|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال وج رایج مملکتو دادم دسته پارسه ببین چه سوالای تحویل من میده با ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال میتونستم تا سوالای ۱۰۰ سال آینده رو بخرم D: به شما مداد دادن !!!؟؟ آآآیی نامردا حق مارو بالا کشیدن ... به نشونه اعتراض ایندفه برگه سفید تحویل میدم ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mzha - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: دلمو به حالش میسوزه. واقعا خیلی درد کشیده و غصه خورده. ![]() ![]() هههههههههههههههههههههههههههههههه
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mänu - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ)خاطره نوشته شده توسط: امروز رسما پشیمون شدم از اینکه آزمون ثبت نام کردم ، به من که هیچ کمکی نکرد ، حداقل هر دفعه سوالای ساختمان و طراحی رو خیلی خوب میزدم ایندفعه اونم افتضاح !! آزمون فقط به من استرس وارد کرد منم خیلی پشیمونم که کلا آزمون شرکت کردم |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mindhunter - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: امروز نرفتم آزمون بدم با دوستام رفتیم کوهنوردی خیلی خوش گذشت خوش حالت مهتاب جای ما خالی !! اینورا کوه نداریم
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mänu - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: امروز نرفتم آزمون بدم با دوستام رفتیم کوهنوردی خیلی خوش گذشت در عوض دریا دارین
|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ
کسی خبر داره تو این آذمونها چی میگذره با درصد ۶/۶۶- شدم رتبه ۹۷ توی درس مدیریت تازه سوال ۶۴ هم گزینه ۲ و ۴ یکی بودن. بالاترین درصد رو زده ۰ درصد :| |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)sand نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: پارسههههه افتضاح !!! یکی بیاد درس تحلیل کنه تایید کنه اصابمون بیاد سر جاش رضوانی؟؟؟؟ حالا اینم که باشه . اگه مرد بود و این سوالا رو خودش طرح می کرد دلم نمی سوخت . |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال وج رایج مملکتو دادم دسته پارسه ببین چه سوالای تحویل من میده با ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال میتونستم تا سوالای ۱۰۰ سال آینده رو بخرم D: تازه جا مدادی و تراش و مداد تراشم دادن |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال وج رایج مملکتو دادم دسته پارسه ببین چه سوالای تحویل من میده با ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال میتونستم تا سوالای ۱۰۰ سال آینده رو بخرم D: به ما مداد هم ندادن . ساندیس گرم هم ندادن. اصلا چی دادن حیف پول بخدا الکی این ازمونا بین بچه ها مد شده . |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: کسی خبر داره تو این آذمونها چی میگذره با درصد ۶/۶۶- شدم رتبه ۹۷ توی درس مدیریت تازه سوال ۶۴ هم گزینه ۲ و ۴ یکی بودن. بالاترین درصد رو زده ۰ درصد :| آزمون چه موسسه ای؟ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:ما قبلا ازشون پرسیده بودیم ، گفتند چون سوال های کنکور هم متاسفانه خارج از استاندارده و . . . خودشون سوال نمیدن که عادت کنیم به جو سوال های این چنینی. البته این برای درس سیستم عامل بود. (احتمالا بهونه بود)(27 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)sand نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: |
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ
خوب دیگه این آزمون مدرسان توی درصدای اشتباه و سوال غیر استاندارد و جواب اشتباه رکورد شکست. البته ازمون ازمایشی همینه. با جوابایی که خودش داده تو پاسخ نامه، احتمالا تک رقمی میشم. اما با این درصدا زده ۱۹۰ ! نگران نباشید دوستان این چیزا ناراحتی نداره. آزمون قبل ۱، این آزمون ۲۰۰!!!! اما مطمینا کنکور سراسری ۱ ! ![]() پیروزی... Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
مدرسان |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
میدونی کجاش خنده داره بالاترین درصد مدیریت ۰۰ زده یعنی همه منفی زدن کلا این کارنامه فانه مدرسان این آزمون جامع هارو داره بد خراب میکنه |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - fulgent - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ
اینا که ازمونه! تست های کنکور ۸۹ رو روی کتاب مدرسان و سنجش که مقایسه میکنم تا اینجا حداقل ۷ الی ۸ تا اختلاف جواب وجود داره!!! ![]() کسی جواب های تشریحی کنکور ۸۹ (البته جواب های صحیح ) رو داره؟ توی سایت گشتم نبود!
|