|
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - نسخهی قابل چاپ |
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - arminz - 02 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ب.ظ
بچهها یک سوال الان برای من تایید شده و تونستم با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه وارد شم ولی وقتی می رم روی ثبت نام می زنه زمان ثبت نام شما مشخص نیست , دقیقا الان باید چکاری انجام بدیم؟ |
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - farshid - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ
واسه منم تایید شده، میزنه زمان ثبت نام مشخص نیست ... زمان ثبت نام کی هست؟ |
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - farshid - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ
چطوری میشه واحد انتخاب کرد؟؟ الان میشه انتخاب کرد ،چیا رو باید بگیریم قسمت نظام خاص همهی درسا نوشته غیر مجاز برای کارشناسی ارشد ============================================ تونستم انتخاب واحد کنم، متاسفانه نمیشه مهندسی نرم افزار رو برداشت ! تا کی وقت داریم شهریه رو واریز کنیم؟ شهریه شما هم ۷۷۷۰۰۰ تومن شده؟ ۹ واحد |
RE: پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - mohamadsedigh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: چطوری میشه واحد انتخاب کرد؟؟ چیا رو برداشتی؟واسه من که الگوریتم پیشرفته و پایگاه داده و سیستم عامل تو لیستش نبود!!!! |
RE: پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - mohamadsedigh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: سایت pnu.ac.ir نوشته که دانشجویان سنتی پیام نور می تونن دروسی که بصورت مجازی ارائه میشه رو بردارن. شبکه و معماریومهندسی نرم افزار پیشرفته!بقیه ش هم که پیش نیاز داره!پس درسای ترم اول چی شد؟ |
RE: پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - mohamadsedigh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: درس جبرانی هم داشتین؟ نه!چیزی نزده!تازه معماری پیشرفته رو گیر داد!میگه رعایت پیش نیاز نشده! پیشنیازش معماری کامپیوتره!!!!!!ما الان چیکار کنیم!من میخوام پایگاه اینارو وردارم!به نظرت بریم دانشگاه!کدوم واحش؟؟ادرس؟؟تلفن؟؟
|
RE: پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - mohamadsedigh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: مثل اینه که درسای ترم دوم رو به شما داده باشن. درست میگی!به نظرت چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟کمک!
|
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - ۲۰۶۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ ب.ظ
من الان میخام ثبت نام کنم کلمه عبور رو ارور میگیره !! چی باید بزنم؟ |
RE: پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - mohamadsedigh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ ب.ظ)۲۰۶۳ نوشته شده توسط: من الان میخام ثبت نام کنم کلمه عبور رو ارور میگیره !! شماره دانشجویی رو با شماره شناسنامه وارد کن میره! (۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: اگه تهرانید خب برید دانشگاه بهتره. |
RE: پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - mohamadsedigh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط:اخر میندازن تقصیر خودم!از شوخی گذشته چیکار کنم؟؟(03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ ب.ظ)mohamadsedigh نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: مثل اینه که درسای ترم دوم رو به شما داده باشن.
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - ۲۰۶۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: نام کاربری: شماره دانشجوییهنوز ثبت نام نکردم من!شماره دانشجویی از کجا بیارم؟ |
RE: پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - mohamadsedigh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۴۷ ب.ظ)۲۰۶۳ نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: نام کاربری: شماره دانشجوییهنوز ثبت نام نکردم من!شماره دانشجویی از کجا بیارم؟ مگه پرینت نگرفتی؟تو پرینت رو نگاه کن نوشته شماره دانشجویی! |
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - ۲۰۶۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ب.ظ
من یادم نیس چند واحد کارشناسی پاس کردم.ناپیوسته بودم.میشه ۷۲ واحد؟ |
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - ۲۰۶۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ
خوب ثبت نام کردم.حالا باید ۲۴ ساعت بعد انتخاب واحد کنم؟ راستی من تو اطلاعات خانواده دانشجو و معرفین چیزی وارد نکردم.اشکالی داره؟؟ |
|
پیام نور نرمافزار (تاریخ ثبت نام و چگونگی تشکیل کلاسها) - ۲۰۶۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
این آدرس که تو فرم پذیرش نوشته همون آدرش محل تشکیل کلاساس؟ |