ازمون پارسه ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - bahar - 03 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۰ ب.ظ
دوستان کاش خودتون زحمت آپلودشو میکشیدید سرور bshams بالا نمیاد ؟ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - yasemi - 03 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۰ ب.ظ)bahar نوشته شده توسط: دوستان کاش خودتون زحمت آپلودشو میکشیدید سرور bshams بالا نمیاد ؟ من دانلود کردم مشکلی نداشت |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ehsanmode - 04 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ ق.ظ
اگر زحمتی نیس در صد های نفرات بعدی(۲ تا ۱۰ )را نیز برای هر آزمون قرار دهید .ممنون از لطفتون |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ف.ش - ۰۴ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ق.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ ق.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: اگر زحمتی نیس در صد های نفرات بعدی(۲ تا ۱۰ )را نیز برای هر آزمون قرار دهید .ممنون از لطفتون کسی نمیتونه این کار رو بکنه چون پارسه فقط درصد خود شخص و نفر اول هر گرایش رو در اختیارشون میگذاره. |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - delta - 04 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۲۲ ب.ظ
من تا حالا کارنامهام را نگرفتم مشکلی پیش امده اگه میشه رتبه تونا با درصداتون بگید ببینم چکار کردم درصدای من: ریاضی ۶۰ مشترک ۳۰ تخصصی معماری ۲۰ |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 04 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۳۷ ب.ظ
زبان ۱۲ ریاضی ۲۰ مشترک ۳۳ تخصصی ۳۳ رتبه ۱۵۵ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ایرسا - ۰۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ ب.ظ
زبان ۲۲ ریاضی ۲۱ مشترک ۴۰ تخصصی نرم افزار ۱۳ تخصصی هوش ۵ -------------------------- رتبه نرم افزار ۱۵۲ رتبه هوش ۱۱۰ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 05 آبان ۱۳۸۹ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: زبان ۲۲ اووووه .. رقیب شدیم |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ایرسا - ۰۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۴:۰۳ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(05 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: زبان ۲۲ دوست عزیز آخه من و شما با این رتبه های فاجعه که دیگه رقیب شدن نداریم!!!!!! پیشنهاد من اینه که برا رتبه ۱ تو کنکور سراسری رقابت کنیم. هستین؟! |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - zhaleh - 05 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: کارنامه رتبه های یک نرم افزار و معماری وهوش اقا پارسا شما که گفتید رتبه ۱ نرم افزار درصداش کامل بود؟؟! توی فایلی که خودتون گذاشتید کارنامه دروس رتبه ۱ نرم افزار رو ببینید همون جوریه که من گفتم! |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 06 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۴۰ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: دوست عزیز آخه من و شما با این رتبه های فاجعه که دیگه رقیب شدن نداریم!!!!!! پایهام . ولی رتبه مون اونقدام افتضاح نیستا . یکی از دوستای من که تو کارشناسی رتبش ۱۹ شد هم همین حدود شده . امیدوار باش . (۰۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۴۱ ب.ظ)zhaleh نوشته شده توسط: اقا پارسا شما که گفتید رتبه ۱ نرم افزار درصداش کامل بود؟؟!بله حق با شماست . ولی می دونید من اونموقه که به شما گفتم کارنامه درست بود . این کارنامهها رو از پروفایلم برداشتم اما قبلا یه بخش جدا بود که من کارنامه کاملو اونجا دیدم . حالا به جاش رتبه ۲ رو ببینید . |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ایرسا - ۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: پایهام . ولی رتبه مون اونقدام افتضاح نیستا . یکی از دوستای من که تو کارشناسی رتبش ۱۹ شد هم همین حدود شده . امیدوار باش . بیشتر به خاطر درصدهامون می گم. فکر نکنم این درصدا برا سوالای به این راحتی جالب باشن! این نظر شخصی منه! باید خیلی بیشتر تلاش کنیم. پس به امید تلاش بیشتر ..... |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 06 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: بیشتر به خاطر درصدهامون می گم. فکر نکنم این درصدا برا سوالای به این راحتی جالب باشن! این نظر شخصی منه! باید خیلی بیشتر تلاش کنیم. بله . درسته . باید تلاشمونو بیشتر کنیم . ولی رقابت واسه رتبه یک رو فراموش نکن . . من بیخیال نمی شم . بهر حال آرزو بر جوانان عیب نیست . |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - sina_n - 06 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ق.ظ
چند سوال تو آزمون پارسه بود که من به جوابشون مشکوک هستم. لطفا در هر مورد که میتونید کمک کنید. البته نمیدونستم اینجا بزارم یا تو یه پست دیگه. اگه اینجا جاش نیست بگید بزارم یه جای دیگه پایگاه داده A.کدام گزینه به معنای وجود اطلاعات صحیح و قابل اطمینان در پایگاه داده است؟ ۱/قابلیت اطمینان داده ۲/ جامعیت داده ۳/ سازگاری داده ۴/ هرسه مورد این سوال رو تو پاسخنامه گزینه ۳ نوشته ولی به نظر من گزینه ۴ است. سیستم عامل B.برنامهنویسی سیستم عاملهای توزیع شده آسانتر از سیستمعاملهای شبکه است. این یک گزینه ازسوالی است در پاسخنامه گفته درسته ولی به نظر من غلطه چون سیستم عاملهای توزیعشده از همه پیچیدهتر هستند. شبکه C.تعداد کابل مورد نیاز در توپولوژی حلقه (n-1 )است. البته تو کتاب ۳۰۰۰ مساله هم اینو گفته ولی خودتون برسی کنید. N تا لازمه. مثلا مربع ۴ ضلع داره. |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - sina_n - 07 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ق.ظ
چرا کسی جواب سوالمو نمی ده |