تالار گفتمان مانشت
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - fatima1537 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  ویرایش: بعد از زدن این پست حدودا ۳۰ تای دیگه به منفی های من اضافه شد
برای اون شخص، متاسفم...
اگر فکر میکنید دارند به همه پستهای شما بی جهت منفی میدن میتونید به آقای دکتر پیام بدید تا بررسی کنند.ودر صورت لزوم مشکلرو حل کنند.

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - explorer - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ

آقا این وسط دانشجوی بیچاره هیچکارس.
اینقد به هم دیگه نتوپید.
یه چیزی شبیه به همین قضیه واسه ماها که کاردانی به کارشناسی سال ۹۰ کنکور دادیم سرمون در آوردن.
اشکال یه جایه دیگست و خیلی فراتر از این حرفاست...
شما ببین همین شریف که ادعاشونم میشه بهترین دانشگاه ایرانن ، این میشه وضعه مدیریتش که ۳ماه از کنکور رد شده هنوز معلوم نیست کی به کیه.
کلا دانشجو پشت کنکوری تو ایران باید تو شونصد تا جناح بجنگه.
حالا هم اتفاقیه که افتاده دیگه چرا به همدیگه منفی میدن و بد و بیرا میگین؟؟

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - nazibahar - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ق.ظ

ظاهرا بچه های امنیت و شبکه رو مقصر می دونید که اینقدر منفی بارون کردید!!!!

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Fardad-A - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ

من یه چیزی را متوجه نشدم.
حالا اینا که قبل از این اصلاحیه که قراره بیاد شریف را برای گرایش ۴ زدن ،و رتبه شون میخورده که قبول شن تکلیفشون چی میشه؟ قبول نمیشن؟
ایا میشه حین انتخاب رشته ، یه دفعه یه گرایش را نفراتش را کم و زیاد کرد؟
من طرفدار هیچ گرایشی نیستم ولی این یه ظلمه اشکاره. اگه یکی فقط گرایش ۴ شریف را انتخاب کرده باشه چی؟
باید صبر میکرده تا عصر شنبه و بعد میفرستاده؟

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - explorer - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ

اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  من یه چیزی را متوجه نشدم.
حالا اینا که قبل از این اصلاحیه که قراره بیاد شریف را برای گرایش ۴ زدن ،و رتبه شون میخورده که قبول شن تکلیفشون چی میشه؟ قبول نمیشن؟
ایا میشه حین انتخاب رشته ، یه دفعه یه گرایش را نفراتش را کم و زیاد کرد؟
من طرفدار هیچ گرایشی نیستم ولی این یه ظلمه اشکاره. اگه یکی فقط گرایش ۴ شریف را انتخاب کرده باشه چی؟
باید صبر میکرده تا عصر شنبه و بعد میفرستاده؟
اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Mohammad-A - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:  اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید
فکرش رو بکنید بعضی که رتبه‌شون خیلی خوب شده باشه ممکنه متوجه اصلاحیه‌ی ۲ نشن (چون یه اصلاحیه همین الان اومده) و به جز این اولویتِ شریف چیز دیگه‌ای نزنن... خدا نکنه برای کسی این اتفاق‌ها بیافته.

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - explorer - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:  اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید
فکرش رو بکنید بعضی که رتبه‌شون خیلی خوب شده باشه ممکنه متوجه اصلاحیه‌ی ۲ نشن (چون یه اصلاحیه همین الان اومده) و به جز این اولویتِ شریف چیز دیگه‌ای نزنن... خدا نکنه برای کسی این اتفاق‌ها بیافته.
چی بگم والا...
خدا به خیر بگذرونه

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - jazana - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
نقل قول:
اینطوری کلا قبول نمیشه :|

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - alidg - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ

دوباره که به رشته های گرایش ۴ نگاه می کنم، بجز چهار مورد بقیه برای کسانی که رتبه ی خوبی آوردن چندان مناسب نیست. اون چهار تا هم شبانه و روزانه ی شریف و تهران هستند که دو تاش قراره حذف شه!! یعنی در نهایت ۱۲ نفر شبانه و روزانه دانشگاه تهران میگیرن، همین! بی انصافیه بخدا...

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ

شاید واسه همینه که تا شنبه دارن طولش می دن. شاید میخوان این مشکلو یه جوری حل کنند. مثلا به اون چند نفری که انتخاب رشته کردند و این اصلاحیه واسشون تاثیر داره خبر بدن. هر چند سنجش بی حساب کتاب تر از این حرفاست....

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Mohammad-A - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ)alidg نوشته شده توسط:  یعنی در نهایت ۱۲ نفر شبانه و روزانه دانشگاه تهران میگیرن، همین! بی انصافیه بخدا...
قبل کنکور صحبتش شده بود که قرار بوده دانشگاه تهران هم ظرفیتش رو روی سه تا گرایش بشکنه! Smile Huh
توی دفترچه که اعمال نشده و تا حالا هم از اون خبری نیست...

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - alidg - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  قبل کنکور صحبتش شده بود که قرار بوده دانشگاه تهران هم ظرفیتش رو روی سه تا گرایش بشکنه!
اینا نشکوندن ۱۲ تا به ما رسید، میشکوندن که دیگه ..... یه سری به اون شهر توریستی معروف میزدیم!!

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - jazana - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط:  شاید واسه همینه که تا شنبه دارن طولش می دن. شاید میخوان این مشکلو یه جوری حل کنند. مثلا به اون چند نفری که انتخاب رشته کردند و این اصلاحیه واسشون تاثیر داره خبر بدن.

بله....

هم و غم سنجش حل مشکلاته.

اگر شعور و شایستگی داشتند که وضع این نبود.

یک تعیین ظرفیت و گرایش ساده رو نمی تونن انجام بدن.

هرکسی که ناراضی است حق داره نارضایتی خودش را حداقل با یک ایمیل به مسئولین شریف بگه که بفهمند عدم کفایتشان به کیا آسیب میزنه و شاید درست تصمیم بگیرند.

واسه apply و خروج از این کشور هم بهترین دانشگاه همین شریفه متاسفانه!

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - reza777gh - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ق.ظ

صرفنظر از این دعواهایی که اینجا راه افتاده و اینکه این اتفاق برای من سود یا ضرر داره- من می خوام از آقا مهدی به خاطر روحیه جنگندگی و خستگی ناپذیریش تشکر کنم . مطمئنا اگر خیلی های دیگه تو این شرایط بودن خیلی راحت منتظر بقیه میشدن و فقط حرف میزدن .
آقا دمت گرم که به من یکی درس زندگی دادی

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - boy.unique1366 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ق.ظ

شریف که میگن اینه؟همون شریفی که در به قول خودتون در سطح بین المللی رقابت میکنه؟قویترین قطب علمی ایران؟عرضه پذیرش عادلانه دانشجوها رو ندارن.یادمه چند سال پیش میگفتیم تا وقتی که نوبت ارشد ما بشه ظرفیتا خیلی میره بالاتر.۱۰ سال این رشته اومده توی دانشگاهامون هنوز شریف تکلیفش با خودش معلوم نیست چه برسه به دانشگاههای دیگه.از دوستایی که رتبه خوب کسب کردن ولی قسمتشون شریف نبوده خواهش میکنم اینده رو در نظر داشته باشین.اینکه امیرکبیر درس بخونین یا شریف فرق چندانی نداره.
در سطح بین المللی هم تا جایی که من میدونم به مقالات خیلی اهمیت میدن.پس اینده نگر باشین زیاد به داشنگاه حساس نباشین