بررسی سوالات مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - lonelyforever - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ
من هم دقیقا با استدلال قشنگ و بی حرف sajad_t موافقم. دقیقا گزینه صحیح ۴ میشه . |
RE: مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - imi - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ب.ظ)sadjad_t نوشته شده توسط: در مورد سوال ۶۰: سلام خوب من اول که جواب رو خوندم فکر کردم درسته و کلی خوشحال شدم! بعد فهمیدم غلط هست!! و بعدش باز رفتم یه بار دیگه سوال رو دیدم، دیدم که چواب قشنگی داده شده!!! ببنید صورت سوال میگه که: مخاطره ایستا نداشته باشد. (نگفته مخاطره ایستای منطقی) من اول که جواب رو خوندم و فکر کردم درسته دیدم که هازارد داره و آقای سجاد درست گفتن. بعد که فکر کردم غلطه برا این بود چون در مثالی که زدن دو تا ورودی تغییر کرده و این یعنی هازارد تابعی. ولی بعد سوال رو دیدم که فقط گفته که مخاطره ایستا نداشته باشد که برای گزینه ۳ یک مخاطره ایستا تابعی مثال زده شده! |
RE: مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - marzieh - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام دوستان. به نظرم سوال ۵۸ منطقی به صورت آورده شده در فایل پیوست قابل بررسی است . ممنون می شم نظر بدید و اشکال حل سوال را اگر فکر می کنید جواب سنجش درست است بگید ... پیوست |
RE: مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - hardware23 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ق.ظ)marzieh نوشته شده توسط: سلام دوستان.خروجی ۴ بیت نباید باشه خروجی فقط یک بیت هست اگه حالت t0 باشیم ۰ اگه t1 باشیم ۱ پس کلاً گزینه ۱ و ۲ حذف میشه |
RE: مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - ashkan_d13 - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ)imi نوشته شده توسط:(11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ب.ظ)sadjad_t نوشته شده توسط: در مورد سوال ۶۰:من اول که جواب رو خوندم و فکر کردم درسته دیدم که هازارد داره و آقای سجاد درست گفتن. بعد که فکر کردم غلطه برا این بود چون در مثالی که زدن دو تا ورودی تغییر کرده و این یعنی هازارد تابعی. ولی بعد سوال رو دیدم که فقط گفته که مخاطره ایستا نداشته باشد که برای گزینه ۳ یک مخاطره ایستا تابعی مثال زده شده! توجه کنید که منظور از «هازارد» و به خصوص «هازارد ایستا» طبیعتاً همون هازارد منطقیه، چرا که تقریباً همیشه هازارد تابعی وجود داره و جالبه که مثالی که برای «هازارد تابعی» کزینهی ۳ زده شد، دقیقاً در گزینهی ۴ (که عمراً درست باشه!) هم هازارد تابعی ایجاد میکنه است.؟ |