گروه درسی مانشت آذر ماه-ماه ششم(برای خواندن دسته جمعی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت آذر ماه-ماه ششم(برای خواندن دسته جمعی) - salehi57 - 28 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ
سلام نشد بخونم مریضی مریضی .......... الان میخوام دوباره بخونم نمی دونم میرسم بخونم خیلی زحمت کشیدم الان که باید خوب میخوندم نشد خیلی ناراحتم |
گروه درسی مانشت آذر ماه-ماه ششم(برای خواندن دسته جمعی) - مازیار صفایی - ۲۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ب.ظ
خدایا خواهش می کنم بگو این error از کجا اومده وسط کد های من! پیداش نمی کنم.... |
RE: گروه درسی مانشت آذر ماه-ماه ششم(برای خواندن دسته جمعی) - farazin - 28 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۹ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: چرا امار اینقدر فرمول داره؟!!!!! واقعا؟؟؟ من فکر می کردم فوقش ۲۰ تا فرمول باشه |
گروه درسی مانشت آذر ماه-ماه ششم(برای خواندن دسته جمعی) - fe_atash - 01 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان شما با مهندسی نرم افزار چه کردید؟ چطور دورش می کنید؟ من امیدمو به این درس نرم افزار دیگه از دست دادم! این چجور درسیه دیگه آخه...حس میکنم هرچی تاحالا خوندم از یادم رفته بخشی های آخرشم که اصلا ندارم چون در جلد ۲ هاشمی طبا هستش حتی دور کردن این چیزایی که خوندم کلی وقت میبره چون چیزیش تو ذهنم نمونده...... |