تالار گفتمان مانشت
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - parmis.k - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)peniya نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ق.ظ)parmis.k نوشته شده توسط:  با رتبه زیر چی و کجا میشه قبول شد توی IT
گرایش ۱و۴‌: ۹۶
گرایش ۲و۳: ۱۹۶
میشه تهران؟

گرایش ۱و۴ تهران قبول میشی.

روزانه و شبانه واسم مهم نیست میشه حدس زد کدوم دانشگاه تهرانو میارم؟

با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - mahaya - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ

اول از هر چیزی به همه اونایی که رتبه خوبی کسب کردن تبریک فراوان میگم.
بعد از آن،یک سوال واسه یکی ازدوستام.تاسکته نکرده بجوابین.ممنونتون میشمممم.
رتبه ای که تو پیام نور وغیرانتفاعی آورده ۶۲۰ .میخواد بدونه امیدی هست؟
خیلی ناراحته!!
در گرایش هوش مصنوعی در پیام نور وغیرانتفاعی ۶۲۰ شده.

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - shangool - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ب.ظ

سلام
من آی تی امتحان دادم
وقتی کلیدای سنجش اومد طبق ق اونا درصدمشترک من میشد ۳۷ولی حالا میبینم شده ۱۳ کسی میدونه مگه چندتا از کلیدا عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - goodzila - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ب.ظ)shangool نوشته شده توسط:  سلام
من آی تی امتحان دادم
وقتی کلیدای سنجش اومد طبق ق اونا درصدمشترک من میشد ۳۷ولی حالا میبینم شده ۱۳ کسی میدونه مگه چندتا از کلیدا عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنم حداقل یکی از سوالات حذف شده

با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - va_Sh114 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ب.ظ

با ۶۳۴ اصلا میشه جایی آورد؟

با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - msdn - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ

با رتبه ۷۶۲ تو نرم امیدی به قبولی هست؟

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - mary_5631 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ق.ظ)morelo نوشته شده توسط:  با ۴۴۳ نرم شبانه مشهد یا کاشان یا اراک قبول میشم؟

پارسال تا ۳۵۰ اراک آوردن.

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - parvaz_hj - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)mahaya نوشته شده توسط:  اول از هر چیزی به همه اونایی که رتبه خوبی کسب کردن تبریک فراوان میگم.
بعد از آن،یک سوال واسه یکی ازدوستام.تاسکته نکرده بجوابین.ممنونتون میشمممم.
رتبه ای که تو پیام نور وغیرانتفاعی آورده ۶۲۰ .میخواد بدونه امیدی هست؟
خیلی ناراحته!!
در گرایش هوش مصنوعی در پیام نور وغیرانتفاعی ۶۲۰ شده.
رتبه اصلیشه در روزانه وشبانه ۱۶۰۰ شده.
کجا میتونه قبول بشه؟پیام نور وغیرانتفاعی؟

جالبه! آخه منم توی هوش مصنوعی همین شدم
۶۳۰ توی پیام نور!
اما فکر نکنم زیاد امیدوار کننده باشه.
من خودم واسه نرم بودم و به نرم امید بیشتری دارم ...

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - marzieh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ق.ظ)sani نوشته شده توسط:  سلام بچه ها...
به نظرتون با رتبه ۱۹۱ نرم افزار کجا می شه قبول شد؟میشه به تهران امیدوار بود؟

-------------------------------------------------------------------------------------------
سلام . پارسال با این رتبه روزانه‌ی بهشتی قبول شدن... مبارک باشه

با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - summer_66 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ

سلام با ۱۳۱ هوش کجا میتونم بیارم. کسی خبر داره آخرین رتبه های قبولی روزانه تهران و شریف و امیرکبیر پارسال چند بوده؟

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - sani - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ)marzieh نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ق.ظ)sani نوشته شده توسط:  سلام بچه ها...
به نظرتون با رتبه ۱۹۱ نرم افزار کجا می شه قبول شد؟میشه به تهران امیدوار بود؟

-------------------------------------------------------------------------------------------
سلام . پارسال با این رتبه روزانه‌ی بهشتی قبول شدن... مبارک باشه

جدی می گی؟؟؟؟؟با ۱۹۱ ؟
امیدوار شدم!!!Wink

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - rostamiani - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ق.ظ)rostamiani نوشته شده توسط:  کجا می تونم اطلاعاتی راجع به دانشگاه‌ها پیدا کنم ؟
رشته هوش مصنوعی تو کدوم دانشگاه‌ها بهتره و استاد های بهتری داره ؟ (و با رتبه ۳۰۵ بشه رفت !)

متشکرم

کسی از کیفیت دانشگاه‌ها خبر داره ؟

با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - رضا_ایرانی - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ

دوستان عزیز به داد دوستم برسید و بگید با رتبه ۴۴۱ نرم افزار به کجا میشه امیدوار بود؟ با زیاد شدن احتمالی پذیرشها روزانه اراک یا کاشان احتمال داره ؟ (جون من بگید احتمال داره دیگه!!!)
شبانه ش چطور؟ (نگید شبانه هم امید نداره که از هوش میره!!!)

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - fallah_o68 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ق.ظ)parmis.k نوشته شده توسط:  با رتبه زیر چی و کجا میشه قبول شد توی IT
گرایش ۱و۴‌: ۹۶
گرایش ۲و۳: ۱۹۶
میشه تهران؟
jOpenLatexEditor('message_new','phpBB','')

سلام
من یه دونه از شما کمتر شدم. یعنی ۹۵ گرایش ۱و۴ IT رو آوردم.
به نظرت کجا قبول میشیم؟
یه نفر به ما یه چیزی بگه

RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - summer_66 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۶ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ق.ظ)rostamiani نوشته شده توسط:  سلام
فکر کنم اولین پست رو کسی ندید !
با ۳۰۵ هوش مصنوعی می تونم تهران قبول بشم ؟
چه دانشگاه هایی بهتر هستن ؟

متشکرم Smile

سلام از تهران خبر ندارم. اما روزانه شیراز حتما قبولی.