|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - fatima1537 - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: فاطیما خانم از فردا باید شروع کنیم ،حواستون باشه پس فردا از جزء دوم بخونیدآخه امروز روزه بودم.من دوباره فردا همین قسمت را میخونم |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Br2012 - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من فکر کنم روز اول را در تاریخ درستی روزه گرفته بودم چون امشب ماه رادیدم و مثل ماه شب سوم بود و کاملا در آسمان مشخص بود.فکر کنم امروز روز دوم رمضان بود و فردا سوم رمضان است !!؟؟!!!؟؟؟؟!؟!!!؟؟؟!!!!؟؟! |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Msccom - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ق.ظ
خوب شد امسال به لطف خدا یه کار خیری هم نصیب ما شد.خدایا شکرت... |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - yas67 - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ
منم هستم |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - malekinasab - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
منم هستم از امضای دوست خوبمون پروا خیلی خوشم اومد.......احسنت می گویند هروقت آب می نوشی بگو یا حسین(ع)، این روزها که آب می بینی و نمی نوشی آرام بگو یااباالفضل (ع) عالی بود....روزه ونماز همگی قبول درگاه الهی ........خدایا عاقبت مارو خیر قرار بده |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ)yas67 نوشته شده توسط: منم هستم فردا حزب سوم جزء سوم رو قرائت کنید،روز بعد حزب سوم از جزء چهارم الی آخر. پست اول هم ویرایش شد. (۱۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: منم هستم فردا حزب چهارم جزء سوم رو قرائت کنید،روز بعد حزب چهارم از جزء چهارم الی آخر. پست اول هم ویرایش شد. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ف.ش - ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
قرآن ما برای هر جزء دو تا حزب داره! خوب اینجوری سهمیه من میشه نصف حزب ؟! !!!! البته من یک حزب خوندم ولی خوب میخواستم بدونم. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: قرآن ما برای هر جزء دو تا حزب داره! خوب اینجوری سهمیه من میشه نصف حزب ؟! !!!! آفاق جان لطفی کنید ارسال ۵۸ همین تاپیک رو بخونید ٍجزئیات جزب هاست،بقیه هم میذارم. در ضمن اگه دو حزب داره میشه نصف همون،درسته. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ملیکا - ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: قرآن ما برای هر جزء دو تا حزب داره! خوب اینجوری سهمیه من میشه نصف حزب ؟! !!!! به نظرم ارسال ۵۸ رو تو ارسال ۱ کپی کنید و هر هفته آپدیتش کنید . |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - موج - ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: قرآن ما برای هر جزء دو تا حزب داره! خوب اینجوری سهمیه من میشه نصف حزب ؟! !!!! درسته قرانهای طه عربی ۶۰ حزبی هست که همون نصف حزب ملاک برای برای چهار حزبه |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - baha - 14 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ
بچهها من تازه متوجه شدم، منم می خواهم شرکت کنم، امکانش هست؟ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 15 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ)baha نوشته شده توسط: بچهها من تازه متوجه شدم، منم می خواهم شرکت کنم، امکانش هست؟ بله میشه،فردا حزب اول جزء ۵ رو قرائت کنید یعنی حزب یکها از هر جزء به عهده شماست،یادتون هم باشه که حزب یک از جزء ۱،۲،۳،۴ هم باید بخونید ،خودم هم میشم هم گروهیتون. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - hsh88 - 15 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ
من تازه امروز دیدم پست را مرسی فرزانه خانم |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - kabirkooh - 15 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ق.ظ
سلام برا راحتتر کردن کار دوستان عزیز یه فایل گذاشتم که هر حزب رو با توجه به شروعش از شماره آیه و سوره مشخص کرده دقت کنید که هر ۴ حزب میشه یه جزء پس ۴تا ۴تا جدا کنید التماس دعا |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - پشتکار - ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ
بچهها امیدوارم از دستم دلخور نشید ولی من ... من هنوز نتونستم و موفق نشدم که شروع کنم. چه کنم؟ کسی نیست کمکم کنه؟ |