در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: ۱۹ اردیبهشت ، اینو به خاطر جمعه بودنش دیر گفتم =)) کجا دیر گفتین! توی اون تاپیک اعلام کرده بودین! (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: من از همین تریبون با توجه به درصدهام(۲۷ ریاضی - ۳۰ مشترک - ۳۵ هوش) واسه خودم رتبه ۱۰۰ هوش مصنوعی را تخمین میزنم به من میگن اگه قبول نشی که نمیشم! یعنی خنگی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sara_omd - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
منم توی این روزا خیلی میام مانشت اما حتی نمی تونم چیزی بگم انگار دیگه توی این روزا نفسم حبسه البته این حسو از روزی که کنکور دادم تا به امروز داشتم اما الان بیشترم شده دلیل اینکه بعد از کنکور خیلی کم کامنت گذاشتمم همینه اما مدام پیگیر احساساته همه ی شما همراهانه قدیمی هستم امیدوارم هممون نتیجه ی زحمت هامونو بگیریم و خستگی از تنمون در بره |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: ۱۹ اردیبهشت ، اینو به خاطر جمعه بودنش دیر گفتم =)) آره آره درسته ، اصلا یادم نبود ، از بس که خوشی زده به دلمون |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ
اوه چه جمع پر از استرسی شد اینجا! به قول بزرگی، این گذر سالها و پنج سال و ده سال در عمر زندگی لحظه است. مهم اون چیزی هست که دیگران از ما یاد میکنند. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - unicornux - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ
خدا کنه برف بیاد یه هفته نتایج عقب بیفته! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eng_majid - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ
بچه ها خبری نشد؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: بچه ها خبری نشد؟؟؟از نتایج اگر منظورتون هست، سنجش هنوز اطلاعیه اعلام نتایج رو هم نگذاشته چه برسه به خود نتایج رو. چون رسم بر این هست که قبل از اعلام نتایج یه اطلاعیه میاد که فلان تاریخ کارنامه گذاشته میشه و فلان تاریخ دفترچه و فلان تاریخ هم انتخاب رشته. پ.ن: استرس رو از خودمون دور کنیم. ممکنه الآن ما بیست و خردهای سال داشته باشیم. آیا ما به چهل سالگی نمیرسیم؟ پس برای رسیدن به این سن، باید از این هفته هم بگذریم. حالا چه ما استرس داشته باشیم چه نه شاید بعداً بگیم که چرا بیخودی اعصاب خودمون رو خرد کردیم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eng_majid - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:مرسی از توضیحاتتون(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: بچه ها خبری نشد؟؟؟از نتایج اگر منظورتون هست، سنجش هنوز اطلاعیه اعلام نتایج رو هم نگذاشته چه برسه به خود نتایج رو. این همه موندیم این هفته هم روش |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - unicornux - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ
من اگه الان یه آدامس خرسی با بقال سر کوچمون شرط ببندم که رتبه یک میارم فقط برای اینکه ببازم یک میارم. :| |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: . شما که قراره ۱ IT شی دیگه چرا استرس؟؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: آقا یعنی چی هــــــــــی می گین استرس نداشته باشین!آقا فقط جان من این پست رو شما پاک نکن شوخی کردم ولی آخه آدم میاد تو این تاپیکها ناخودآگاه استرس میگیره. اینطور نیست خدایی؟ اگر استرس نداشته باشی هم سراغت میاد در حالیکه من فکر میکنم این جمعها برای خوش بودن و شاد بودن کنار هم هستش |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: یعنی می تونم پاکش کنم ؟به قول معروف من کی باشم که سلب اختیار کنم پ.ن: به نظرم دیگه واجب شده یه CAPTCHA برای ارسال پست درست بشه با این اسپمهایی که فرستاده میشه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: پ.ن: به نظرم دیگه واجب شده یه CAPTCHA برای ارسال پست درست بشه با این اسپمهایی که فرستاده میشه اینا رو دستی میاد میزاره فکر کنم.... غیر اینه؟! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اینا رو دستی میاد میزاره فکر کنم.... غیر اینه؟!اگه دستی باشه که خیلی راحت میشه با بستن ۴-۵ تا IP مشکل رو حل کرد. اما بعید میدونم دستی باشه چون این هستهی این انجمن هم کدباز هست، احتمال داره که خودکار باشه. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: اگه غیرت آریایی داری بنویس ایول و از Riemann حمایت کنما که آریایی نیستیم چیکار کنیم (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: ایول داره ها. پس تیم ملی چی میشه این وسط ؟ غیرت و تعصب کجا رفته؟تیم ملی از برنامه ریزی بلند مدت متنفرنم(البته هدف خاصی ندارم هم که براش برنامه ریزم) (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: اگر رتبتون زیر چند بشه خوشحال میشید.منطقی و معقول البته.چون همخ دوست داریم یک بشیم!زیر ۲۰ ولی با این درصدا زبان ۰ ریاضی ۲۸ مشترک ۴۰ هوش ۱۲ میشم بالای ۲۰۰ |