![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mhd3 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: زبان بین ۲۰ تا ۳۰ (شایدم بیشتر جوابا رو دقیق یادم نیست)رتبتون قطعا خیلی خوب میشه. |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - damavand_kellap - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: زبان بین ۲۰ تا ۳۰ (شایدم بیشتر جوابا رو دقیق یادم نیست)رتبتون قطعا خیلی خوب میشه. امیدوارم اینطور که شما میگی باشه آخه غیر معماری بقیه درصدام خوب نیست اصلا |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mhd3 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: امیدوارم اینطور که شما میگی باشه آخه غیر معماری بقیه درصدام خوب نیست اصلاچرا خیلی هم خوبه. به سالهای پیش اصلا نگاه نکنید. بعدم معماری بنظر من خیلی واسه گرایش ۲ و ۳ موثره. |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - damavand_kellap - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: امیدوارم اینطور که شما میگی باشه آخه غیر معماری بقیه درصدام خوب نیست اصلاچرا خیلی هم خوبه. اگه اینطور میگید که باشه شیرینیتون محفوظه ![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - z.hosseinkhani - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ
درصدهای من با کلید پارسه (که به نظرم از موسسان بهتر بود) زبان ۱۵ مشترک ۳۸ تخصصی ۳۰ مدیریت ۳۳ به نظر دوستان رتبه ام تو چه رنجی میشه ؟ |
Re: RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - hoomanab - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: درصدهای من با کلید پارسه (که به نظرم از موسسان بهتر بود) من فکر میکنم به خاطر مشترکتون زیر ۲۰، اگه معدلتون هم بالای ۱۶/۵ باشه Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - z.hosseinkhani - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: درصدهای من با کلید پارسه (که به نظرم از موسسان بهتر بود) امیدواری خیلی خوبی بهم دادین. معدلم ۱۵/۸۱ هستش . من به زیر ۲۰۰ هم راضیم ![]() |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - masoudtizhoush - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
چه ها... من یک بار دیگه درصد هامو میگم... توروخدا فقط همین یه بار و بگید دیگه... اذینم نکنید.. زبان ۵۰ مشترک ۷ تخصصی ۵۹ معماری ۰ |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - tayebe68 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: چه ها... تیزهوش گرامی، بالفرض یه نفر بگه رتبه تون عالی میشه یا یه نفر بگه رتبه تون افتضاح میشه... اینا همش حدسیاته و نباید بهشون دلخوش کنید یا دلسرد بشید سبک سوالای امسال با سالهای قبل خیلی متفاوت بود ، رتبه ها تا زمان اعلام نتایج قابل پیش بینی نیست پ ن: از جلسه که خارج میشدم، یه کارت تبلیغی بهم دادن مال سنجش و دانش گویا سیستم تخمین رتبه داره sanjeshdanesh.com یه نگاهی بهش بندازید؛ نمی دونم از الان تخمین می زنن یا بعد کلیدها ، اصلا نرفتم ببینم چه جوریه! هرچند تخمین سایتا هم معمولا متفاوت با رتبه واقعیه!! |