![]() |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
ممنون، توکل ب خدا ، اصلا فک نمیکردم طراحی اینجور بشه، بالای ۴۰ روش حساب کرده بودم |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
زبان ۴۰ مشترک ۵۰ تخصصی ۶۰ معماری ۴۰ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ ۶۰ تا ۱۰۰ شبکه .... ایشالله بهتر |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ)noronet نوشته شده توسط:اه ه ... وضغ خیلی خرابه ، من واسه تک رقمی رفته بودم ...(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
بچه ها شما ها از روی کلیدای سازمان سنجش در صدا رو میگید ؟؟ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ دماگرم ، ۵۰ درصد مشترک زدی ، خداقوت ، کتابا و منابع تو زحمت بکش بنویس (۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: بچه ها شما ها از روی کلیدای سازمان سنجش در صدا رو میگید ؟؟ پارسه و مدرسان از سایتشون دانلود کن |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ
دانلود کردم از مدرسان ولی طراحیش خیلی داغون بود ، هیچ کدوم از گزینه هایی ک بچه ها قبلش تحلیل کرده بودن درست نبود |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Hamed90 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: دانلود کردم از مدرسان ولی طراحیش خیلی داغون بود ، هیچ کدوم از گزینه هایی ک بچه ها قبلش تحلیل کرده بودن درست نبود کلیدای مدرسان با دفترچه f دوباره چک کن |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - alizl70 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ خیلی درصدات خوبه ایشالا زیر ۵۰ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - SMD.interstellar - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰خیلی خوبه حدس میزنم شبکه-امنیت زیر ۵۰ بیارید از کدوم کلید برا محاسبه درصدها استفاده کردین؟ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)SMD.interstellar نوشته شده توسط:با کیلیدا درصدام بیشتر بود ... هرچی شک دار بود رو غلط در نظر گرفتم(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰خیلی خوبه حدس میزنم شبکه-امنیت زیر ۵۰ بیارید |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - abji22 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ برو مصاحبتو اماده کن ![]() |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Densike - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:واسه تک رقمی خونده بودم ... همه آزمونام زیره ۵ بود .. چقدر کنکور امسال بد بود(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ همه سوالا یه جوری بود فقط سوتی بدی |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - SMD.interstellar - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
خیلی بهتر میشد نتیجه گیری کرد اگر بچه ها به یک کلید واحد برسند و بر اون اساس درصدهارو محاسبه میکردیم به هر حال تا چند روز آینده کلید سنجش مشخص میشه که اون هم بدون اشتباه و حذفیات نخواهد بود |