|
|
مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - musicianband1 - 30 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴ ب.ظ
سلاماینجا اصلا کسی هست که پارسال کنکورشو بده و قبول نشده باشه لطفا کسی هس که در این زمینه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه بدونیم چن نفر شرکت میکنن چن درصد باید بزنیم تا قبول بشیم اصلا ملاک چیه دوستان بهتره دست همدیگرو بگیریم تا هموبکشیم بالا با چیزی نگفن و سکوت چیزی درست نمیشه به همدیگه کمککنید نه اینکه فقط اطلاعات برداریدو نیگاه کنید اینجا انجمنه انجمنمجایی که در مورد موضوع باید بحث شه لطفا فقط بیننده نباشید |
RE: مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - arashh - 30 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴ ب.ظ)musicianband1 نوشته شده توسط: سلاماینجا اصلا کسی هست که پارسال کنکورشو بده و قبول نشده باشه لطفا کسی هس که در این زمینه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه بدونیم چن نفر شرکت میکنن چن درصد باید بزنیم تا قبول بشیم اصلا ملاک چیه دوستان بهتره دست همدیگرو بگیریم تا هموبکشیم بالا با چیزی نگفن و سکوت چیزی درست نمیشه به همدیگه کمککنید نه اینکه فقط اطلاعات برداریدو نیگاه کنید اینجا انجمنه انجمنمجایی که در مورد موضوع باید بحث شه لطفا فقط بیننده نباشید. سلام منم موافقم اخ خیلیا فقط میخونن پس زکات علم چی مشه اینجا فقط کسی میتونه کمک کنه که سال قبلامتحان داده باش |
RE: مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - a.abbas - 30 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۴۹ ب.ظ)arashh نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴ ب.ظ)musicianband1 نوشته شده توسط: سلاماینجا اصلا کسی هست که پارسال کنکورشو بده و قبول نشده باشه لطفا کسی هس که در این زمینه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه بدونیم چن نفر شرکت میکنن چن درصد باید بزنیم تا قبول بشیم اصلا ملاک چیه دوستان بهتره دست همدیگرو بگیریم تا هموبکشیم بالا با چیزی نگفن و سکوت چیزی درست نمیشه به همدیگه کمککنید نه اینکه فقط اطلاعات برداریدو نیگاه کنید اینجا انجمنه انجمنمجایی که در مورد موضوع باید بحث شه لطفا فقط بیننده نباشید. سلام... جند وقت پیش یه نفر گفت که همه ی درس ها رو حدودا ۳۰ درصد زده بود به غیر از ریاضی و روش تحقیق... با این حال باهاش هیچ تماسی نگرفتن... میگفت پرونده اش هم کاملا پاک هست... علت اینکه کسی زیاد چیزی نمیگه اینه که واقعا کسی اطلاعات زیاد و معتبری نداره... همه حدودا در یه سطح اطلاعات دارن.... میبینید که کلا اطلاعات زیادی هم ازش تو اینترنت نیست.... |
|
RE: مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - musicianband1 - 02 اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ب.ظ
سلام چه خبر خبر مبر جدید چیزی ندارین؟راستی کتاب اینا چی میخونید؟چی تهیه کردین
|
RE: مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - a.abbas - 02 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ب.ظ)musicianband1 نوشته شده توسط: سلام چه خبر خبر مبر جدید چیزی ندارین؟راستی کتاب اینا چی میخونید؟چی تهیه کردین منابع رو که تو دفترچه زده... برا هر درس انتشارات های زیادی چاپ کردن... من هم از انتشارات های مختلف گرفتم. |
|
مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - musicianband1 - 06 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۴۷ ق.ظ
سلامکسی ادرس ایندانشگاهو میدونه و اطلاع داره کجاس؟ |
|
RE: مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - amirmu_zamani - 24 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان کسی هست برا سال ۹۸ ثبتنام کرده باشه؟ وتا حالا با کسی تماس گرفتن؟؟ |
|
مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - mraghamiri - 07 بهمن ۱۳۹۸ ۱۰:۳۳ ق.ظ
سلام در مصاحبه یک سری سوال عمومی میپرسن که سطح اعتقادات از توش در بیاید؛ محل مصاحبه تهران هست اگر کسی در چند مصاحبه اول قبول شود میتواند وارد دانشگاه شود سپس در طول دوران تحصیل بررسی بیشتر میشود و پس مدتی (مثلا یک سال پس از شروع تحصیل) تعیین میشود که میتواند استخدام و بورس شود یا خیر؛ در صورت پذیرفته شدن به محیط های اطلاعاتی و امن دسترسی پیدا خواهد کرد |
|
RE: مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - Ali001100 - 05 آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۰۵ ب.ظ
سلام، موقع انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۹ دانشگاه اطلاعات انتخاب کردم. دانشگاه اطلاعات چند روز پیش با بنده تماس گرفتن برای مصاحبه و من گفتم قصد انجام مصاحبه ندارم. حالا پیشمون شدم و میخوام بهشون اطلاع بدم کسی راه حلی داره؟ آیا مصاحبه اغاز شده؟ اگر آغاز شده چه روزی بود(یا چه روزی قراره اغاز بشه)؟ خواهشا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره |