تالار گفتمان مانشت
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ

ممنون، توکل ب خدا ، اصلا فک نمیکردم طراحی اینجور بشه، بالای ۴۰ روش حساب کرده بودم

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ

زبان ۴۰
مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:  زبان ۴۰
مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

۶۰ تا ۱۰۰ شبکه .... ایشالله بهتر

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ)noronet نوشته شده توسط:  
(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:  زبان ۴۰
مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

۶۰ تا ۱۰۰ شبکه .... ایشالله بهتر
اه ه ... وضغ خیلی خرابه ، من واسه تک رقمی رفته بودم ...

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ

بچه ها شما ها از روی کلیدای سازمان سنجش در صدا رو میگید ؟؟

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ

مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

دماگرم ، ۵۰ درصد مشترک زدی ، خداقوت ، کتابا و منابع تو زحمت بکش بنویس

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط:  بچه ها شما ها از روی کلیدای سازمان سنجش در صدا رو میگید ؟؟

پارسه و مدرسان از سایتشون دانلود کن

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ

دانلود کردم از مدرسان ولی طراحیش خیلی داغون بود ، هیچ کدوم از گزینه هایی ک بچه ها قبلش تحلیل کرده بودن درست نبود

با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Hamed90 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:  
مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

دماگرم ، ۵۰ درصد مشترک زدی ، خداقوت ، کتابا و منابع تو زحمت بکش بنویس

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط:  بچه ها شما ها از روی کلیدای سازمان سنجش در صدا رو میگید ؟؟

پارسه و مدرسان از سایتشون دانلود کن
مشترک ۵۰ خیلی راحت بود زدنش.من از ۱۸ اذر ماه شروع کردم ۴۲ درصد زدم. با تمرکز کردن روی نرم و شبکه و داده و طراحی بدست می امد به فرض کنار گذاشتن گسسته.

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط:  دانلود کردم از مدرسان ولی طراحیش خیلی داغون بود ، هیچ کدوم از گزینه هایی ک بچه ها قبلش تحلیل کرده بودن درست نبود

کلیدای مدرسان با دفترچه f دوباره چک کن

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - alizl70 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ

مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

خیلی درصدات خوبه ایشالا زیر ۵۰

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - SMD.interstellar - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ

مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰
خیلی خوبه حدس میزنم شبکه-امنیت زیر ۵۰ بیارید
از کدوم کلید برا محاسبه درصدها استفاده کردین؟

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)SMD.interstellar نوشته شده توسط:  
مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰
خیلی خوبه حدس میزنم شبکه-امنیت زیر ۵۰ بیارید
از کدوم کلید برا محاسبه درصدها استفاده کردین؟
با کیلیدا درصدام بیشتر بود ... هرچی شک دار بود رو غلط در نظر گرفتم

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - abji22 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ

مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

برو مصاحبتو اماده کنSmile

RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  
مشترک ۵۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

برو مصاحبتو اماده کنSmile
واسه تک رقمی خونده بودم ... همه آزمونام زیره ۵ بود .. چقدر کنکور امسال بد بود
همه سوالا یه جوری بود فقط سوتی بدی

با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - SMD.interstellar - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ

خیلی بهتر میشد نتیجه گیری کرد اگر بچه ها به یک کلید واحد برسند و بر اون اساس درصدهارو محاسبه میکردیم
به هر حال تا چند روز آینده کلید سنجش مشخص میشه که اون هم بدون اشتباه و حذفیات نخواهد بود