|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Msccom - 15 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها امیدوارم از دستم دلخور نشید ولی من ...از کجا باید خونده بشه .آدرس بده ما هستیم |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - پشتکار - ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط:(15 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها امیدوارم از دستم دلخور نشید ولی من ...از کجا باید خونده بشه .آدرس بده ما هستیم ظاهرا من باید حزب دوم هر جزئی رو بخونم. تا امروزم موفق نشدم. حالا بیایید برنامه ای بریزیم که این مسئله حل شه. مرسی
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - kabirkooh - 21 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ
نماز روزه هاتون قبول چه جای خوبیه اینجا بهم آرامش میده خوندن کامنتهای دوستان خوبم بچه های اینجا خیلی خوبن همه با اعتقاد همه با معرفت همه با خدا همه ... نمیدونم چی بگم فقط از اینکه عضو کوچیکی هستم تو جمع این بچهها خدارو شکر میکنم بچهها تورو خدا تو این روزای عزیز و مقدس بیاید دعا کنیم برا شفای مریضا برا شادی روح رفتگانمون کسانی که دستشون از این دنیا کوتاه شده ... ختم قرآن اونم تو این ماه پربرکت نهایت رحمت خدای بزرگه که شامل حال ما شده، خیلی خوبه اگه قدر این لحظاتو بدونیم از فرزانه خانم که بانی این کار بودن هم تشکر می کنم***خیلی زیاد*** من تازه پدر عزیزمو از دست دادم و به نیت اون شرکت کردم تو این طرح ختم قرآن امیدوارم ثوابش برسه به دستش. میدونم کسایی اینجا هستن که عزیزن پیش خدا و دعاشون مستجاب با نیات خالص و پاکی که دارن، من که خودم گناهکارمو دعام کم اثر به درگاه حق از شما دوستان عزیز التماس دعا دارم برای شادی روح همه رفتگان بچه های مانشت از جمله پدر این بنده حقیر ممنون جات خیلی خالیه ... چشمانم را دیگر باز نمیکنم دیدن این همه جای خالی " تو " عاقبت مرا... یا میکشد یا کور میکند... |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mat - 21 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ ب.ظ
سلام دوستان... منم تازه این پست دیدم میشه من هم شرکت کنم؟ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 22 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ ب.ظ)mat نوشته شده توسط: سلام دوستان... بله میتونید ،با آقای پشتکار تقسیم کنید. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - پشتکار - ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ
جناب mat واستون ایمیل کردم رسید؟ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mat - 25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: جناب matنه متاسفانه... این چند روزه هم سایت مانشت برام بالا نمی اومد نمیدونم مشکل از من بود یا سایت؟ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - alime - 25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ)mat نوشته شده توسط: نه متاسفانه...مشکل از سایت بود من هم دو روزه که نمی تونستم بیام |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - پشتکار - ۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ ب.ظ
جناب mat من قرار بوده که حزب دوم هر جزئی رو بخونم که از اول موفق ننشدم حالا بیایید برنامه ریزی کنیم... شما از اول شروع کن ببین تا کجا میتونی ان شا الله تا هفته آینده خودمون رو برسونیم |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
سلام دوستای عزیز طاعات و عباداتون قبول درگاه حق من نفر اول گروه ۴ بودم و امروز موفق به اتمام حذب اول تمام ۳۰ جزء شدم ۴)---------------- ۱)parva ۲)زیزی ۳)shobair87 ۴)banou منتظر اعلام بقیه دوستان هم هستیم. التماس دعا |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - goodzila - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیزخسته نباشی مومن |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیزمن تا الان حزب چهار از ۱۰ جزء رو خوندم.شرمنده ام.اما انشاالله سعی می کنم تمومش کنم.اگه بیفته بعد ماه رمضون حلالم کنید.التماس دعا. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Msccom - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیز سلام من هم امروز تموم کردم.به امید قبولی طاعات همه و براورده شدن حاجاتشون ۳)---------------- ۱)summer_66 ۲)hsh88 ۳)NoOne ۴)vovin |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - پشتکار - ۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ
وای بچهها کمکککککککککککککککککک من هنوز شروع نکردم تو رو خدا بیایید دسته جمعه هر کسی حزب ۲ یه جزء رو متقبل شه تا ختم قرآن کامل شه کمکککککککککککککککککککک لطفا اعلام آمادگی کنید |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - summer_66 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: وای بچهها کمکککککککککککککککککک ای بابا چرا انقدر خودتون رو اذیت میکنید. هر وقت تونستید بخونید من با خدا صحبت میکنم از تاخیرتون بگذره! قصد اینه که خونده بشه قسم میخورم خدا در همه ایام سال هستش چرا فکر میکنید فقط ماه رمضان ماه خداست؟؟؟ اگه فقط رمضان ماه خداست بقیش مال کیه؟؟؟ همه ماه های سال ماه خداست. پس هول هولکی نخونید سر فرصت و با حضور قلب و برای خدا بخونید
|