![]() |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: رتبه منم پیشبینی میکنین؟ پیش بینی رتبه شما سخته پارسال درصدهای من اینا بودن تخصصی: ۲۲/۹۶ استعداد ۱۰/۸۳ زبان ۴۵/۴۷ رتبم شده بود ۱۳۱ یعنی میانگین ۲۷/۷۲ البته پارسال زبان ضریبش ۲ بود و نمره منفی هم نداشت. اگر منفی نمره زبان و رو امسال لحاظ کنیم میتونیم تقریبا بگیم رتبه شما ۱۶۰ میشه البته پارسال من فقط شبانه و پردیس مجاز شدم. شبانه انتخاب کردم ولی به مصاحبه هم دعوت نشدم. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - sharareh_moradi - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ)ymsyms نوشته شده توسط:(05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: رتبه منم پیشبینی میکنین؟ ممنون همیشه کارای سخت می کنما ![]() |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - peyman429 - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ
سلام دوستان رشته نرم افزار: زبان ۲۴ هوش ۴۷ تخصصی نرم افزار ۲۷ معدلم پایینه، خودم فکر میکنم حدود ۱۲۰ بشم، نظر دوستان چیه؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - poopi - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ق.ظ
سلام به همه درصد های من در گرایش نرم افزار: تخصصی: ۳۸/۵ استعداد: ۷۲/۲ زبان: ۷/۷ ![]() معدلم هم خوب نیست! حدودا چند میشه رتبه م؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: ممنون خدا اگه به کسی نظر لطف کوچکی داشته باشه اون کس میتونه غیرممکن هارو ممکن بکنه. (۰۶ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)peyman429 نوشته شده توسط: سلام دوستان بنظر من کمتر از ۹۰/ (۰۶ فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ق.ظ)poopi نوشته شده توسط: سلام به همه زیر ۲۰ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - crevice - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ
متاسفانه با این وضع ضرایب و تعداد سوالات کسایی که حفظیاتشون خوب هست خیلی خوب رتبه میارن! و از طرفی کسانی که دنبال کارای تحقیقاتی و مقاله هستند هم باید برن سماق بمکند. جای تبریک داره به سازمان سنجش... |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: متاسفانه با این وضع ضرایب و تعداد سوالات کسایی که حفظیاتشون خوب هست خیلی خوب رتبه میارن! و از طرفی کسانی که دنبال کارای تحقیقاتی و مقاله هستند هم باید برن سماق بمکند. جای تبریک داره به سازمان سنجش... بنده تا حدودی با شما موافقم. ولی از حق نگذریم که سوالات امسال عالی بودن. البته من از سیستم عامل چیزی نتونستم بزنم. اصلا نمیدونستم از کجا دادن. در ضمن نگران نباشین کسانی که دنبال کار تحقیقاتی بودن بالاخره روزی نتیجه ش رو می بینن. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)IT2014 نوشته شده توسط: سلام بنظر من بین ۲۵ تا ۴۰ البته یک درصد ۱۰ نفر رتبه رو جا به جا میکنه. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)IT2014 نوشته شده توسط:(08 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)ymsyms نوشته شده توسط:ممنون. با این رتبه ها علم و صنعت دعوت میشیم؟ فک کنم فقط شهرستان ...(08 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)IT2014 نوشته شده توسط: سلام فعلا که هیچ چیز معلوم نیست. هممومن بر حسب حدس و گمان حرف میزنیم. انشا... که میشین. قسمت هر چی باشه تسلیمش هستیم و خدارو شکر میکنیم چه قبول بشیم چه نشیم. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - reihane91 - 11 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
سلام من هوش مصنوعی بودم درصدام بدتر از پارسال شد نمیدونم چرا . امیدی به مجاز شدنم ندارم امسال: تخصصی ۲۲/۲۲ هوش ۳۰ زبان ۱۵ پارسال : تخصصی ۲۰/۷۴ هوش ۳۲/۵ زبان ۳۱/۴۳ رتبه ۱۷۲ واقعا تاسف برانگیزه به نظر شما باید امید به مجازی داشته باشم؟؟ [/quote] مگه دکتری مجازی هم داریم؟؟!! نمیشه که .. [/quote] ببخشید سو تفاهم شده منظورم مجازشدنه ، نه مجازی با این درصدا رتبم حدود چند میشه به نظرتون؟؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 12 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۱۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ)reihane91 نوشته شده توسط: سلام من هوش مصنوعی بودم مگه دکتری مجازی هم داریم؟؟!! نمیشه که .. [/quote] ببخشید سو تفاهم شده منظورم مجازشدنه ، نه مجازی با این درصدا رتبم حدود چند میشه به نظرتون؟؟ [/quote] بنظر من تقریبا همون رتبه پارسال میشین مطالعه داشتین؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - hamid.adldoost - 12 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
دوستان کسی می دونه تعداد شرکت کننده ها چند تا هست؟ ظرفیت ها چی نسبت به پارسال زیاد یا کم نشده؟ |