تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ

سلام دوستان

۱۳۲ امنیت شبکه

۲۲۲ آیتی تجارت

شییییییییییییییییییییییره دانشگاااااااااااااااااااااه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآازاااااااااااااااااااااااااااااااااااد

شیییییییییییییییییییییییییرن بچه های داانشگاااه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآااازاااااااااااااااااد

من خییییییییییییییییییلی خوشحالم...

اصلا با ۱۳۲ قبول میشم؟؟؟؟

آقای gholizadeh...

شیرینی رو افتادین.... هیچ وقت کمکتون رو یادم نمیرهه

ببخشید کی لینک مصاحبه رو میفرستند؟؟؟؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sonia1990 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط:  درصدای من همه بدتر از اونی شده که با کلید سنجش حساب کردم
آخه چرا؟ Sad(((((((((((((((((((((((
دارم دیوونه میشم

تو رو خدااااااااااااااااااااااااااااااااا بگید آخرین رتبه شبکه که شبانه بدترین جا قبول شده

و آخرین رتبه هوش چند بوده سالای پیش؟

مجازی و غیر انتفاعی نه فقط روزانه شبانه

یعنی به دلم موند یه بار پیام بزارم یکی جواب بدهUndecided

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - setareye sobh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ

بچه ها تو رو خدا جواب بدین.میدونم رتبم خیلی خنده داره ولی اصلا نخونده بودم.به نظرتون با رتبه ۵۸۲۰ گرایش ۳و۴ کامپیوتر غیرانتفاعی قبولم؟؟؟ لطفا هر کی میدونه جواب بده, حیاتیه Sad ممنون ...

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Nfrs - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  سلام دوستان

۱۳۲ امنیت شبکه

۲۲۲ آیتی تجارت

شییییییییییییییییییییییره دانشگاااااااااااااااااااااه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآازاااااااااااااااااااااااااااااااااااد

شیییییییییییییییییییییییییرن بچه های داانشگاااه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآااازاااااااااااااااااد

من خییییییییییییییییییلی خوشحالم...

اصلا با ۱۳۲ قبول میشم؟؟؟؟

آقای gholizadeh...

تبریک می گم ...

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - tayebe68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  ۱۳۲ امنیت شبکه

۲۲۲ آیتی تجارت
تبریک
خوشحالم بالاخره رتبتو فهمیدیWink

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hadis123 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ

۱۷۶ شبکه
۲۳۰ اونیکی

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ezra - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ

هر چی دارید از صدقه سر من دارید ....

من به خاطر شما خوب کنکور ندادم

فداکاری کردم تا شما بیوفتید جلوم

ولی یه نفر هم ازم تشکر نکرد

اَی بشکنه دستی که نمک نداره .....[تصویر:  269421_145fs63704.gif]
اَی بشکنه .....

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Amoojan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط:  هر چی دارید از صدقه سر من دارید ....

من به خاطر شما خوب کنکور ندادم

فداکاری کردم تا شما بیوفتید جلوم

ولی یه نفر هم ازم تشکر نکرد

اَی بشکنه دستی که نمک نداره .....[تصویر:  269421_145fs63704.gif]
اَی بشکنه .....
کاش این رتبه های برتر از تو الگو میگرفتن! Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - fum_com - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ

سلام دوستان
با ۱۵۹ معماری کجاها رو میارم؟!

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  سلام دوستان

۱۳۲ امنیت شبکه

۲۲۲ آیتی تجارت

جدی خیلی خیلی خوشحال شدم ، آفرین ، کجااااس خط و نشون من Big Grin

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  آقای gholizadeh...

چشم ، همین امشب دوستام جیبمو خالی کردن Big Grin Big Grin ، ولی ارزش دوست بیشتر از شیرینی و این چیزاس
فردا صب گلومو صاف میکنم یه نطق خوبم آماده کنم اونوخت Big Grin Big Grin Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - tahereh_abbasi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ق.ظ

من که خراب شد...خیلی بد شد...موندم واسه سال دیگه Smile
اما تخصصی مشترک ۷۳ زدم.اون خیلی بهم حال داد

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ق.ظ

طرف رتبه ۲ رقمی آورده تو رشته نرم افزار !!!!!!! بعد میپرسه چطوری عکس کارنامه رو بزارم !!!!!!! من نمیدونم این چه عدالتیه آخه!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Amoojan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ق.ظ)taknamecom نوشته شده توسط:  طرف رتبه ۲ رقمی آورده تو رشته نرم افزار !!!!!!! بعد میپرسه چطوری عکس کارنامه رو بزارم !!!!!!! من نمیدونم این چه عدالتیه آخه!

آخه مگه پرینت اسکرین گرفتن جزء سیلابس درسی بوده؟! سخت نگیر بابا! Big Grin

*پی نوشت : این بنده خدایی که گفته شده من نبودم ها! سوءتفاهم نشه! Big Grin من بلدم عکس کارنامه بزارم!Big GrinTongue

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ق.ظ)taknamecom نوشته شده توسط:  طرف رتبه ۲ رقمی آورده تو رشته نرم افزار !!!!!!! بعد میپرسه چطوری عکس کارنامه رو بزارم !!!!!!! من نمیدونم این چه عدالتیه آخه!

آخه مگه پرینت اسکرین گرفتن جزء سیلابس درسی بوده؟! سخت نگیر بابا! Big Grin

*پی نوشت : این بنده خدایی که گفته شده من نبودم ها! سوءتفاهم نشه! Big Grin من بلدم عکس کارنامه بزارم!Big GrinTongue

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نه پرینت اسکرین جزء سیلابس نبوده ولی Insert Attachment File بوده Smile))))))))))))))))))))))

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hajaan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ق.ظ

با رتبه ۹۵۵ هوش کجا قبول می شم؟
خیلی ضرور

با رتبه ۹۵۵ هوش مجازی می شه قبول شد؟
خیلی ضرور