|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - نسخهی قابل چاپ |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - natanaile - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)mey_sam نوشته شده توسط: سلام به همه سلام منم مجازی شهید بهشتی قبول شدم |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - arian_61 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ق.ظ
به نظر من سهمیه ها هم باید مشخص بشه، چون خیلی تاثیر داشته تو قبولی و آیندگان خوشحال نباشن که مثلا با رتبه سه رقمی میشه دانشگاه تهران قبول شد.
|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - amjb - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ
سلام من با ۳۵۲ معماری شبانه دانشگاه اصفهان قبول شدم |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - yahoo_manesht - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ
۱۶۳ هوش خواجه نصیر طوسی |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mahdi.68 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ق.ظ
سلامی دوباره خدمت دوستان گل سوالاتی در مورد تکمیل ظرفیت و یا کارنامه نهایی شده بود خب طبیعیه که هرچی که سازمان سنجش اعلام قبولی کنه، شما حق استفاده دارید و میتونید از رشته در حال تحصیلتون انصراف و به رشته جدید تغییر گرایش یا تغییر مکان بدید و یا تطبیق واحد بدید. نگران نباشید، ایشالا توی تکمیل ظرفیت همونجایی رو میارید که میخواید. انشاء الله |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - npour - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
چه جوری اینقد به تکمیل ظرفیت امیدوارید دوستان...دفترچه های تکمیل ظرفیت سالهای گذشته رو دید؟عایا؟ مگه یه دانشگاهی جدید بیاره یه رشته که روزانه و شبانه باشه..توی مهندسی کامپیوتر وگرنه که همش غیر انتفاعی و ایناس
|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - yahoo_manesht - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
سلام من هم با رتبه ۱۶۳ هوش مصنوعی خواجه نصیر در اومدم |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mahdi.68 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ
نا امید نباشید دوستان خیلی از داوطلبین بدلیل دوری راه و و... از دانشگاه محل قبولی انصراف میدن درسته تعدادشون خیلی کمه ولی برای خیلی از عزیزانی که نیاز به ۲ یا ۳ رتبه دارن تا همونجا رو بیارن، احتمالش قویه. توکل به خدا هر چی بشه، شایدم اصلا ۱ ظرفیت هم خالی نشه. کی میدونه |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - matt2007 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
این دوستم هم معماری شریف رفت friends 11 اینم لینک کارنامش:https://manesht.ir/forum/thread-23773.html |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - hamid-92 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
با ۴۶۷ هوش مصنوعی روزانه شهید چمران اهواز قبول شدم |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - npour - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: نا امید نباشید دوستان برای یه جای خالی تکمیل ظرفیت نمیذارن که باید رشته محل جدید ایجاد بشه..برای روزانه شبانه با توجه به دفترچه های سال قبل میگم..غیرانتفاعی ها و پردیس ها و...رو نمیدونم
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - javad_2020 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ)amjb نوشته شده توسط: سلام من با ۳۵۲ معماری شبانه دانشگاه اصفهان قبول شدمسلام تبریک میگم همکلاسی |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - npour - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ
دوستان اگه تکمیل ظرفیت جایی بیارید نیازی به انصراف و اینا نیست.. باهاتون مثل دانشجوی انتقالی رفتار میکنن.فقط من نمیدونم اگه شبانه باشیم تکمیل روزانه در بیایم تکلیف شهریه مون چی میشه |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - n_amiry - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوستان اگه تکمیل ظرفیت جایی بیارید نیازی به انصراف و اینا نیست.. باهاتون مثل دانشجوی انتقالی رفتار میکنن.فقط من نمیدونم اگه شبانه باشیم تکمیل روزانه در بیایم تکلیف شهریه مون چی میشهمن شنیدم که شهریه رو پس نمیدن! |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mahdi.68 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ
خب دیگه طبیعتا مجانی اون یه ترمو درس ندادن که، شهریه میپره. البته بستگی داره ترم شبانه کی شروع بشه اگر بهمن باشه، خب قبل از اینکه شهریه بدی میری به دانشگاه جدید یا دوره جدیدت اما اگر مهر شروع شه خب داستانش فرق داره دیگه باید یه ترم شهریه رو بدی |