![]() |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - نسخهی قابل چاپ |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - مهربان مادر - ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ق.ظ
منم حاظر... |
RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - jamshidi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ق.ظ)مهربان مادر نوشته شده توسط: منم حاظر... حاضر خوردید ![]() |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - elynn66 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ق.ظ
منم حاضرم :دی |
RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - jamshidi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ق.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: منم حاضرم :دی بله ![]() |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - npour - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
برای ازاد خوندن برنامه نداریم؟ |
RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - nasim** - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: برای ازاد خوندن برنامه نداریم؟ اگه قراره برای آزاد برنامه بزارید منم هستم. |
RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - Itstudent87 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
خدایا کمک کن کمی از این حالت نا امیدی خلاص شم!واقعا یعنی همه چی به ارشد خوندن بستگی داشت؟؟؟تا اونجا که یادمه نه!ولی الان کاملا افسرده شدم! Sent from my GT-I9100G using Tapatalk |
RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - npour - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: خدایا کمک کن کمی از این حالت نا امیدی خلاص شم!واقعا یعنی همه چی به ارشد خوندن بستگی داشت؟؟؟تا اونجا که یادمه نه!ولی الان کاملا افسرده شدم! منم همینجوریم ![]() |
RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - jamshidi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ
دوستان عزیز امشب یه تاپیک جدید راه میندازیم. آماده هستین دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - eliiinaz - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
منم حاضر بچه ها به غیر انتفاعی هم دیگه راضی شدم تا رتبه چند میگیره ![]() ![]() ![]() |
RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - jamshidi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)eliiinaz نوشته شده توسط: منم حاظر بچه ها به غیر انتفاعی هم دیگه راضی شدم تا رتبه چند میگیره شما هم حاضر خوردید |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - mary1234 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
ا ی رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووزگــــــــــــــــــــــــــــــــــار !!! دیگه زندگی واسم معنی نداره !! :-( تنها راه رسیدن به اهدافم ارشد قبول شدن بود!! :-( |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - armak69 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
منم افتضاح شد نسبت به اونی که فک میکردم و نسبت به همه زحمتی که کشیده بودم ۴ماه آخرو کااامل خوندم؛ فقط ارشد شده بود زندگیم زبان ۳۰ مشترک ۷ مدیریت ۴۵ تخصصی ۱۵ ![]() |
Re: RE: دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - sahar-it88 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)armak69 نوشته شده توسط: منم افتضاح شد نسبت به اونی که فک میکردم و نسبت به همه زحمتی که کشیده بودم چقدر درصدای من شبیه شماست! Sent from my ST18i using Tapatalk 2 (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: ا ی رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووزگــــــــــــــــــــــــــــــــــار !!! دیگه زندگی واسم معنی نداره !! :-( تنها راه رسیدن به اهدافم ارشد قبول شدن بود!! :-( شما دانشگاه صنعتی شاهرود درس خوندی؟ Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
دوستان نا امید بیان بالا(بپرین تو. بیا بالا آقا ، بیا که جا نمونیا ) - mary1234 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
[ (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: ا ی رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووزگــــــــــــــــــــــــــــــــــار !!! دیگه زندگی واسم معنی نداره !! :-( تنها راه رسیدن به اهدافم ارشد قبول شدن بود!! :-( شما دانشگاه صنعتی شاهرود درس خوندی؟ Sent from my ST18i using Tapatalk 2 [/quote] نه مرکز آموزش عالی فنی دختران شاهرود خوندم(کاردانی) |