ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ)اورین نوشته شده توسط: دوستان زبان خیلی اسون نبود بنظرتون من زبانشو ۱۰۰ زدم فک کنم زبان سراسری چی بود این چی بنظرتون زبانو بالا زدم ریاضی نزدم تخصصی هم زدم ولی شک دار هم زدم قبول میشم ؟پارسال کارنامه یه نفر گذاشته بود با زبان ۶۱ ریاضی ۵ دروس مشترک ۱۶/۷ و تخصصصی نرم افزار ۲۳/۴ از ۲۸۳ نفری که گرفته بود ۲۷۹ تو تهران مرکر شده بود . البته سال با سال فرق میکنه و یستگی به سختی و اسونی سئوال ها هم داره . |
Re: RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - negar.v - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: ارشد ازاده همه قبولید دوست عزیز هر واحدی یک حداقل ترازی داره،و اگه کسی ترازش کمتر از اون شده باشه قبول نمیشه....پس همه ی همه قبول نیستند.... من خودم پارسال ترازم ۵۱۵۷ شد و حتی تکمیل ظرفیت بهمن هم اون جایی که میخواستم قبول نشدم،چون تا ۵۳۵۰ گرفتن،مجبور شدم ۶_۷ ماه بشینم بخونم......اینارو واسه این میگم که بچه هایی که واسه سال بعد میخوان واسه آزاد بخونن،فکر نکنن الکی و راحت میشه قبول شد،هرچند که قبول دارم ،قبولی آزاد خیلی خیلی راحت تر از قبول شدن در دانشگاه سراسری است،اما حتی برای آزاد هم خب بالاخره باید بخونیم Sent from my ME172V using Tapatalk (۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ)اورین نوشته شده توسط: دوستان زبان خیلی اسون نبود بنظرتون من زبانشو ۱۰۰ زدم فک کنم زبان سراسری چی بود این چی بنظرتون زبانو بالا زدم ریاضی نزدم تخصصی هم زدم ولی شک دار هم زدم قبول میشم ؟ واسه من زبانش سخت تر از زبان سراسری بود،نمیدونم چرا زبان سراسری کامپیوتر ۳۰ درصد زدم اما زبان آزاد فقط ۶ تا سوال جواب دادم Sent from my ME172V using Tapatalk |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام به همگی امسال سوالا نسبتا آسون تر بود حالا تا جایی که من یادم سوالا و جوابارو واستون می زارم. ریاضی: • اگر x=16 و خطای اندازه گیری آن ۰۱/۰ باشد خطای اندازه گیری y=2x^2+x+4چیست؟جوابش ۶۵/۰ • (A delta B) U (A' U 'B) جوابش M مجموعه مرجع • یه سوالم فکر کنم در مورد همگرایی روش نیوتن بود که من اشتباهی زدم صفر ولی یک جواب بود مشترک: • تبدیل maxhaep به minheap O(nlogn) • جدول کارنو برابر ۱ میشد • lru برابر ۶ • سوال در مورد اتصالات میشد n(k-1)+1 • ارتفاع درخت avlt(n-1)+t(n-2)+1 • تعداد درخت های پوشا گراف کامل. n^n-2 • کدام مستقل از متن نیست اونی که سه متغیر بتوان n داشت • تخصصی: • عملگر اضافی اشتراک جوابش • پیچیدگی ضرب ماتریس ها ؟ فرمول کاتالان • سئوال پایگاه داده کلید خارجی که گرینه ها ارجاع و دامنه ای داشت • الگوریتم کوتاهترین مسیر در گراف بدون وزن جوابش bfs بود • گزینه غلط پریم بود که داده بود n^3 • استقلال داده فیزیکی دارای کدام یک از مزایای زیر است؟ ۱-سهولت بیان پرس وجو ها ۲-سرعت پاسخ به پرس و جو ها ۳-کاهش حجم بانک اطلاعاتی ۴-سهولت تغییر مدل دیسک ها بانک اطلاعاتی جوابش گزینه آخر |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط:برای زدن سئولات زبان بر خلاف سال های پیش که فقط احتیاج به حفظ کلمات و داشتن توانایی ترجمه در وقت کم برای جواب دادن به سئولات لازم بود اما امسال احتیاج به خواندن دروسی مثل سیستم عامل و معماری و نظریه زبان ها داشت البته منهای داشتن کلمات سخت.(12 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: ارشد ازاده همه قبولید |
Re: RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - negar.v - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
برای یکی مثل من که ریاضی رو کامل حذف کرده بودم به امید زبان خیلی بد شد.... Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:نا فلیپ فلاپ t میشد چون اکاهرش نوشته بود فرمولش Q t+1 =Q t باشه ک این فرمول فلیپ فلاپ T میشه .(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا سوال فول ادر منطقی چی زدین؟ |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
فرمول فیلیپ فلاپ t هست t xor q |
Re: RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - marjan.nsj - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:منم فلیب فلاب t رو زدم(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:نا فلیپ فلاپ t میشد چون اکاهرش نوشته بود فرمولش Q t+1 =Q t باشه ک این فرمول فلیپ فلاپ T میشه .(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا سوال فول ادر منطقی چی زدین؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:نا فلیپ فلاپ t میشد چون اکاهرش نوشته بود فرمولش Q t+1 =Q t باشه ک این فرمول فلیپ فلاپ T میشه .(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا سوال فول ادر منطقی چی زدین؟ برادر میشد فلیپ فلاپ D چون در این فلیپ فلاپ حالت خروجی مستقل از حالت ورودی هست همیشه(در حالت طبیعی) و فلیپ فلاپ SR با وضعیت ۱۱ به حالت نامشخص میره. |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:منم تایید میکنم . دوست عزیز خاصیت فلیپ فلاپ D اینه که اگر صفر باشه حالت قبلی رو نگه می دارد که برای همچین حالتی باید یک حالت بعدی حتما وجود داشته باشد که بخواد حالت قبلی توش اعمال بشه . اصلا ربطی به فرمول نداره .(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:نا فلیپ فلاپ t میشد چون اکاهرش نوشته بود فرمولش Q t+1 =Q t باشه ک این فرمول فلیپ فلاپ T میشه .(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا سوال فول ادر منطقی چی زدین؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - babakhazinia - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)مهرزاد ۳۳۳ نوشته شده توسط: سلام به همگی امسال سوالا نسبتا آسون تر بود حالا تا جایی که من یادم سوالا و جوابارو واستون می زارم. اتصالات nk میشه این که شما زدین اتصالات تهی میشه |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - bahar_engineer - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط: کسی سوالای زبان یادش نیست؟ سوال اولی رو من نزدم دومی رو زدم circuit سومی رو زدم کارت خوان |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ)babakhazinia نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)مهرزاد ۳۳۳ نوشته شده توسط: سلام به همگی امسال سوالا نسبتا آسون تر بود حالا تا جایی که من یادم سوالا و جوابارو واستون می زارم. تا جایی که من یادم فر کنم اتصالات تهی رو خواسته بود |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)مهرزاد ۳۳۳ نوشته شده توسط:بله . منم همینطور فکر می کنم.(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ)babakhazinia نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)مهرزاد ۳۳۳ نوشته شده توسط: سلام به همگی امسال سوالا نسبتا آسون تر بود حالا تا جایی که من یادم سوالا و جوابارو واستون می زارم. |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط: کسی سوالای زبان یادش نیست؟ سلام خیلی ها میگم میشه دیسک و نیمشه کارت خوان. منم زدم کارت خوان |