رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - blackhalo1989 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ)sansho نوشته شده توسط:گفتن صبح میاد ولی شبش رو سایت بود.(26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:اقای blackhol یه سوال:(26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط:اگه هم دانشگاهی شدیم ایشالا من رو هم مهمون خواهید کرد. |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - hassan_sayfi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ
سخته ولی فک کنم حدود ۲۰۰ ی تو نرم بشم یعنی باید بشم |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - memco - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ
منم فکر کنم حدود ۳۰۰ هوش بشم. ببینیم خدا چی میخواد |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - wh_ghost - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ
ایشالله که زیر ۱۵۰ نرم میشم (یعنی امیدوارم بشم!), دیگه هرچی خدا بخواد! |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - hajar2261 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ
من با توجه به رتبه بندی مدرسان شریف در بهترین حالت ۲۷ ای تی و ۶۳ امنیت و در بدترین حالت ۲۰۰ ای تی و ۷۰۰ امنیت |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - مازیار صفایی - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
هر روز که می گذره فکر می کنم رتبم یک دونه بیشتر می شه! تا الان از حدس اولیه ام ۷۰ تا رفته بالا! تا اعلام نتایج می شه ۸۰ تا! |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - asp_vb - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
سلام منم فکر کنم امنیت ۲ رقمی بشم زیر ۵۰ !! |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - yaser_ilam_com - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ
ایول این مانشت باید روز کارنامه اولیه بترکونه مثل اینکه بچه های زیادی امسال رتبه دو رقمی بیارن |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - narges_r - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
امیدوارم همتون با رتبه های خوب قبول بشید برای منم دعا کنید سال دیگه قبول بشم |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - mfXpert - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: برای منم دعا کنید سال دیگه قبول بشمسال دیگه؟!! یعنی امسال اینقدر بد بود |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - narges_r - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: برای منم دعا کنید سال دیگه قبول بشمسال دیگه؟!! یعنی امسال اینقدر بد بود |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - mfXpert - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط:من تا قبل اینکه نتایج بیاد داشتم خودمو آماده می کردم که برای سال بعد بخونم!یعنی منتظر بودم تا نتایج بیاد و رتبمو ببینم و برم یه راست سر کتابای کنکوری و باز دوباره همون آش و همون کاسه.اما نتایج اومد و کلا همه چی ۱۸۰ درجه عوض شد. نتیجه اخلاقی(؟): تا نتایج نیومده نباید ناامید شد |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - narges_r - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:شاید شما فکر میکردید رتبتون طوری میشه که دانشگاه خوبی قبول نمیشید!(27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط:من تا قبل اینکه نتایج بیاد داشتم خودمو آماده می کردم که برای سال بعد بخونم!یعنی منتظر بودم تا نتایج بیاد و رتبمو ببینم و برم یه راست سر کتابای کنکوری و باز دوباره همون آش و همون کاسه.اما نتایج اومد و کلا همه چی ۱۸۰ درجه عوض شد. من رتبم زیر ۱۰۰۰ میشه اما طوری نیست که بتونم قبول بشم شاید اگر اختصاصیمو با جوابای غلط بخاطر بی دقتی حاصل از خستگی خراب نکرده بودم الان یکمی امید داشتم |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - sahar_2000 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ
بچه ها به نظرتون من بااین درصدا مجازی قبول میشم چیزی؟ زبان:۲۵ ریاضی:۲۰ مشترک:۲۸ تخصصی :۱۲ تخصصی هوش:۱۲ |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - berkeley - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط:من تا قبل اینکه نتایج بیاد داشتم خودمو آماده می کردم که برای سال بعد بخونم!یعنی منتظر بودم تا نتایج بیاد و رتبمو ببینم و برم یه راست سر کتابای کنکوری و باز دوباره همون آش و همون کاسه.اما نتایج اومد و کلا همه چی ۱۸۰ درجه عوض شد. ببخشید میشه سوال کنم که شما چی قبول شدین؟؟؟ و انتظار داشتین چه رتبه ای بیارین و چی آوردین؟؟ مگه طبق کلید اولیه پیش بینی نکرده بودین؟؟ |