شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - نسخهی قابل چاپ |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
فکر کنم اکثرا زدند شبکه قزوین ، خوب شد من زدم تجارت اینجوری با رتبه قابل قبول تری مردود میشم ، روحیم کمتر خراب میشه |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - puneh - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ)cnasoft نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: واقعآ فردا تموم میشه سلام پارسال یادمه اواسط مهرماه نتایج تکمیل اول اومد |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط: فکر کنم اکثرا زدند شبکه قزوین ، خوب شد من زدم تجارتمن انتخاب سومم تجارت قزوینه امسال گزینش مثل دولتیه ففقط نمره ی کل موثره نه ترتیب انتخاب |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
نقل قول: من انتخاب سومم تجارت قزوینهتضعیف روحیه شدم پس با رتبه ی افتضاحی قراره مردود بشم البته اونایی که نمرشون خیلی بالا باشه که همون انتخاب اولشون قبول میشند |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - araam.naderi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ
امروز صبح هم شبکه خبر زیرنویس کرد پنج شنبه نتایج اعلام میشه ولی فکر کنم تا امشب اعلام کنند |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - neda.20 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
مثل اینکه فقط من علوم تحقیقات تهران انتخاب اولم بود...عایا اعتماد به نفسم بالاست؟؟ |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ
نقل قول: مثل اینکه فقط من علوم تحقیقات تهران انتخاب اولم بود...عایا اعتماد به نفسم بالاست؟؟آی تی که اصلا تهران نداشت، احتمالا شما کامپیوتر شرکت کردید |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط: تضعیف روحیه شدمنه دوست من شما با بهترین نتیجه قبولی ایشالله فکرای خوب بکن فردا وقت برای نا امیدی زیاده بیا امیدوار باشیم این لحظه های آخر |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - elisa - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
چقدررر سخت و دیر می گذره این لحظه های آخر .... خداااا برای هممون نتیجه دلخواه رو خواسته باشه .... دیگه همه چیز معلوم شده فقط مونده رو سایت بیاد .فکر کنم منم تا شب بره رو سایت . خیللللللی استرس داریم هممون .... حال همو خوب می فهمیم .... خدااااا کمکمون باشه . |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - hamid88 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
دوستان من یادم رفته ک اول شبکه زدم یا تجارت جایی هست برم شماره پروندمو بزنم و انتخاب واحدمو بتونم ببینم؟ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - elisa - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ
پرینت انتخاب هاتون رو نگرفتید ؟ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - f2000 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ
ای بابا اعلام کنین دیگه ,دکمه f5 ام کنده شد :| |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - minoo2 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ)neda.20 نوشته شده توسط: مثل اینکه فقط من علوم تحقیقات تهران انتخاب اولم بود...عایا اعتماد به نفسم بالاست؟؟ انتخاب اول من هم هوش علوم و تحقیقات تهران بوده ولی میدونم که قبول نمیشم |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - hamid88 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)elisa نوشته شده توسط: پرینت انتخاب هاتون رو نگرفتید ؟ نه ندارم |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
نقل قول: نه ندارمحالا تا فردا صبر کن معلوم میشه دیگه شبکه زدی فکر کنم |