یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
الان مدیران بخش در خواب خوشن وگرنه الان چنان گوشی از ما میکشیدن که چرا تاپیک جدا درس نکردیم واسه اعلام قبولیمون.... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ق.ظ
دوستانی که به نتیجه دلخواهتون رسیدید تبریک میگم. ارشد ۹۴ اولین و آخرین کنکور ارشد من میشه و تو اون هم با رتبه تک قبول میشم و هر جا و هر رشته ای که خواستم پذیرفته میشم. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - tulips.flowerm - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: هوش شهاب دانش قم-غیر انتفایی ((((((((((( خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا رتبتون چند بوده لطفا؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - taha_k - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط: نامردا یکیتون دلداری بدید !وقتی تلاشتو کردی اونوقت هرنتیجه ای که به دست میاری همون بهترینه شک نکن دوست من |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Falcon - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط: آقا اومد اومد نکنین، بگین کجا قبول شدین الان فهمیدم. شما همونی بودی که میگفتی ادم باید مغز خ__ خورده باشه با جهانگیر پروژه برداره ، درسته ؟ حرفت آویزه گوشمه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saeidkhan - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ
دانشگاه فردوسی مشهد شبانه برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - taha_k - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط: دوستانی که به نتیجه دلخواهتون رسیدید تبریک میگم.آفرین به هدف و انگیزه و اعتماد به نفستون انشا الله همینطور میشه هیچوقت خواست خدا رو نادیده نگیرید دوستان |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - porya11 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
سلام بچه ها......خوب هستید؟ من صنعتی شیراز قبول شدم....کی همکلاسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بنظر شما چجور دانشگاهیه؟؟؟؟؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - m_ok - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:هیچ ایده ای ندارم....اولین باره آزمون میگیرن این شکلی(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط: من که رفتم بخونم برا امتحان آخر شهریور پردیس ها....مجازی خواجه نصیر درومدم...فک کردم پردیس تربیت مدرس قبولم دبگه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sadradin - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
تجارت اصفهان نمیدونم چرا امنیت رو بالاتر نزدم !!!!!! البته بعید بود بیارم ... بازم خدا رو شکر منفی ندینا ... صرفا" رتبم را اعلام کردم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: دانشگاه فردوسی مشهد شبانهتبریک میگم. چه گرایشی؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mehr90 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
خدایا شکرت دانشگاه تهران --علوم کامپیوتر |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Good! - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ)tulips.flowerm نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: هوش شهاب دانش قم-غیر انتفایی ((((((((((( خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ۶۹۷ هوش ۸۰۰ نرم-۸۰۰ ای تی |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zaxzax - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
مهندسی دانش - خوارزمی - ۳۴ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Yektax - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ
مردوووووووووووووووووود شدم |