تی شبکه میزنن خوب. همشونم علوم تحقیقات! ۹۰٪هم قزوین.دیوونه این تدابیرشونم. ![]() |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - epmv - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)re90_9_24 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:زبان صفر(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ)re90_9_24 نوشته شده توسط: سلام میدونم مهم ترازه.. همین اطراف تهران میزنم ببین من درصدام این بوده زبان ۱۲ ...... ریاضی ۲۲ .... مشترک ۳۶ .... نرم ۳۰/// چون تهران جنوب شرکت کردم ترازم شد ۵۷۰۰ اگه با همین درصدا مثلا قزوین شرکت میکردم بالای ۶۰۰۰ میشدم میخواستم فرق تراز تو شهرارو بدونم (۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)banou نوشته شده توسط: نمیشه از جایی تراز این دانشگاههایی که واسه تکمیل زدند رو پیدا کرد؟مثلا تراز قبولی پارسالشونو؟و اینکه اصلا دانستن تراز پارسال ممکنه کمکی در انتخاب بکنه؟تشکر حتما اگه بدونیم خیـــــــــــــــــــــــــــــلی کمکمون میکنه... ترو خدا اگه کسی میدونه ترازارو بگه |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - javid_1110 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ)mona.rahatkhah نوشته شده توسط: منم تجارت شرکت کرده بودم.نمیدونم این چه وضعیه واقعا.الان همه گرایش های آی تی شبکه میزنن خوب. همشونم علوم تحقیقات! ۹۰٪هم قزوین.دیوونه این تدابیرشونم. شما ترازت در شبکه و تجارت چند اومد ؟ اگه ترازت بالا باشه همون تجارت قزوین قبول میشی .... |